Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (207)
Raspunsuri - Pagina 10
monica70 spune:
BIANCA am vazut toate pozele,arata fain si plaja chiar daca era cu pietre.Daca era apa mai putin adanca la mal era perfect cred.
Mai, eu nu stiu daca-i indicat sa merg cu husbandu' la AI sau UAI,ca asta-i nehalit si curios rau ,parca-l vad ca nu se abtine sa nu guste din toate si pe-urma i-e rau
Avem niste prieteni care au fost acum vreo 2 ani asa si tipu a pus pe el vreo 5 kg intr-o saptamana ,era hiper incantat ce mancaruri p-acolo ..... si nu-i unu fomist ,ca-s full de bani.
Acu' ce-i drept ca prietena-mea aia,in afara de pui la rotisor,gratar si mici,nu le prea are cu gatitul.Odata mi-a zis ca s-a luat dupa mine si a facut o oala de ciorba si era super mirata ca au avut ce manca aproape o saptamana
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE SI MUUUULTE FOTOGRAFII
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE
Giova spune:
Bianca naspa faza cu bauturile ce sa zic.
noi aveam sticlute mici de sampon, balsam, dus gel si crema de corp. ne aduceau in fiecare zi. si seven up am avut, am uitat. Pe plaja beam la greu Cola de la dozator si era super buna. si in Italia se da cola asa la dozator. nu se compara cu sucurile noastre de la Tec.
Drum bun la munte si distractie faina.
in filmuletze marco(3), am pus 4 filmuletze de la Moneasa.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
GIO hai ca tu te pricepi,ar renta sa luam UAI in loc de AI in conditiile in care ne intereseaza sa consumam doar apa si sucuri naturale 100% eu si Diana si bere si cola Ghitza? Astea intra gratuit la AI? Ma intereseaza pe viitor,ca altceva oricum nu consumam,decat poate de ce-ar fi gratis - Ghitza (si dupa aia i-e rau )
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE SI MUUUULTE FOTOGRAFII
Giova spune:
Moni nu stiu. Noi am avut UAI, suc natural era la baruruile de pe terase si plaja si la masa. Bianca zicea ca nu au avut inclus sucul natural, parca asa imi amintesc. Oricum suc natural e doar fresh de portocale. eu nu am baut altceva acolo.
Bianca asa e la turci 2 paturi:unul matrimonial(in care doarme turcul) si unul de o persoana(pt. sotie). noi am avut doar matrimonial, si am rezervat patut pt. copil. asta ag. cere. si anul asta ii iau patut, e de voiaj de la Chicco.cu toate ca incapea si in patul nostru, dar mai bine doarme in el.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
Pai cum numai de portocale natural???? Imi bag piciorul in UAI atunci Pai cu Diana ce fac atunci? Si chiar cu mine ca io nu consum chimicale gen cola pepsi,fanta etc. Dar macar fructe sunt gratis,adica lamai,grapefruit ? Ca i-as face atunci io
Giova spune:
Da Moni fructele sunt la fiecare masa. Sunt multe, stiu ca bananele le aduceau doar seara, dar le-am cerut si dim. pt. marco si mi-au adus. eu stiu ca doar fresh-uri de porto bagam la greu, nu stiu sa fi vazut si altceva, ba da, Ice tea.
Bianca misto poze, hotelul vostru cred ca nu e asa nou, se vede si la restaurant si pe camere.Oricum turcii stiu sa vanda turismul, la noi nu stiu cand vom vedea asa ceva, la preturile astea.
_
Biancas spune:
Moni...la noi la hotel nu se dadea suc natural. intr-o zi am luat o portocala si un mar si m-am dus la ala de la restaurant si i-am zis sa imi stoarca suc..si mi-a zis 2 E. Nu am dat normal.
UAI inseamna ca bei pepsi si bauturi din import, si AI inseamna ca bei doar bauturi locale.(la bauturi e diferenta asta de UAI sau Ai ca la mancare nu ) Sucurile sunt gen TEC ma refeream ca sunt din dozator nu am spus ca nu sunt bune. Pepsi si Tuborg era din dozator si la noi.
Fructe sunt cate vrei si de toate felurile. De la pepene galben, lebenitza, prune, portocale, lamai, struguri rosii, negrii, gref , mere rosii si verzi, caise, piersici..si nu mai stiu ca era un compartiment numai de fructe.Eu nici nu mergeam catre fructe doar sa iau pt Dani...pur si simplu nu mai puteam baga fructe in mine.Erau cosuri intregi cu fiecare sortiment de fruct, mese intregi de dulciuri, de la tarte la torturi...
Si eu am gustat din multe mancaruri dar unele nu mi-au placut.
Suc natural nu aveam doar daca plateam..eventual daca iti tu aia de stors lamai e ok.
La ei nu se foloseste mararul...chiar m-am gandit la Ali..ca acolo nu ar manca marar
Legumele erau taiate si puse in boluri doar sa iti pui de care vrei si sa iti faci salata.
Moni daca nu bei pepsi bei apa plata si bere ca este destula.
Eu i-am dat lui dani suc de la dozator, ba de piersici da de ananas...si i-a placut.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
BIANCAS daca ai dat 1800 de euro...soro mi se pare foarte mult pe bune adica cat sa coste cazarea hai sa zicem 800 ..si 1000mancarea si bautura???????????//mult doamna mult...dincolo era mai ieftin
MONI eu seman cu GHITA pofticioasa la papa si la
GIOVAS A TREZIT LA 10 30 STEF si acu doarme iar
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
monica70 spune:
BIANCA pai si alea de la dozator nu-s naturale? Ca asta nu pricepeam Dar daca-s fructe multe,e ok ca as duce d-ala de plastic pentru lamai si storc acolo,asa se merita.Sa inteleg ca pentru a bea sotzu' cola si pepsi trebuie UAI,ca-s straine ,nu?
COSMI si mie mi se pare enorm pentru o saptamana,dar sa zicem ca au fost cu Sandra cu tot si in plus,si-a facut cheful acum
pofticioasa-s si eu,nu zic nu,dar Ghizta daca vede paltoruile alea e ko sau bauturi straine,chit ca acasa nu bea,daca sunt in pretz nu se va abtine sa nu guste din fiecare si ma doare capul ce-ar iesi Pai daca merg cu el in vizita si bea un paharel de lichior,"il strange stomacul" se face alb si gata vizita Si nici nu stie si nu vrea sa refuze !!!! Odata a baut un pahar de vin alb si unul rosu,nu unul dupa altul,dar in aceeasi seara.Rezultat: alb ca varul,rau,drumul spre casa Si eu am baut din amadoua,dar max juma de pahar din unul dar n-am avut nici pe naiba ... dar el ... i-am zis eu,numai palinca de prune din Bihor,facuta acasa e ok - doar e tinctura de prune
De baut bea bere si rar vin.La lichioruri sau alte bauturi spirtoase dulci i se face rau.Nu pricep de ce,dar a patit de n ori
cosmi1975 spune:
MONI tb sa faca antrenamente sotu.....cat despre faptul ca si BIANCA a fost cu noi vreau as va zic ca un copil de 10 ani consuma mai mult ca un adult....BIACA era a treia persoan e cu drepturi egalede asta ma cheltuit o caruta de bani dar lasa ca sa vedem ce or sa zica ai mei ca parca nu le venea sa creada cati bani papa mandra pe zii....s a dus tata ....sper sa si ia rezereve
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975