Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(47)
Raspunsuri - Pagina 4
roxx spune:
quote:
Originally posted by slimatei
adalia la multi ani
si multa fericire
roxx- de ce nu ai voie la plaja?caci mie doar la mare si la piscina(inotul)m-a lasat dr. singurul efort care am voie sa fac...
dr mi-a spus ca am voie la plaja dupa 18.30 dar fara baie in mare. si prefer sa nu ma duc. iar pe caldurile astea nici n-as iesi din casa...
vine Luca Teodor
Roxana 20+
Jasmin012 spune:
Adalia, La Multi Ani!!! . Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de bebe!!!
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin21+Lucas Daniel
Jasmin012 spune:
Buna dimineata, burticutelor. Ce faceti?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin21+Lucas Daniel
roxx spune:
neata, jasmin!
eu lenevesc. astept sa-mi vina sotu' de la plaja...
am papat ca bb nu mai putea de foame si acum stam. voi?
vine Luca Teodor
Roxana 20+
Jasmin012 spune:
Noi stam de vorba cu tati, care tocmai s-a intors de la bucatarie. Suntem fericiti ca tati ne-a luat hainute pt iarna, super frumoase si scumpe, noroc ca le-a gasit la reduceri...bebe e mult mai linistit decit acum trei zile, ma speriasem ca nu se mai linisteste. Azi nu iesim pe nicaieri, poate de-abia diseara sa iesim sa cumparam apa, ca acum ne ajunge un bidon de 5 l numai o zi si jumatate...
Iar despre picioare...mie inca nu mi se umfla, dar inca nu e timpul pierdut. Incercat sa stati cu ele pe sus. De crema nu stiu ce se poate folosi, dar la farmacie trebuie sa stie.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin21+Lucas Daniel
mihuta spune:
buna fetelor,
nu stiu ce am ca n-am chef de nimic, nici ieri n-am fost in apele mele c-am avut un vis tampit. M-a enervat si sotul, colac peste pupaza. Asa ca m-am intors in varful patului la laptop....
Adalia, la multi ani !
22s + Sophia
bb_yasmi spune:
neata !!
adalia LA MULTI ANI!!
Acuma ne-am trezit si noi!! ierei a fost super , am fost la plaja, baie, iarba verde si am bagat la gratare pana mi0au venit inapooi..... am stat pana la 12 noaptea. am fi ramas peste noapte dar nu m-am riscat!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 24+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
bb_yasmi spune:
fetelor unde sunteti?????
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 24+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik