In timpul sarcinii mi s-au inchis la culoare,,,ca si mameleoanele etc,,,au trecut 8 luni iar o alunita de pe picior a ramas "modificata" in sensul k are o pata maron deschis langa ea.nu ma mananca, nu ma doare,nu sangereaza,nu a suferit nici un accident,nimic,,doar ca mi s-a colorat putin pielea de langa ea in maron deschis.A inceput sa mi se coloreze din timpul sarcinii si am pus vina pe faptul k sunt gravida.dar au trecut 8 luni de cand am nascut si nu s-a "tras" inapoi.E motiv de ingrijorare?Va multumesc
Eu m-am umplut de alunite in timpul sarcinii ; iar citeva dintre cele vechi s-au modificat. am nascut acum doi ani si jumatate, dar nu m-am dus inca la medic pentru aceasta problema. De fapt, cred ca nici nu ma voi duce...
Leta si un bebe
poze 2005
poze 2006 si 2007
deci si tu ai patit acelasi lucru?ea ca forma nu s-a modificat initial ci doar ca putin in jurul ei este o pata maronie mai deschisa,,,geva de genu ca ar "vrea"sa se mareasca insa sunt 2 nuante diferite de maron.dar fara dureri sau alte chestii.of of c tie si cu sarcina asta.Te pup si multa sanatate
au patit acelasi lucru si doua dintre prietenele mele; de aceea nu m-am alarmat. numai bine si tie!
Leta si un bebe
poze 2005
poze 2006 si 2007