aer conditionat portabil
Are cineva aer conditionat portabil? puteti sa-mi spuneti daca merita? sunt mai scumpe decat celelalte?
Ma gandeam sa-mi iau asa ceva ca sa nu mai spargem zidul, dar am auzit ca sunt foarte zgomotoase.
Multumesc anticipat!
Ai vazut tu asa ceva? Daca te referi la aparatele care se pun pe pardoseala si au aproape 1m sau chiar mai mult inaltime, alea numai portabile nu prea sunt. Daca te uiti in spatele lor o sa vezi ca au un tub flexibil de 120-150 mm diametru prin care evacueaza aerul cald produs de aparat ( are in jur de 50-60 de grade) si este necesar sa dai o gaura in perete prin care sa scoti tubul afara.Asa ca numai portabil nu poate fi.
danamiha spune:
irinel61 are dreptate, noi avem dar gaura e in geam si nu in zid. Noi l-am cumparat in uma cu 4 ani cand ne-am mutat in alta localitate pt o vreme.Aici locuim in chirie si acesta e motivul pt care l-am luat. La casa noastra avem celalalt fel de ac.
Eu nu as recomanda pt ca face zgomot comparativ cu celalalt de acasa care nu il auzeam noaptea. Daca vrei sa-l folosesti intr-o incapere in care nu dormi e ok (cazul nostru, e in sufragerie si noaptea nu avem nevoie, e racoare fiind o zona aproape de munte)
spic de grau spune:
POti sa scoti tubul si prin geam, (adica prin geamul intredeschis), insa neaparat trebuie sa pui ceva in geam sa nu revina aerul cald in casa.
Noi l-am luat cnd eram in chirie si nu puteam da gauri in geam/zid.
Cnd stai in casa ta proprie si personala - cred ca mai bun e unul fix - si cate unul in fiecare camera...ptr ca asta e si avantajul portabilului - il poti duce in orice camera vrei...
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)
Elena spune:
Multumesc mult pentrru raspunsuri!!
Se pare deci ca tot cel fix e mai bun si mai silentios.
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
danamiha spune:
Elena iti recomand whirpool sau panasonic.Noi le avem la casa noastra si suntem ff multumiti de ele.
doradora spune:
am vazut la cineva in casa; era gaura in geam, si aveau si un capac aferent, pt ca in timpul iernii scoteau furtunul.arata nasol.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
lilina spune:
fratele meu are la casa , unde statea ocazional
si il muta in ce camera avea nevoie,in special la etaj, unde era mai cald
era ok, scotea aparatul pe geam/balcon, cu geamul/usa intredeschisa si isi facea racoare in camera
e super ok pt.o casa unde nu stai tot timpul sa ai ceva de genul asta
cei care au 2 locuinte (una de vacanta) cunosc situatia cu intretinerea a 2 case...e f.f.f costisitor
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"