Apelez la voi, dragi mamici!!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Va multumesc de sprijin tuturor..inseamna foarte mult..sunt foarte agitata la ora asta si am numai ganduri tampite in cap..as vrea sa va pun o poza cu burtica sa vedeti ca nu exagerez...dar nu stiu cum fac asta..se poate pe site-ul acesta sa fac asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

of Doamne peste ce nulitati ai dat
pai chiar daca nu ar fi sarcina si ele te vedeau asa trista si inspaimantata macar puteau sa te incurajeze cumva(lasa d-na data viitoare o sa fie cu noroc..ceva acolo...)...asa face un dr adevarat...eu zic sa nu te mai gandesti la controlul de azi, sa treci peste ca si cum nu ar fi fost...mergi maine cu prietena ta la dr si sa ne aduci vesti bune

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

am intrat si eu ca eram curioasa de rezultat. imi pare rau ca ai dat de asemenea dobitoace si incompetente.
eu din aceasta cauza in sarcina m-am ferit de femeile ginecolog. si am avut ginecolog barbat, cu care m-am inteles si bine.

sa dea DD ca maine sa primesti un raspuns concret.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by justme25

Va multumesc de sprijin tuturor..inseamna foarte mult..sunt foarte agitata la ora asta si am numai ganduri tampite in cap..as vrea sa va pun o poza cu burtica sa vedeti ca nu exagerez...dar nu stiu cum fac asta..se poate pe site-ul acesta sa fac asta?

Sigur ca poti sa pui poze .

Mergi la inceput

Dragele mele..am un raspuns clar...in sfarsit..sa ii dea dumnezeu sanatate doamnei doctor Monica Sacara de la policlinica Vitan. Vreau sa spun ca a stat femeia asta si m-a controlat pe toate partile, de la ora 7:30 pana la 10:00 si se tot gandea si le punea cap la cap toate problemele, ma intreba diverse chestii..deci a fost super..bravo ei, asa da medic!

Din pacate nu e sarcina, dar simptomele sunt clare de sarcina datorita multitudinii de afectiuni pe care le am...In linii mari, am problemele urmatoare:
1. glanda hipofiza, tiroida sau suprarenala (ramane de vazut) care mi-a determina dereglarea hormonala (sanii mariti, secretia la sani etc)
2. ovare polichistice (ce stiti, cum ma poate afecta aceasta problema in cazul in care eu vreau un bebe?)
3. anexita
4 colon iritabil (mi-a zis ca de aici se trag fluturasii in burtica..sunt foarte multe gaze acumulate in burtica mea si de aceea am si ditai abdomenul care nu se mai retrage)

Si uite asa..sunt destul de trista, dar lasa..ma fac eu mareMa sperie insa ovarele astea...de la ce m-oi fi pricopsit cu asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Draga mea , stai linistita , colonul e bine , dac-ai sti cate femei sufera de asa ceva ...

Mai degraba glandele sunt cu cantec , si poate si de acolo problema cu chistii . Ar fi bine sa-ti aduci hormoneii la loc , cu tratament clasic sau homeopatic .

Sa nu iei pilule pentru chisti . Si eu am o droaie , de dimensiuni reduse , si am ramas bine-mersi .

Imi pare rau ca nu e bebe , sa stii , dar odata ce ai rezolvat furtuna asta hormonala o sa se intample si minunea , ai sa vezi .

Bafta si sa ne tii la curent cum mai stai cu sanatatea .

Pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

of, sanatate multa...ai grija de tine, ia tratamentul prescris de dr(bine ca acum sti sigur ce este) si data viitoare sa fie cu cohisori
numai bine

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

justme25 imi pare rau ca nu e cu ochisori. dar ma bucur ca ai primit un raspuns concret. multa sanatate!

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana31 spune:

Si mie imi pare rau ca nu e bebe,dar ma bucur pt tine ca te-ai linistit in sfarsit .

Ai mare grija de tine si continua cu investigatiile pana la stabilirea corecta a diagnosticului.

In privinta ovarelor polichistice nicio grija,poti ramane insarcinata fara pb,mai degraba trebuie tratata anexita aia .

Toate cele bune iti doresc si sa ne mai tii la curent cu ce se intampla in continuare.

MULT SUCCES!

Mergi la inceput

Si mie imi pare rau, dar sunt bucuroasa ca voi sunteti alaturi de mine. Va multumesc din suflet pentru tot sprijinul acordat, caci datorita voua am reusit sa trec mai departe peste momentele de incertitudine si nesiguranta. Si eu sunt optimista. Termin tratamentele, acum ca stiu ce am si pe urma ma pun pe treaba
Va pup, multa sanatate voua si bebeilor vostri si sper sa nu va suparati daca o sa va mai intreb una alta intrucat am nevoie de experienta voastra

Mergi la inceput