Justme25, sa nu te sperii de diagnosticul pe care l-ai primit. Nu e chiar grav, important e sa te tii de tratament.Acum am 24 de ani, insa la varsta de 19, am dus-o un an intreg cu problemele pe care le ai si tu ca la un moment dat continuam sa fac teste de sarcina care ieseau negative, iar eu eram convinsa ca eram insarcinata.
Avusesem ovare plochistice, colon iritat si anexita si exact aceleasi simptome. M-am dus la 3 medici pana am dat de una care mi-a dat tratamentul corect, m-am simtit imediat bine si, multumesc lui Dumnezeu, nu am mai avut probleme pana in ziua de azi. Plus ca ma si bebe, ramanand insarcinata fara probleme.
Prima dr mi-a dat anticonceptionale Diane 35, ca sa mi se curete ovarele si sa se rezolve cu dereglarea hormonala. Insa, le-am luat 2 luni, caci pusesem deja 10 kg pe mine, eu care aveam 50 si mancam de nu stiam ce e cu mine.
Am renuntat repede la tratament, iar la sfatul unei prietene, m-am dus la alt medic, alt tratamen, tot contraceptive, insa Novinette. Nu stiu cat le-am luat, dar rezultatul se vazuse dupa o luna, chisturile se micsorase, iar durerile de burta si senzatia de umflat imi disparuse. Mai luasem si ovule. Era bine, dar mai aveam probleme cu anexita.
Tot o alta dr mi-a zis sa fac 3 luni de zile polidin, 3 zile pe luna dupa menstrautie. Si de atunci, nu am mai avut nimic.
M-am casatorit, iar dupa 3 ani, pt ca mai avem contraceptive, am ramas insarcinata.
Insa, am tarait-o cu problema asta 1 an si ceva. Credeam ca nu mai scap, iar de multe ori plangeam ca ma gandeam ca nu o sa mai fac bebe.
Asa ca, Justme25, multa sanatate si curaj.
Sa ne scrii cum merg lucrurile.