Apelez la voi, dragi mamici!!!!
Raspunsuri - Pagina 3
lucia52 spune:
Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie sarcina! Inseamna ca ai 4 luni daca simti acea falfaire in burtica. Asa se simte la primele miscari "ca un fluturas". Am zis de limbrici, ca ar fi o posibilitate... Am cunoscut pe cineva care avea burta umflata si era plina de limbrici. Dar nu-i cresteau sanii si nu avea pofta de ciocolata.
Sanatate multa si sa fie un bebe!
virgo spune:
Justme , am o idee : ai cumva un stetoscop prin casa ? De la un tensiometru , de exemplu . Sau poate are cineva , vreo vecina . Poti sa depistezi batai de inima foarte usor , se aude perfect la varsta asta . Sa nu mai stai pana maine si sa-ti rozi unghiile .
Asa e , gravidele cu ciclu peste sarcina nu dau aproape niciodata teste pozitive !
12+
justme25 spune:
Nu am stetoscop. Dar e o idee super tare
...lasa ca ma interesez sa vad daca are cineva, vreo prietena sau vreo vecina ..v-am innebunit de cap pe toate, dar cum nu pot vorbi mai cu nimeni pentru ca nu vreau sa dau sperante aiurea in tramvai celor ce ma inconjoara, imi este mai usor sa vorbesc cu voi..zi buna la toate mamicile!!![]()
Laina spune:
si....de indata ce faci test si stii sigur daca esti sau nu, ne zici si noua, s-a-nteles?! 
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
justme25 spune:
Va spun, va spun, cum sa nu?
La cat v-am batut la cap ..auziti..stiti ce vroiam sa va mai intreb?..de joi asa (de cand am inceput eu sa banuiesc ca e vorba de sarcina) am un scaun foarte moale, dar nu am dureri gen crampe sau mai stiu eu..pur si simplu am un scaun moale..si mereu cand mananc am senzatia ca tre sa ma duc repede la baie..dar nu fac mereu ceva..oare asta de ce se intampla daca ar fi vorba de o sarcina? si apoi..cum ar trebui sa simta o mamica burtica? adica eu o simt grea asa...aaa si inca o chestie pe care eu o gasesc jenanta ..am gaze.. e normal?
va pup
elvie spune:
Justme scuze nu am vrut sa te sperii,voiam sa-ti spun ca am avut simtomele de care vorbesti si la mine a fost cu ochisori,deci la sapte saptamani doctorii mi-au depistat sarcina si chistul,Nu am primit nici un tratament ,doctori au spus ca chistul sa format odata cu sarcina si are sa dispara curand,si asa a fost ,la urmatorul control 12 saptamani chistul disparuse si fusese destul de mare.primele doua luni aveam dureri cumplite cum am mai spus dar se ameliorau cand mergeam la toaleta,si mergeam cam des,sper sa fie asa cum iti doresti tu,o zi buna si frumoasa maine.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
denizel spune:
Justme, ce poveste frumoasa spui tu aici! :-)
Abia astept sa vii maine si sa ne spui ce ai aflat! Si eu cred ca e sarcina
.
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
monica-elizabet spune:
ah ce curioasa sunt ![]()
Doamne ajuta sa fie bb
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)

.