Apelez la voi, dragi mamici!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

atunci de ce sa-ti cumperi un test de sarcina?? simptomele sunt ca si la o gravida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Dar parca ai zis ca ai facut si analize.. nu a iesit sarcina??

Daca e bebe, sarcina usoara! Ai grija de voi doi! :)

Gratiela, Mariuca si Stefu

www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Ciudat ce ti se intampla,si la mine a fost menstruatie peste sarcina + aceleasi dureri cumplite( care sau dovedit a fi de la un chist aparut odata cu sarcina ,chistul a disparut cam in sase saptamani fara tratament).Incearca cu doua teste diferite de sarcina si vezi ce apare.Multa sanatate

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Am o saptamana de cand nu ma mai doare in partea stanga si nici in partea dreapa...poate n-o fi chist..hai ca acum sunt ingrijorata si mai tare!Dar ce naiba..chist si in stanga si in dreapta? Hmm....abia astept sa vina marti..o prietena de a mea a avut chist, dar a lesinat, a avut sangerari..nu stiu ce sa zic..sper sa nu fie vorba de asa ceva.Eu cred ca e bebe..daca stau intr-o anumita pozitie se vede cum se misca burtica..e ca o zbatere asa..rapida..pentru ca am zis ca mi se pare am pus-o pe sora mea cu urechea la burtica mea..si mi-a zis clar ca se aude ca la un ritm cardiac...eu simt ca sunt insarcinata..pe zi ce trece ma conving de asta..poate ma intelegeti..marti voi primi si raspunsul ginecologului..pana atunci astept cumintica si ma studiez in continuu

Mergi la inceput

Aaa...si analizele abia le-am scos vineri..nu a apucat medicul de familie sa le vada..dar din ce analize reiese ca ai fi insarcinata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

poate fi sarcina, daca ai facut testul dupa 12 saptamani, s-ar putea sa iasa negativ cu sarcina cu tot. Eu l-am facut la 18 saptamani (abia atunci am inceput sa simt un nod sub stomac, aprox. cat pumnul meu,) si a iesit negativ testul. Am mers la dr, a zis ca am 18/19 saptamani

Si eu am avut ciclu peste sarcina, si a fost mai scurt ca de obicei, si a fost mai maronie si cu abundenta mai scazuta.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia52 spune:

Ori sarcina, ori limbrici?!

Mergi la inceput

Lucia, de ce spui ca ar putea fi limbrici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by lucia52

Ori sarcina, ori limbrici?!

De cand cresc sanii de la limbrici ???

Eu zic ca e sarcina. S-a mai intamplat sa existe si menstruatie peste sarcina!! Multa sanatate !!

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput

Uff..abia astept sa vina ziua de maine..daca e un bebe acolo voi fi extraordinar de fericita..dar va spun, asa simt..doar voi stiti acum, ca aveti experienta..se simte ceva in burtica acolo ca o bataie de aripi..nu cred ca mi se pare..va pup si multumesc pentru tot.maine va spun ce si cum

Mergi la inceput