Apelez la voi, dragi mamici!!!!

Apelez la voi, dragi mamici!!!! | Autor: justme25

Link direct la acest mesaj

Buna...sunt noua pe acest forum si sincera sa fiu nici nu stiu daca am nimerit bine sau nu :) Ideea e ca sunt foarte nelinistita si nu stiu ce sa fac..am intrebat in stanga in dreapta si in cele din urma am zis sa apelez si la voi! De vreo 3 luni se intampla lucruri ciudate cu corpul meu si nu stiu despre ce o fi vorba. Acum vreo 3 luni am inceput sa ma simt foarte rau, acuzand dureri cand in partea stanga cand in partea dreapta...am zis ca o fi de la oboseala, stresul de la munca..insa durerile au persistat fiind destul de acute vreo 2 luni de zile. La birou nu puteam sta decat in anumite pozitii in sensul ca trebuia cumva sa am burtica libera si sa nu fie o presiune ceva pe partea stanga mai ales..Stiind ca anul trecut am fost la medic si mi s-a depistat o anemie de zile mari, am zis clar ca oboseala e de vina (dormeam pe mine si alta nu, desi orele de somn lea veam facute)si am pus totul pe seama ei, zicand clar ca acum s-o fi agravat. Bine, bine..daca ar fi fost doar asta era ok..dar eu am inceput sa am pofta de ciocolata ZILNIC..deci daca nu mancam ciocolatica in fiecare zi turbam. Zic..stai asa ca nici astaz nu e de bine. Luna trecuta am inceput sa am probleme cu sanii. M-au durut extraordinar de tare, erau pietrificati si nu alta si asta s-a intamplat O LUNA INTREAGA..deci nu era vorba de saptamana aceea inainte de ciclu. Rau rau..zic haide mah sa ma duc sa imi fac analizele. Mai intai m=am dus la un gastroenterolog de la Fundeni printr-o recomandare. Ajunsa acolo, am fost vazuta mai intai de un medic rezident care a inceput sa imi puna intrebari diverse. I-am explicat ce simptome am (durerile in partea ba stanga, ba dreapta) oboseala, pofta de dulce. Medicul acela (destul de tanar..la vreo 30 de ani) a zis hai sa te palpam..m-a palmat omul, si m-a intrebat daca ma trezesc noaptea des..i-am zis ca da..dar ca sa ma duc la baie (cam de 2-3 ori pe noapte eu trebuia sa ma duc sa urinez/..lucru pe care iarasi l-am gasit bizar...ca eu nu sunt genul sa ma trezesc noaptea pentru asta), si zice..aham...nu-i asa ca nu poti sta fara ciocolata? zic..dap...deja eram oarecum ingrijorata..dar medicul, dupa ce m-a palmat si am chicotic eu ca ma cam durea ici colo, mi=a zis zambind "eu cred ca altcineva iti cere tie ciocolata aia"..M=a intrebat cand am avut ultimul ciclu si tocmai ce il terminasem de vreo 4-5 zile..Pe urma a tacut. nu mi-a mai spus nimic. M-a prezentat medicului gastroenterolog care mi-a dat un set de analize si a zis ca e foarte ciudat. Zic..oau...devin o ciudatenie a medicinei romanesti.. Am facut analizele si....SURPRIZA...stau extraordinar de bine la toate...mai ales la hemoglobina la care eu eram sigura ca stau dezastruos. O singura analiza mi-a iesit un pic in afara limitelor normale, cu putin si anume eozinofilele. Fratele meu care e medic mi-a zis ca banuieste ca am un parazit ceva..Zic...aaa e clar asta o fi..giardia care ma chinuie in fiecare an...Si m-am linistit..Dar doar pentru putin timp...imi creste burtica vazand cu ochii...si faza e ca eu nu sunt plinuta deloc (adica am 1.62 si 52 de kg), in schimb burtica imi este ovala asa si parca ma "tine" (in dreptul stomacului, in parti) si am o senzatie de greutate...zic mah..e ceva ciudat..hai sa fac un test de sarcina...dar am zis ca nu are ce sa iasa ca pe 5 abia am avut CM (e adevarat..si ciclul asta a fost ciudat,inchis la culoare, putin ca si cantitate) si nici n-a iesit ceva..Ieri cand am fost la munca, dimineata cand am ajuns am observat ca aveam bluzita patata exact in dreptul sfarcurilor cu o substanta grasa care nu a vrut in niciu un chip sa se ia cu apa...mi-era o rusine....de imi venea sa intru in pamant..nu stiam ce doamne iarta-ma aveam pe bluza si ma deranja ca nu se lua..ziceai ca am inca o pereche de ochi pe mine M-am dus si mi-am luat alta bluza de la un magazin din apropiere ca nu puteam sta asa...si burtica tot impinge inainte...am facut iar un test de sarcina..si iar nimic...nu stiu ce sa mai cred..va jur...marti am programare la ginecolog..ca nu se mai poate..dar pana atunci simt ca innebunesc..ca ma simt grea asa, parca am un bol de aer in mine ce se plimba ba in stanga ba in dreapta...oi fi innebunit cu totul!?? ce spuneti mamicilor? va rog ajutati-ma cu un sfat, va rog..impartasiti-mi din experieta voastra ca simt ca o iau razna cu burtica asta a mea si cu sanii astia mari (nu ca nu imi plac, mai ales sotului meu insa..TOTUSI sa nu exageram) Oi fi insarcinata? Si daca da, cum e posibil sa nu aflu pana acum?..in ce luna oi fi?)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Dar o echo ai facut? Daca e un bebe..ar trebui sa se vada de la 6 saptamani activitate cardiaca. Nu sunt medic, dar mi se pare ciudat ce ti se-ntampla. Rezidentul cu pricina nu ti-a dat alta idee? Pipi noaptea si pofta de dulce hmm..poate fi si diabet,dar burtica care creste vazand cu ochii nu pare a avea legatura cu asta.Sper sa nu spun prostii,dar eu am auzit si despre sarcini false, adica persoana respectiva sa aiba multe dintre simpomele unei sarcini fara sa fie, de fapt, insarcinata. Sper sa-ti fi fost de folos cu ceva, desi...aaa..vezi ca exista un subiect la clinica virtuala, "medicii sa raspunda:se cheama, la care raspund doctori care sunt pe forum, atunci cand pot si ei, fireste. Tine-ne la curent, sunt curioasa ce spune ginecologul..sau care e raspunsul final! sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Eu zic ca esti gravida . Mergi la echo si fa-ti un beta hcg . Ultimul ciclu pare a fi un ciclu peste sarcina , poate si celalalt a fost la fel . E bine ca analizele sunt in ordine .

Bafta si sa ne spui ce este !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana31 spune:

Asta seamana a sarcina,ai cam toate simptomele.

Insa,daca tu singura te intrebi "oi fi insarcinata?",ma intreb de ce pana acum nu ai facut un test de sarcina ??
E primul lucru pe care il puteai face si e la indemana oricui,asta inaite sa te duci la orice doctor.

Iar dintre doctori,primul pe lista ta ar fi trebuit sa fie ginecologul sau macar un internist!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

pai a scris ca a facut si a iesit negativ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Nu ai fi nici prima nici ultima sa ai ciclu peste sarcina ,deci ai toate sansele sa fie un bebe mic acolo in burtica, ai grija de tine .
Si daca oi fi gravida sa fie intr-un ceas bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Am facut testul..v-am zis ca a iesit negativ..nu m-am dus la ginecolog din prima pentru ca am avut multe simptome ciudate care nu m-au dus DELOC cu gandul la sarcina (durerea in partea stanga, apoi in dreapta, oboseala..)..Ma duc marti..si eu zic ca sunt insarcinata..dar pare a fi o sarcina atipica. Mai stii? As vrea sa stiu insa la ce s-a referit mamica ce mi-a spus ca poate fi o sarcina falsa..sincera sa fiu eu nu am auzit de asa ceva, si sa zici ca ar fi o sarcina falsa..dar ce ti-e cu burtica asta care nu dispare dimineata (acum cateva zile tot asteptam sa se duca burtica a doua zi dimineata, ca ziceam ca sunt balonata..dar vad ca ea se tot duce inainte..va tin la curent si o sa va zic marti ce s-a intamplat..ce e de fapt..) diabet nu are cum sa fie pentru ca mi-a iesit glicemia in limite normale..in plus, acum nu mai am pofta aia de dulce..asta s-a intamplat vreo 2 luni la rand..dar acum a disparut..multumesc mult de tot tuturor mamicilor ce mi-au raspuns..va doresc multa sanatate la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Probabil esti insarcinata.
Du-te fa un eco , du-te la ginecolog , iar daca e un bebe dai o ciocolata la toata lumea

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

justme25 din ce spui tu si eu inclin sa cred ca e o sarcina. acestea au fost simptomele care le-am avut la inceputul sarcinii (dar fara menstruatie).

abia astept sa ne spui parerea ginecologului.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Esti gravida 100%; la fel am patit si eu; am descoperit sarcina la 13 saptamani, pe 13 ianuarie 2005!

Asa ca,sa-ti fie de bine! si eu am avut ciclu peste sarcina, doua luni, drept e ca nu ca un ciclu obisnuit si m-am dus la echo pentru ca aveam senzatia ca ma tine fierea, dar, de fapt misca!

Dupa ce vii de la dr,am sa detaliez si eu povestea descoperirii sarcinii! Asta ca sa citeasca si alte fete carora li se pot intampla ciudatenii de sarcini!

Am editat pentru ca mi-am amintit ca si mie mi-au iesit 2 teste de sarcina ,negative , desi eu eram gravida bine! Asa ca...........

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Dragi mamici, as fi mai mult decat fericita daca as fi insarcinata, pentru ca imi doresc un bebe foarte mult.
Am o senzatie asa ciudata de parca as purta un balon in mine...Oricum, inca nu vreau sa imi fac sperante, dar chiar mi-ar placea sa aflu marti ca sunt insarcinata..ideea e ca daca nu as fi insarcinata, atunci nu inteleg de la ce sa fie burtica asta?? Constipata nu sunt, chiar am senzatia mereu ca trebuie sa ma duc la baieOff..parca nu mai am rabdare pana marti...bine ca mai vorbesc cu voi. Multa sanatate va doresc!!!Va tin la curent!

Mergi la inceput