Mamici de iulie-august 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 3
Irinusha spune:
Wow, iar a plouat cu bb-lusi!!!!
Felicitari noilor mamici (sunteti prea multe :), asa ca va felicit la comun)!!! SA va traiasca minunile si sa va bucure in fiecare zi!!!
Refacere rapida si bb-lusi necolicosi, dar mancaciosi!
Pupici dulci si sarbatoritelor micutele ptr. prima luna: Elisa, Maria si Arina!!! Sa cresteti mari, sanatoasa ... ca frumoase sunteti deja!!! Multe, multe luni inainte! :)
Anya, am citit povestea voastra printre lacrimi ... bine ca s-a terminat cu bine! Numai sanatate ptr. intreaga familie ... si multi pupici pe mica luptatoare!
Spuneai ceva de colici, ca apar pe la 3 saptamani ... spune-mi si mie si cand dispar (nu mai stiu de la Cris) ... ca ne luptam si noi cu ei si nu ne place deloc! Of!
Pupici si un week-end fain in continuare!!! Si numai bine ptr. toate burticutzele si mamicile!
Mandra mamica de
Cristian (3 Mai 04)-alias: Cris, Leul, Misu & Amélie (26 Iunie 07)-alias Bb, "Fomista", "Papusa"
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Crisulica
Ashera spune:
Alexi, nu stiu daca ti-au raspuns sau nu fetele. Daca vrei, iti trimit nr meu de tel sa-mi trimiti sms cand vine momentul .
36+
Christian
Anya20 spune:
irinusha, teoretic, colicile dispar in jur de 3 luni...daca ai noroc la 2, daca nu, la 4 . dar cred ca voi o sa fiti mai norocoase.
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
alexi22 spune:
ASHERA CHIAR TE ROG DA-MI UN PM CU NR TAU DE TEL .MERSI MULT.
TU AI DURERI IN ZONA DE JOS?EU UNA NU MAI POT.A MAI TRECUT CAREVA PRIN ASA CEVA?
35+giulia rebeca
paticut spune:
buna dupa-amiaza fetelor......
in primul rand felicit si eu cele trei Duamne care au avut norocul sa-si vada racusorii fie ei fete sau baietei. sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
NMA (nico) ma bucur mult ca te-ai hotarat sa nasti la aceasi doctorita ca si mine. eu nu am cuvinte decat de lauda si Andra a venit si a intarit aceasta parere despre ea. despre momentul cheie nu stiu ce sa-ti spun. oricum se pare ca DPN-ul tau e similar cu al meu.
daca sufletul meu imi spunea pana acum ca nasc pe 13 august (DPN-ul fiind 12 august) doctorita mi-a spus ca copilul e deja jos dar mobil dar ca am colul inchis, lung si posterior si ca am sanse sa nasc mai repede un vis de azi noapte m-a facu sa ma gandesc ca atunci cand e sa vina sa vina sanatos si atat. cu Dumnezeu inainte.
paticut 36+ cu Rares
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Anya20
oana, am vazut pozele voastre. victor este un bebelus foarte dulce.
karligutza, ce zici tu acolo de colicile abdominale? pai apar cam la 3 saptamani de la nastere (alea adevarate) asa ca nu cred ca e cazul adelutei.
iar laptele de mama se digera mult mai repede decat laptele praf si, desi am auzit des parerea asta, nu are nici o importanta daca alimentezi bebelusul si la o ora (asta e valabila numai in cazul laptelui praf). ca tocmai de aceea se recomanda..."san la cerere".
cred ca adela simte ca tu esti agitata si stresata si ii cam dai adrenalina...e ca un cerc vicios...ea urla, tu te stresezi, ea saracuta plange si mai tare. au si ei momentele lor de glorie si isi exprima toate "parerile" prin plans.
stiu ca uneori isi gasesc cele mai nefericite momente sa planga...adica seara inainte de culcare cand esti rupta de oboseala si ai da orice sa se culce ca sa inchizi si tu un oki.
si eu te-am tot sunat, dar nu ne "brodim". mai incercam
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
Multumesc Anya... pana la urma am si discutat la telefon.... ti pup din nou! acum am inteles care e adevarul! si incerc sa respect parerea ta in primul rand!
Apoi vreau sa-ti transmit si multe felicitari pentru reusitele ARINEI pentru ca am citit povestea ei de la nastere si ceea ce m-a surprins foarte mult este ca sentimentele tale si durerea ta de mama au fost atat de bine invaluite in costumul de medic la care spuneai ca ai apelat pentru a face fata mai bine problemelor! ... se vede si din felul in care ai relatat povestea ca esti o mamica puternica si cat de tare ai vrut tu sa fii, durerea ce-a fost in sufletul tau numai tu o stii... iar noua ai incercat sa nu ne trasnmiti nici macar un fir de panica, mai ales ca mai sunt mamici care urmeaza sa nasca prin operatie cezariana. Eu raman la ideea ca esti o persoana delicata ca de obicei! si meritai tot ce e mai bun pentru insanatosirea Arinei. La cat bine esti tu dispusa sa faci, era chiar culmea sa nu ti se intoarca acest bine! Slava domnului ca Arinutza e sanatoasa acum!
Multumesc si voua jadi si alina.a pentru raspunsul cu colicutii... suna credibil tot ce spuneti se pare ca va trebui sa ma imunizez la plansetele din senin si sa incerc sa ii fac crizele sa treaca cu multa dragoste si rabdare decat cu siropuri sau ceaiuri minune!
Luna esti o draguta!.... "ma nasc, nu ma nasc! ... dar nu pe unde vrei tu!" multumesc si de restul sfaturilor.... de pe celalalt mod de comunicare ... sa stii ca metoda de stat pe burtica pe antebratul meu este super! adoarme intr-o secunda si imi place ca sta ca omida pe copac! si mi-e asa de draga, draga de ea!
Carmena si cand oi ajunge eu sfatuitoare, or sa-mi dai cu sfatu'n freza or sa ma asculti ca stiu ce zic! Doamne ajuta sa pot ajunge la performanta asta si sa vand reteta de alungat colicii la bebelusi.
mai citesc si va mai raspund daca nu se trezeste Adeluta!
karligutza cea mai fericita mamica
si
Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!
si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...
karligutza spune:
Deniss cred ca Tudor se grabeste sa ajunga fuga fuga la Adeluta
Anya cred ca nu mai dureaza mult si o fac si eu "nuda" pe Adeluta... azi a fost prima zi in care a dormit toata ziua numai in pampers! acum pe seara i-am pus body dupa baita... si dimineata reluam costumatia de azi, eventual daca "creste gradili afara" o imitam pe Arina
Adeluta e fata cumintea... ptiu ptiu! a dormit azi f.bine... uffff.... s-a trezit!... plec.... see yaaa
karligutza cea mai fericita mamica
si
Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!
si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...
jadi spune:
Am impresia ca voi vreti sa imi zapaciti baiatul de tzineti fetele nude .
Inca o data mi-a demonstrat tanarul ca vrea sa doarma cu nasul bagat in perne de stau sa il pazesc sa nu pateasca cine stie ce!
Deni & Vlad & Tudor