Mamici de iulie-august 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 2
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Felicitari noilor mamici Roxana, Brazuca si Oana si bun venit bebeilor Vlad, Denisa si Aron! Sa aveti o viata plina de noroc si bucurii!
Nico La multi ani pentru Alex! Ti_am admirat pozele de la nunta!
MADA 34+, cu Emily
Noi doi+1
LuciaZ spune:
Bun venit noilor bebei. Sa fiti sanatosi, fericiti, cuminti si sa dormiti muuult.
35+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
Anya20 spune:
iar s-a deschis robinetul la nasteri...felicitari pentru micutii nascuti ieri, vlad, denisa si aaron!! sa fie sanatosi si norocosi!
am vazut ca vlad a avut 3300g si 50cm...ce dimensiuni cunoscute..., iar denisa si aaron "s-au vorbit" si s-au oprit amandoi la 3100g.mai, ce copilasi isteti.
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
Anya20 spune:
simo, ai dreptate...astia mici sufera si ei, saracii de caldura. iata un motiv sa-i tinem cat mai dezbracati. eu aseara am lasat-o pe arina "nuda" pe un scutecel si a fost foarte fericita.
ce are de gand matei? mai sta acolo la intuneric? eu as mai sta in locul lui, poate mai trece canicula.
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
jadi spune:
Copilul meu adora caldura, asta nu inseamna ca nu transpira in caldurile astea dar atata timp cat vad ca umple pampersul de pipi (si uneori asta e o mare fericire, stiu de la Vlad care nu prea facea pipi si ulterior am aflat ca are itu cu ecoli!) nu ma agit. Sta doar intr-un body si ii fac baie de 2 ori pe zi. Problema mea e ca e plin de bubite pe obraji si in barba si clar sunt de la laptele scurs, pe partea dreapta unde am o gaura in tzoanca, e obrazul plin de bube! De azi il dau cu apa de la Avene dupa fiecare alaptare sa vedem daca se mai amelioreaza ceva.
Si alta trasnaie, il asez intr-o parte cu o pernuta mica in spate si se intoarce cu totul spre perna, isi afunda nasul in ea si doarme! Si l-am gasit si de-a latul patului, maine poimaine coboara din pat .
Ma duc sa infulec ceva, vreau ceva racoritor!
Deni & Vlad & Tudor
ilenutza spune:
Io mi-am gasit o noua pasiune: rontai gheata si e asa de racoritoare!!!
Ile 40 si Victor ( 22 dec 2005)
mamii spune:
felicitari noilor mamici
SA VA TRAIASCA PUISHORII si sa nu faca colici
Bebitoiu meu a inceput sa ishi schimbe programul..doarme ziua noaptea incepe si scrashneshte si se mai chinuie sa faca caca..Azi ne.a cazut si buricutul .Inca ne mai cojim si avem pielicica foarte uscatica la glezne...nusu cu ce sa il mai dau.
Sper ca sunteti ok cu toatele incerc sa citesc din urma
si cateva pentru fetele ce urmeaza
Ashera spune:
Wow ! Ce de racusosori avem ! Bine ati venit pe lume ! Sa fiti sanatosi si norocosi ! Felicitari proaspetelor mamici !
36+
Christian
Luna1 spune:
Felicitari Roxana, Oana si Brazuca
Bun venit Vlad, Aaron si Denisa sa aveti o viata fericita si frumoasa dar mai ales acum la inceput sa papati bine si sa va ocoleasca coliceii.
Jadi mai povesteste de Tudor ca esti haioasa si el deja o ia la picior.
Eu m-am trezit devreme ca m-a sunat sefu ca vine sa-mi aduca cadoul pt bb luat de nevasta-sa de peste o luna dar a uitat sa mi-l dea. Erau un plovoras super, alb, un iepuras de plus special pt bebei si un set de cosmetice de gravide pt mine. Deci m-am trezit bine dispusa,sa ma tot trezesc asa cu cadouri peste mine la prima ora.
In rest sunt obosita, dorm din ce in ce mai greu, ma dor oasele jos de mor, nopate cand ma intorc mi-a zis al meu ca oftez in somn de durere.
Va pupesc
Luna 36 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
fianna spune:
Felicitari fetelor care au nascut!!!!
Azi am fost pana la domn profesor la spital sa ne verifice si rezultatul a fost cat se poate de nesatisfacator. De la ultimul control si pana acum nu e nici o schimbare. Burta e sus si colul e inchis! Ma mai duc si saptamana viitoare, cand sarbatoresc 41 implinite!!! Poate pana atunci se intampla ceva desi incep sa-mi pierd speranta.
fianna Matthew Peter
40
How much longer?