Mamici de iulie-august 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Lunita, am citit acum noile vesti despre tine si rasturnica. Eu zic sa fii optimista. Incepand de acum, chiar daca se naste, rasturnica va fi in siguranta si nu va avea probleme de adaptare la viata extrauterina. Iti spun asta din proprie experienta. Si mie dr mi-au spus ca este posibil ca Mara sa se nasca mai devreme din cauza problemelor mele cu HTA. Mi-a fost si mie teama, insa am realizat ca degeaba as fi tinut copilul in burta daca lui nu-i era bine acolo. Daca rasturnicii tale ii e mai bine afara decat in burtica, atunci pregateste-te de marea intalnire. E mai bine pt amandoua. Pana la urma eu am nascut prin cezariana cu travaliu instalat la 37-38 de saptamani pt ca asa a vrut Mara....s-a decis sa apara mai devreme

Cat despre cezariana....daca trebuie, parerea mea este ca va trebui sa te obisnuiesti cu gandul. Eu sper ca nu va fi nevoie si ca bebelina va fi ok si vei putea naste natural si la termen, asa cum iti doresti. Si mie mi-a fost destul de greu sa accept ideea de cezariana pt ca sunt destul de fricoasa si ma inspaimanta ideea de operatie. Pt asta m-am pregatit sufleteste de cand am aflat ca am HTA indusa de sarcina.....singurul gand care ma linistea era ca asa copilul meu va vi in siguranta....si am acceptat mai usor. oricum eu sper ca nu va fi nevoie nici de nastere anticipata si nici de cezariana. tinem pumnii ca totul sa fie bine.

te pupam si eu si Mara!

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Fetelor, ma duc la culcare ca in 3 ore ma trezeste fi-mea si ma ia drept noua! si ne "vedem" maine!

Noapte buna la mamici si la pitici!

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

haa, ce ma umflu si io in pene...de atatea complimente. sunteti dragute si va multumesc, ca ma faceti sa ma simt taare bine
lasa ca mai stiu eu printre voi cateva silueteee...

cristina_ana...deci asa, bebe nu mai are mult de stat in burtica. pai sa vina odata. iti tinem pumnii stransi de pe acum.

oana, creste inima in mine cand vad ca esti asa de increzatoare.bravo!

a, ca mi-am amintit. n-am vazut-o pe lia astazi pe aici...sau ma insel? oare vine bebe?

irinusha, si eu cred ca amelie nu are colici adevarate. ce bine ar fi. am lasat povestea nasterii ei pentru maine, ca acum sunt prea obosita ca s-o mai citesc.

luna...tu parca ziceai ca arina seamana cu tati...hmmm, permite-mi sa te contrazic. desi nu m-ar fi deranjat deloc sa semene tot cu el, din contra. dar d-ra "se arunca" in neamul meu , mai exact are trasaturile tatalui meu. chiar vorbeam cu valen intr-o zi...am 2 fete si una seamana cu socrul, alta cu tata

de otilia ce mai stiti? probabil ca laurentiu ii ocupa tot timpul. sper ca sunt bine amandoi.

roxana, fii calma si ai sa vezi ca se rezolva. intr-un final bb va adormi, macar de atata oboseala (defapt s-ar putea ca de asta sa fie asa de marait).

mada, esti foarte frumoasa si se vede ca radiezi de fericire.

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
banuiesc ca toata lumea profita de racorica si mai doarme.
O vrea cineva? sau in pahar cu suc de portocale?

Andutzy felicitari! Refacere rapida! Bine ai venit pe lume, Horia!
Te asteptam acasa cu povestea.

Anya am admirat “petele”. Sa aveti pare numai de bucurii. Sunt tare scumpe.

Brazuca sa-ti traiasca minunea. E tare dulcica.

Ioana imi pare rau ca stai asa prost cu analizele. Bine macar ca a venit mama sa te ajute.

Ile te incurajez si eu
Simo cred ca vom pune amoretele la treaba in curand si pt tine.

Mada asteptam pozele. Eu nu am putut sa dansez la nunta si tare m-au mancat talpile. Felicitari pt ca ai reusit sa te distrezi.

Ralu am vazut pozele. Esti o gravi tare frumoasa.

Luna sa te simti mai bine. Eu pt tiroida am luat toata sarcina iod. Si la prima sarcina am avut probleme cu tiroida dar a fost totul ok.

AndraZ eu iti tin pumnii sa pape laptic de la titi Mara. Incearca sa te relaxezi si sa gandesti pozitiv.

nico36+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata fetelor, hop si eu la cafea! De fapt cafeaua am baut-o dar daca nu va scriu acum, nu mai apuc in timpul zilei!

In primul rand, felicitari Iuliei pentru bb Liana si Andrei pentru bb Horia, sa fiti fericite si sa va bucurati de cei mici!

In al doilea rand, Luna pentru indepartarea gandurilor rele, rasturnica va fi bine, ramane sa vezi ce iti zice la eco!

In al treilea rand dar nu si ultimul, bafta fetelor care urmeaza sa nasca!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Despre noi, numai de bine!
Vineri cred ca am mancat ceva aiurea, ma tot gandesc ce, ca asta mic a avut ceva dureri de burtica si care nu au trecut nici cu Bonisan si nici cu Sab Simplex asa ca vreo 2 zile mi-a fost cam marait. De ieri am incercat sa nu mai mananc aiurea si vad ca si-a revenit la starile bune ba mai mult bubitele de pe fata care i-au aparut in numar mare vineri, vad ca incep sa se curate. Nu stiu daca au legatura una cu alta dar era timpul sa ii treca bubele astea, nu le-am mai dat cu nimic, le-am lasat la voia intamplarii!

Andra imi pare rau ca treci prin momente grele cu alaptatul, nu ca as avea experienta dar eu cred ca pot sa iti spun ca la Vlad a fost suficient un biberon (pe care i l-am dat in primele 24 de ore de la iesirea din spital) ca sa nu mai vrea tzatza si asta nu imediat, am reusit sa il alaptez de la san dar in cateva zile la fel am patit, nu a mai vrut sanul de nici o culoare! La Tudor am procedat la fel dar se pare ca e soi mai bun in sensul ca inca suge cu devotament cate 40-50 de minute chiar daca tzoancele par felshcaite si anemice! Asa ca nu sunt 2 copii care sa se comporte la fel! De altfel poti sa vezi daca se hraneste urmarind daca face kk si pipi in pampers sau in timpul alaptatului sa te uiti la gatul ei sa vezi daca inghite sau nu. Si indiferent de ceea ce iti vom zice noi, oricare varianta pe care o vei alege va fi cea buna pentru voi!

Valabil si pentru celelalte fete, daca aveti sanii betonati si lapte din plin, nu apelati la biberon, indiferent ca e lapte matern sau formula! Riscul de intzarcare e mare!

Eu dupa aproape 1 luna as putea sa zic ca am gasit schema logica la copil . Desi nu as putea sa zic ca imi este frica si teama ca la primul copil abia acum am intrat intr-un program cu copilul si ne-am acomodat unul cu altul! Asa ca incercati sa fiti relaxate si sa gasiti "solutia", nimic nu se capata cu usurinta dar perseverenta este buna! Na, ca vorbesc ca din carti .

Eu, dupa cum ma stiti, ca si luna trecuta, sunt ocupata cu declaratiile! Mai am de munca azi si maine si apoi pana pe 15 august, o tura de bilanturi, ca asa ii shade bine unei mamici, sa munceasca si acasa! Sincer cred ca ma si scoate din rutina si vad ca sunt mult mai bine psihic de 2 zile, in ultimile 24 de ore nu am mai apelat la supliment si tzoancele sunt taman bune de supt! De unde concluzionez ca munca e ceea ce le lipsea tzatzelor !

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Si am vazut si eu pozele cu Alina mama de A-uri, e naspa si oribila asa slaba si trasa . Urla invidia din mine!

Am vazut si ceva poze de bebici, ale Corinei si ale Oanei, frumosi copii, sa va bucurati de ei!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Si special pentru Cristina, pampoane de nastere! Mai ai un pic si te vedem pe aici cu "problema" in brate .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neata fetele! in primul rand salutari si urari de bine pt toate noile mamici.
anya am vazut si eu pozele tale. ai 2 fetitze scumpe fok. dupa ce am citit si istoria nasterii, pozele alea mi s-au parut o minune. eu oricum iti multumesc pt sfaturile pe care le dai pe forum. sper sa se prinda si ceva de mine pt ca deja am inceput sa ma gandesc cum si in ce fel o sa ma descurk cand va veni bebe mik. pt silueta nu te invidiez pt ca imi imaginez prin ce stress ai trecut si cat te-a consumat!
AndraZn-am mai reusit sa ne "prindem" pe mess, dar dupa ce am citit cata "activitate" ai, am inteles motivul absentei tale. ce sa zic? iti urez nervi tari si lapte-n tzatze, ca sa zis asa. eu zic ca pana la urma o sa fie bine. acu chiar daca n-o sa mai suga zic eu sa n-o iei in tragic. sotia varului meu n-a avut deloc lapte si a hranit-o cu supliment si are acu bebelina un an si e mare si sanatoasa! daca nu e , nu e! oricum sfaturile competente ale fetelor cred ca te-au ajutat mult. pupici multi!
Luna imi pare rau de problemutele tale. fii linistita o sa fie bine.TREBUIE!
Fetelor voi cum va descurcati cu caldura asta? ma gandesc cum o sa reziste bebe mik cu.............codurile rosii si portocalii care ne-au invadat? eu cred ca daca vremea continua sa fie asa o sa migrez spre munte.........la Vatra Dornei, ca nu se mai poate. oricum o invidiez pe Luna pt vremea de la ei...........

+37 cu bebe baiat
mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Buna fetelor! Hop si eu la o cafea cu voi!
In dimineata asta m-am trezit cu o mare dilema. M-am apucat sa fac lista cu lucruri de cumparat imediat dupa nastere de catre mami mea si sotul meu pt bebe. Tin sa va spun ca nu vor sub nici un chip sa cumparam dinainte. Asa ca, pentru a evita discutiile, le fac lista.
Fetele care ati nsacut deja, spuneti-mi aproximativ de ce lucruri de imbracat pt bebe ati avut nevoie acasa imediat dupa nastere (primele zile)ex. cate body-uri, de care .
Daca a mai avut loc discutia scuzati-ma si indrumati-ma unde trebuie.
Pupici la burtici, bebei si mamici.

36+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput