Mamici de iulie-august 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 15
valen spune:
da,mei, Anya vrea sa ne imbolnaveasca pe noi astea de ne simtim "balerina cat vitrina". Ce sa zic...andra, iti inteleg ingrijorarea si nu stiu daca trebuie sa mai insist...dar parca nu ma pot abtine: probabil ca s-a invatat sa suga din biberon si atunci e normal sa respinga sanul. Sa stii ca nu o sa moara de foame mai ales daca spui ca suge totusi, asa adunat, cateva minute (ines a trait in primele 2,3 zile de viata doar cu picaturile mele de colostru); eu nu vreau sa te supar si nici sa insist mai mult de atat cu convingerile mele insa mi s-a pus asa o pata pe tine, in sensul bun al cuvantului (si a nu se face confuzie cu "petele" Anyei20) pt. ca te vad ca vrei totusi sa alaptezi si nu stii cum sa procedezi in situatia in spetza. Sunt totusi convinsa ca vei alege ce este mai bun pt. fetita ta asa ca iti doresc mult succes si te rog sa nu ma intelegi gresit.
Simo78 spune:
Sa dam si noi raportul...suntem foarte bine, "foarte coborat" dupa cum a spus medicul. Ne vedem vineri sa vedem ce si cum ca e ziua lu` tati si daca nu vineri atunci sambata sau duminica cel tarziu.
Abia astept!!!!!!!!!
Ne vedem peste 4-6 zile!
Simona 38+ Matei Hisham
Crash test dummies
cristina_ana spune:
Felicitari Andutzi!!! Sa-ti traiasca flacaul!!!!
Brazuca, Anya, Oana, am vazut pozele cu bebeii vostri duuuulci!!!! Niste frumuseti!!!!
Chiar asa Anya, cum de esti asa de slaba!!!!?????? Arati ca un fotomodel, nu ca mamica care tocmai a nascut!!!! Oricum, felicitari, esti o mamica frumoasa cu doua fetite adorabile!!!
Lunica, acum, cu cezariana sau nastere indusa, nu mai conteaza, rasturnica sa fie sanatoasa. Oricum eu sper din tot sufletul ca nu e decat o alarma falsa! Daca tu o simti pe bebica asa de bine ca misa, sunt sigura ca e OK.
Eu tocmai am venit de la doctor si se pare ca in foarte scurt timp o sa ingros si eu randul mamicilor. Colul meu e deja dilatat 3 cm, si cinde am venit acasa am observat ca eliminasem si o bucatica din dop (probabil de la controlul pe masa ). Sper totusi sa nu nasc maine, taman cand e caldura mai mare!!! Si tot maine vine o tanti sa-mi faca curatenie generala, asa ca eu sper sa rezist pana miercuri, cind oricum se anunta nasteri in grup!!!! Sper sa ingros si eu randurile gastii!!!!
Cristina, 38+ si bebe scump
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
roxanadum spune:
Ajutor! Daca este vreo mamica online. Am venit in seara asta de la maternitate si odata ajunsi acasa Vladutz s-a pus pe urlat la greu. Plange in sughituri, nu stiu ce sa fac. E mancat, curat (schimbat de 3 ori deja). Nu cunoaste casa cred, patutul li miroase a nou, e f f suparat. Se mai potoleste la sotul meu in brate sau la sanul meu dar nu putem sa stam asa pana dimineata.
Are cineva o idee????
scuze pentru lipsa salutarilor si felicitarilor. Vi le transmit din suflet dar nu ma pot concentra acum.
Roxana 40 cu
Simo78 spune:
Roxana bine ati venit acasa!
Din pacate nu stiu ce sa iti spun, dar iti trimit un gand bun
Ne vedem peste 4-6 zile!
Simona 38+ Matei Hisham
Crash test dummies
Luna1 spune:
Roxana in primul rand trebuie sa va calmati caci bebe va simte panica. Apoi dupa ce te asiguri ca bebe nu e supra incalzit, e uscat, hranit etc ofera-i comfortul necesar si tine-l in brate daca asa vrea el. E normal sa fie deranjat de schimbare. Iar daca vrea la san tine-l la san caci asta il linisteste, stai linistita ca o sa ii treaca. Mai face si altceva in loc sa planga?
Luna 36 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
roxanadum spune:
Buna Luna, buna Simo.
Nu mai face nimic altceva. Plange cu sughituri.
Simo iti tin pumnii pentru cea mai fericita zi
Luna1 spune:
Fetelor multumesc pt ca imi sunteti aproape, nu dau nume insa va pup pe toate din inima.
Roxana eu in locul tau mi-as pune un film si l-as tine pe bebe in brate si mi-as lua gandul de la somnic pe moment pentru ca de asta esti stresata. M-as concentra numai pe bebe si pe nevoile lui si nu m-ar interesa cat e ceasul sau ce ar trebui sa se intample la ora asta. Te pup.
Luna 36 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Luna1 spune:
Roxana atunci tine-l in brate, vorbeste cu el, canta-i practic gandeste-te ca e si el speriat de ce i se intampla de cateva zile si incearca sa-l calmezi. Ai sa vezi ca merge.
Te pup
Noapte buna
Luna 36 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
AndraZ spune:
Anya, Valen, ca de obicei va multumesc pt incurajari!
Valen, nu cred ca e vb de obosnuinta cu biberonul pt ca nu a supt decat de 2-3 ori si asta saptamana trecuta, insa de atunci au trecut 5-6 zile in care alimentatia Marei a fost super ok si exclusiv de la san. intre timp reusisem sa o conving sa suga de la ambii sani si asta cu urlete si tipete din partea ei si cu inima sfasiata din partea mea. dar am reusit. cred ca la Mara e vb de fitze....mofturi...cum vrei sa le numesti....capoasa ca ma-sa si ca ta-su.......dupa aproape 1 zi de greva a foamei am reusit cu chiu cu vai sa o fac sa suga....aproape ca am stat si in cap numai sa nu-mi mai respinga sanul...mai nou am facut si eu ca Deniss si Alina si am dezbracat-o de tot ca poate nu mai mananca din cauza caldurii....nu stiu care e cauza, cert este ca nu m-am dat batuta si am reusit s-o alimentez in seara asta. sa vedem ce va fi la noapte. cu DD inainte!
Alina, pediatrul mi-a explicat ca daca nu mananca si nu mananca va trebui sa ii dau un supliment de lapte pt ca altfel se va deshidrata si nu va fi foarte bine. insa si el ca si voi a insistat sa fac tot ce e posibil s-o alimentez natural. stiu care sunt avantajele ( si aici nu am refer la cele financiare) si nu vreau decat sa ii ofer ce e mai bun, aici incluzand si alaptatul. cat despre ratia de lapte, crede-ma ca a scazut simtitor. poate o fi si din cauza faptului ca nu prea am pofta de mancare. seara ma intreb daca am mancat sau nu in ziua aia....si asta nu pt ca as fi ocupata cu copilul non stop( e un copil cuminte deci pot desfasura si alte activitati prin casa) insa nu am pofta de mancare. oricum ma aprovizionez cu apa in mod curent si sper ca de acum inainte productia mea de lapte sa fie ok pt nevoile Marei.
inca o data va multumesc din suflet pt sfaturile voastre si pt sustinere morala! si sper ca de cate ori sunt aproape sa cedez, sa imi mai dati cate una peste ceafa! accept cu placere!
Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora