Maxime , cugetari , vorbe de duh

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

"In curand n-am sa mai pot manca nimic. In curand n-am sa mai pot bea nimic. Caci omul pe care-l iubesc schimba-n lumina tot ce atinge."

"M-a dojenit:
- De ce ai stins lumina cand am intrat?
- Am crezut ca a rasarit soarele, i-am raspuns."

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Seablack spune:

"Iubita a batut la usa Preaiubitului ei:
-Cine bate? a intrebat din interior Preaiubitul.
-Eu,a raspuns iubita.
-Pleaca. Aceasta casa nu ne poate cuprinde pe amandoi.
Iubita a plecat si a meditat ani de zile la cuvintele Preaiubitului ei.Apoi s-a intors si a batut din nou la usa.
-Cine bate?
-Tu.
Usa s-a deschis imediat."
(A. de Mello)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by Clover

Momentan imi place mult semnatura mea .

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Si mie imi place semnatura mea Partea cu ciocolata adica...

Blog muzical Zambiti, va rog!
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Un clic pour la foręt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Initial creeata de CrisaS
2. ''Oamnenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei dar poti sa iti faci o parere despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii.''

Ce bine ar fi daca mai multi oameni ar gandi asa!....

Blog muzical Zambiti, va rog!
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Un clic pour la foręt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine.

Nu merita sa plângi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plângi.

Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa.

Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima.

Cea mai stranie forma de a îndeparta pe cineva este a sta lânga el si a sti ca nu-l vei putea avea niciodata.

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tau.

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume.

Nu îti petrece timpul cu cineva care nu e dispus sa si-l petreaca cu tine.

Poate ca Dumnezeu va dori sa cunosti multe persoane nepotrivite înainte de a cunoaste persoana potrivita, pentru ca atunci când o vei cunoaste în sfârsit, sa stii sa fii recunoscator.

Nu plânge pentru ca s-a terminat, zâmbeste pentru ca s-a petrecut.

Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi încrederea si doar sa ai mai multa grija în cine ai încredere si a doua oara.

Cauta sa devii un om mai bun si asigura-te ca stii cine esti tu înainte de a cunoaste pe cineva si a astepta ca acea persoana sa stie cine esti.

Nu te agita atât, lucrurile cele mai bune se petrec atunci când le astepti mai putin.

Citate despre dragoste si viata de Gabriel José García Márquez

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

fetelor.

Am simtit intotdeauna ca momentul in care te trezesti prima oara dimineata este cel mai minunat din cele douazeci si patru de ore.Indiferent cat de plictisit sau de posomorat te simti,ai sentimentul ca totul e posibil.
Iar faptul ca practic,nimic nu se intampla nu conteaza absolut deloc.
Important e ca se poate.

Erau multe moduri de a frange o inima.Povestile erau pline de inimi sfasiate din iubire,dar ceea ce intr-adevar sfasia o inima era sa-i iei visul-indiferent care era acel vis.

ada

Mergi la inceput

Frumos, Ada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

"Adevaratii prieteni sunt aceia care se afla alaturi de noi atunci cand ni se intampla lucruri bune si se bucura de victoriile noastre.Falsii prieteni apar in momentele grele,cu mutra plouata,"de solitaritate" cu noi,dar de fapt suferinta noastra ii consoleaza pentru viata lor mizerabila."
paulo coelho- zahir

"#350;tiu, chiar #351;tiu cât de fericit#259; sunt c#259; sunt, om, a#351; fi putut s#259; fiu orice..., numai gândul s#259;-mi fie mereu întregul #351;i sufletele celor care-mi dau atât de mult#259; lumin#259;..."

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Seablack,multumesc.

Cand ajungi intr-un loc stramt si toate se intorc impotriva ta pana cand ti se pare ca nu ai mai putea rezista un minut macar,nu renunta niciodata,pentru ca tocmai acela e locul si momentul cand lucrurile vor lua o alta intorsatura.

O zi buna fetelor,
ada

Mergi la inceput

"Un prieten adevarat te iubeste chiar si atunci cand te cunoaste."
(Elbert Hubbard)

"Daca te iubesc, inseamna ca imaginatia a invins inteligenta."
(H.L.Mencken)

"Nu merge in urma mea.
Nu merge inaintea mea.
MERGI ALATURI DE MINE, CA UN PRIETEN."
(Albert Camus)