MAMICI DE ITALIA (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Buna la burtici si la mamicii mai intii de toate trimit la fete.
PICCAFLOR stai linistita ca nu este Matteo chiar asa de bleg sa iasa inainte de termen ca el stie ca este cald afara si vrea sa se nasca atunci cind trebuie si pe racoare stie el ce stie.In legatura cu contractiile ce bine te inteleg ca si eu tot de aceeasi boala problema sufar debia astept sa ajung la dr sa ii spun ca nu mai pot.Scuza-ma ca te intreb dar tu cam de la cite sapt ai inceput sa ai contractii?Si cam cite pe zi ai?Dr tau ce ti-a zis raferitor la faptul ca ai contractii?Scuzama te rog ca te bombardez cu atitea intrebari dar,cum si eu am aceeasi problema,si am incercat si cu buscopan dar si cu no-spa si nimic si cind i-am zis dr ca am contractii mia zis ca este normal ca mi le provoaca printesa mea cu miscarile ei.

Petro tie si tale si iti raspund cam cu intirziere,anul asta nu cred ca ajungem in RO dar in vacanta aici daca ma simt bine vrem sa ne ducem la MIRABILANDIA acolo vrea tati sa ne duca.

La toate fetele le trimit cite un iar
iar la puisori lor le trasmit multa sanatate

Mirela 22+

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/99871.birthdue.png" target="_blank">SARA-MARIA

DARUL DE LA DUMNEZEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Mirela chiar vroiam sa te intreb unde faceti vacanta, eu cred ca e o decizie buna sa nu maergeti in Romania...
MIRABILANDIA....ce frumos sa va fie de bine vacanta!

eu una nu am incotro ...ar insemna sa raman singurica acasa...nu ca si asa nu sunt..dar macar dac fereasca Dumnezeu ma simt rau in 5 min. sotul poate veni..dar nu-l lasa inima sa ma lase singura aci si el sa plece in Ro...si cum el tb sa plece per forza...tb sa merg si eu..uf ce-am sa ma chinui...dar sper sa fie bine...

Petro parca ti-am raspuns...ca plecam duminica..nu? dar nu mi-ai spus cand plecati voi?

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ciao fetelor
Stefania felicitari pentru fetita sa vi cu ea la mine sa ii fac cunoshtinta cu Alex al meu

Off fetelor uite azi sunt mai calma am avut 2 zile de colici insa ii multumesc lui Dumnezeu ca au fost doar ziua si nu si noaptea!Aseara a dormit 5 ore neintrerupt!si acum sforaie .Imi e asa o mila de el cand il doare burtica....off

Ma duc sa citesc din urma ca nu am apucat...Pupici la toate fetele

Si da s.a rezolvat panica mea cu lapticul..este deajuns..Am bidoanele pline :))

Mergi la inceput

mammi...multumesc...
nu te mai ingrijora ca Doamne Doamne il are in paza....

cat despre intalnire chiar am vrea sa ne faci cunostinta cu cavalerul tau... da tb sa asteptati sa iesim si noi din ou..
ei da parca cat mai este ...inca pe atat....perioada cea mai cea...

stefy & tot foto

Mergi la inceput

stefania ai sa vezi cat de repede trece!Vei ramane uimita chiar!

Nu iti face griji astept linistita sa iasa mandruta ta din ousor ca tre sa se coaca bine sa se faca male si frumoasa pt Alex :))

Pheeewww deja ii fac lipeala... cine shtie ce hal de socrosenie o sa fiu =)))))))

Mergi la inceput

pe mine ma tine!numai sa nu fie timida da' daca-i seamana lu' ma'sa..stau linistita

stefy & tot foto

Mergi la inceput

stefania unde stay in roma mai exact? daca nu sunt indiscreta sau nu e secret de stat:)

p.s. Id de yahoo ??

Mergi la inceput

stau in Marcellina dar nu e un secret exact cum a spus Mirela eu abia acum am aflat "Marcellina passa e camina!" sincer nu stiam...dar depinde cum te obisnuiesti..mai ales ca acum nu avem apa..e si mai frumos

stefy & tot foto

Mergi la inceput

habar nu am unde e marcelina

Mergi la inceput

e undeva la vreo 30 km de roma da cu auto daca nu e trafic faci mai puti de 25 min.... e super...aer curat..mie imi place doar ca nu sunt prea multe conditii..ma refer la spital..magazine de haine(sunt putine..si fac....)ce stiu eu..nu e ca un oras...dar avem Tivoli aproape ..si palombara cam la vreo 8 km distanta...te-am lamurit de tot

stefy & tot foto

Mergi la inceput