MAMICI DE ITALIA (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

tivoli o cunosc relativ.... sta cumnatul meu acolo deci mi.am facut o idee!Oricum iti recomand sa nasti in roma.Ti.ai ales un spital?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

nu.... habar nu am unde o sa nasc...oi vedea eu...

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

putem pleca in vacanta linistiti...stam bine...
multi la toate fetele si cate o
sa avem o zi buna!

stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

'neata fetelor!
intram si noi sa dam un semn de viata
vad ca majoritatea plecati in vacanta... ce bine de voi!
abia astept sa plece vara, as putem sa ne pregatim si noi de vacanta, ca asta e ultimul an in care ne permitem sa mai plecam cand vrem noi (din toamna) apoi va incepe scoala si nu mai suntem liberi..
azi mi a rupt ochelarii, scumpa mea fetita, si abia vad .
mamii inca vreo luna si apoi se regleaza cu durerile de burtica si cu somnul.
voi nu plecati nicaieri?
Stefania voi plecati in ro?
ce spuneti de o intalnire pe chat, cand suntem mai toate libere?
Roxali tu esti din Arrezzo, cand mergeti la mare, unde va duceti?
pupici la toate si o zi buna

cristina + i miei tesorini

www.sonia.as.ro" target="_blank">Ajut-o pe Sonia

Mergi la inceput

all

paiiiiiiii nu prea ne mai doare burticutza si m.a si lasat sa dorm noaptea deci nu am de ce sa ma plang:D se trezeset o singura data p noapte in jur de 4
Serj ... tare mult as vrea sa plec da momentan nu avem cum.. si cand o sa plec vreau sa aterizez direct in tara!Deci asta se va intampla prin septembrie cel mai devreme pentru ca tre sa ne iasa actele lui Alex... si cum in august e ferie.. Chiar am nevoie de o perioada mai relax... adica eu bebe si tati

Voi totul bine?! TOata luema sanatoasa voinica voioasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Salut la toate,ma primiti si pe mine?Sunt(in sfarsit!!!)graviduta de 16 saptamani,stau la Milano (langa).Am doi galuscuti in burtik,nu le scriu nume pentru ca unul l-am gasit dar pentru al doilea sunt inca in tratative cu sotzu'...ca nu-i place ce-am ales pana acum.Nu m-am inscris aici pana azi pana nu mi s-a stablizat situatia ca am avut probleme de hipestimulare si hemoragii in saptamanile 6,8 si 12.De cand am ramas nu am mai reusit sa mai merg la servici,pana in 31-07 am stat acasa in concediu de boala iar de ieri am intrat in concediu de maternitate anticipat.Sunt 4 luni de cand zac in pat,abia fac cate ceva de spaima sa nu li se intample ceva.Sunt,oricum ,foarte fericita ca am reusit dupa 4 ani de incercari,tratamente etc.Anul asta nu putem nici macar merge acasa in ferie , dar merita sacrificiul pisellini asta ai mei,nu?

16+

http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png

Mergi la inceput

Bun venit printre noi galushcuta
Ma bucur ca ai reusit sa ramai e o perioada superba chiar daca ai dificultati ....DAR DA SE MERITA SA FACI TOATE EFORTURILE pentru piselini iti aduc o bucurie enorma!

Pup si restul fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

am trecut sa va salut, de cateva minute sunt in vacanta!!!!!!!!!!!

bine ai venit galuscuta si felicitari pt. gemeni! Ai decis unde sa nasti? si eu sunt la Milano

poate o punem de-o intalnire a burticutelor si a mamicutelor de prin zona.

salutari la toata lumea si sa ne reintalnim cu bine dupa vacanta. Ciao a tutti!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Multumesc fetelor !
Eu am ales Clinica Mangiagalli (langa tribunal), e una dintre cele mai bune in Milano,acolo am fost internata si acolo merg la controale chiar daca am cca.1 ora de mers cu masina.

16+

http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png

Mergi la inceput

bine ai venit galuscuta in grupul nostru...
sigur ca te primim ....pił siamo, meglio e!

sarcina usoara, macar, de acum incolo...sanatate si numai bine!tie si la galuscuti!

o seara placuta tuturor!

stefy & tot foto

Mergi la inceput