MAMICI DE ITALIA (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata' multumesc! in dim. asta sunt si mai activa...am si mai multe motive......se spunea ceva de intalnire?...cand?... cand...? unde..?

Stefania cu Stefania la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Stefania, felicitari pt. fetita! Si al meu, mai in gluma, mai in serios, imi spune sa-i facem lui Alessandro o surioara .... poate mai tarziu.

Cristina, eu sunt la Milano.

mamii, doarme Alexandru noaptea?

Asta noapte am fost la pescuit cu cortul. Pe Ale l-am lasat acasa (o am inca pe mama mea la mine), dar data viitoare il iau si pe el. Se dormea atat de bine in aer liber.

Pupici la toate burticutele si la totate mamicutele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Salutare si de noi!

Raportez o saptamina nasoala,cu contractii la dureroase la greu,cu internetul varza si cu nervi la greu...
Luni am fost la eco (32 sapt si 3 zile) si bebe Matteo e in grafic cu 2000 gr (eu ma asteptam ceva mai mult dat fiind faptul ca la eco din 26 iunie cintarea deja 1700gr),dar important e ca e in grafic...
Insa problema e ca e fffff jos,gata sa ia startul,motiv pt care s-a si chinuit de 4 ori dr-ita sa-i masoare capsorul pt ca nu reusea sa-l vada pe tot,fiind atit de coborit...
Ce sa va mai spun,mi-a cam intrat morcovul cu vintor cu tot...sper ca iubirea mea sa nu-mi faca vreo surpriza si mai reziste inca 4 sapt...dupa aia poa' sa vina
Stefania felicitari pt fetita jucausa!
Mirela Sara e o scumpa la fel ca mamica ei!....Matteo ii intoarce pupicul inzecit
Cristina scuze ca-ti raspund cu intirziere...nu,sotul meu n-a trebui sa devina ortodox....cind s-au dus nasii la biserica sa vb cu preotii au intrebat daca e vreo problema pt ca mirele e catolic....raspunsul a fost ca nu-i nicio problema pt ca e tot crestin si Dumnezeu e unul!
mamii grasunel Ale al tau....se vede ca e papacios!....sper ca s-a rezolvat problema cu lapte-n tziti!

Va pupacesc pe toate si va urez un weekend la superlativ!

Picca 33+ cu Matteo

Mergi la inceput

Roxali ma bucur mult iubita ca pin ala urma ti-a iesit bine curba glicemica

Picca 33+ cu Matteo

Mergi la inceput

multumim, multumim....sa ne fie de bine
Picca ai sa vezi ca totul va fi bine...iti tin pumnii...
mamii, Mirela, dana, Cristina,Petronela,Roxali si va asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata gravidoase!
Felicitari Stefania ptr printesa!
Picca am tras si eu o spaima , dar tu ma intreci...sai cumintica sa iasa bb la termen.
Ieri am fost sa vizitez Bloco parto , din cadrul spitalului, superrrrrrrr amenajat...sant 3 camere ptr travaliu, amenajate moder , una cu piscina , in fiecare sant paturi, saltelute si perne pe jos ptr a putea adopta orice pozitie dorim...deci obstretrica ne-a precizat ca noi vom fi cele care vom "comanda" numai sa ne fie bine si sa reusim sa ne concentram ptr a ne dilata.
O zi buna gravidoase!

Ali27si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

mersi mult!o duminica placuta la toate fetele...

stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata burticoase!
Vroiam sa mai dau o raita de shppping, dar din cauza caldurilor mi-a pierit elanul.
Voi fetelor pe unde mai plecati in vacanta??Eu m-am cam saturat de mare ma doboara rau.Ne-am hotarat sa plecam in Valle D'Aosta si daca e vremea nasoala coboram la mare.Ati voi careva pe acolo??
Picca preotul a folosit rito separat cand v-ati casatorit???... ca si noua ne propusese.
O zi buna fetelor !

Ali27si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

'neata gagici cu butici!

Roxali a fost cu rit normal....adica asa cred....
Concediu zici?....tu vorbesti de lucruri sfinte ....ca eu fac 2 pasi sint mai ceva ca o mita lesinata....plus ca de la AC ma apuca contractiile rau de tot(asa nici macar prin centre comerciale nu pot sa bantui)...de la caldura ma ia cu lesin,greata si alte alea....sona messa proprio bene,insomma

Pupici la toate fetele si o saptamina super!
Eu ma duc sa-mi fac o salata de fructe si poate mai tirziu (daca situatia e stabila...la contractii ma refer) poate incerc o supa cu galuste

Picca 33+ cu Matteo

Mergi la inceput

neata buna supa de galuste...sa-ti fie de bine..dar eu nu mai indraznesc sa stau langa aragaz...sufar..si daca stau in picioare...dar cine o sa aiba o bebelina frumusica..mancauar mama ..abia astept....
asa ca Picca sus cu moralul...
Noi in vacanta mergem in Ro... halal vacanta... cum o sa ajung...numai Dumnezeu stie...Doamne ajuta...tb sa fie bine...
mai avem sase zile...mult...m-as duce si eu in Toscana ca se sta asa de bine...dar nici in Sardegna nu mi-ar displace..asta e...

stefy & tot foto

Mergi la inceput