MAMICI DE ITALIA (2)
Raspunsuri - Pagina 5
slimatei spune:
multumesc Roxali, am niste emotii...nu vad ora..cred ca si tati sta intr-o asteptare...sa se faca ora...
Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici
MIKUTA4 spune:
roxali,stefania sarumina ptr sfaturi,dar azi si ieri mam simtit mai bine ca am luat Buscopan si am baut ceai de cozi de cirese,la spital nu m-as duce ca trebuie sa ajung in Roma ca aici pe linga mine se poarta urit si nu vreau sa ma mai enervez.Si daca o tin asa mai este putin si ajungem la dr noastra.
Roxali ma bucur ca ti-au iesit bine analizele ptr diabet ti-au iesit bn si ai sa vezi ca si celelalte o sa iasa la fel de bine.
Stefania nu te mai nelinisti cu durerea ca este de la intestin ca nu ai iesit afara si bb acum mai face ceva dansuri pe acolo na sa iti treaca si durerea si grija
Dana.Petronela,Serj,Mamii multi si mai treceti si voi pe aici sa mai "birfim" si noi.
Piccaflor ce faci iubita,dar Matteo? ca intreaba fii-mea Sara de el si mia zis sa ii dau un ,ce mie si cu copii astia
Mirela 20+
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/99871.birthdue.png" target="_blank">SARA-MARIA
DARUL DE LA DUMNEZEU
slimatei spune:
Mirela
Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici
mamii spune:
Ciao fetele
Stefania bafta la gine!Poate ne spui si ce este!Eu am aflat ce era in 13 saptamani i se vedeau oolele=))
Eu va mai citesc mai fetelor dar ... a venit maikmea la mine si stam si noi la barfa cand ne da bebe pauza ca nu ne.am mai vazut de vreo 6 luni
Mikuta poate ti.a aparut Candida in sarcina este foarte fregventa...mie una mi.a aparut cu toate ca nu am avut niciodata probleme ( dar nici simpotome nu aveam adica usturime... mancarime.. si doar scurgeri)In caz de sunteti din Roma va recomand ginecoloaga mea cu caldura E SUPER TANTI!
In rest totul bine ma cam doare spinarea de la umflatelul meu =)) dar fac fatza cu stoicism
Azi o sa ii facem prima din cap pana in piciorushe :)
si eu inapoi pe toata lumea
pet.cost2005 spune:
la burtici si mamici !!!!!!!
Sunt pe-aici si eu ...
mirela - ma bucur ca sunteti bine !!! Mergeti in RO? Sau in vacanta pe undeva?
stefi - bafta la eco si sa vii cu vesti bune !!!!
Petronela
slimatei spune:
il fioco e rosa... sanatoasa si grasuta con tutto nella norma...si se misca intr-una,foarte vivace...cu dejtu'in gurita....isi acoperea mereu fata,da tot i-am vazut nacul in vant ca ta'su....picior peste picior... nu vroia sa-mi arate putzica..da' pana la urma tot i-am vazut'o
va pup o seara placuta!
Stefania cu Stefania la purtator
slimatei spune:
apropo numele e provizoriu vroiam sa vad cum suna prima...eu zic c e bine ta'su e deacord caci daca eu nu vreau sa-i port numele macar fii'sa
Pepsi spune:
slimatei, felicitari din sufletptr una bucata fetita miscatoare
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
slimatei spune:
multumesc mult Flavia,esti o dulcica! vin,vin si povestesc si la fete...oleaca sa-mi revin inca n-am digerit emotiile
Serj spune:
wow!!!! ce noutati!!!
Stefania felicitari pt fiocco rosa!!!!!!
Stefania si Stefanuta? frumos!
fetelor, noi suntem pe aici dar e mai greu cu scrisul....copilasii miei intorc casa pe dos, asa ca... scap pe unde pot
Mirela, cum te simti?
si... nu e rea ideea de a ne strange putin la "barfa" , dar poate ne punem de acord si ne intalnim mai multe odata....
voi fetelor sunteti toate bine?
Dana, tu pe unde stai? poate ai mai spus dar nu-mi aduc aminte
noapte buna si pupici la toate
cristina + i miei tesorini
www.sonia.as.ro" target="_blank">Ajut-o pe Sonia