MAMICI DE ITALIA (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Aicea-s !
am iesit putin la aer ca ma termina durerile de scafarlie...
O alta intrebare : voi va vopsiti pe par ? Sunt satena si eram suvitata (aproape complect) blond. De 4 luni nu m-am mai vopsit si cand ma uit in oglinda ma apuca depresia ca vad cum arat.... si in plus imi cade parul ca naiba si nici asa n-am mult pe cap .Daca ma duc la coafor banuiesc c-o sa-mi zica ca nu-mi face rau dar vreau parerea voastra.

16+

http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Neata !!!!! Ce matinala sunt ....

galuscuta - eu m-am vopsit in primul trim. de sarcina. Parerile sunt impartite ... eu am fost la salon, i-am spus sa cunt insarcinata si a folosit vopsea fara amoniac ... se pare ca asta e problema cu vopsitul, daca are sau nu amoniac vopseaua. Acum tu faci cum crezi ...

Pe aici e intunecat ... sta sa ploua ...

Ne mai auzim ... ciaooooo !!!!

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Neata" si de la mine,aici este un soareeeeeeee,PETRO gata bagajele? azi iti iei zborul nu?In legatura cu vopsitulGaluscuta si eu mam vopsit tot cu vopsea fara amoniac

Mirela 22+

SARA-MARIA

DARUL DE LA DUMNEZEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Salutare la toata lumea si kte un pupicel

Imi pare rau ca nu intru asa des pe aici pe la voi sper as reusesc sa imi fac cva timp.

La noi totul bine.CRESHETM :D inca putin si facem o lunitza Poate o sa va trimit si niste poze...

Sper k toata lumea bine.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

'Neata!
Pai o sun pe coafeza si-i zic de vopsea fara amoniac .Sotzu' zice sa mai stau asa pana la sfarsitul lunii ca ma iubeste si asa...da' eu tot o sun.
Fetele care pleaca sau au plecat sa manance si pentru mine niste mici bine fripti.
Va pupi

16+

http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Fetili ... gata, am ajuns pe ultima suta de metri ... cu bagajele, vacanta.

Am trecut sa va salut ... sa fiti cuminti si sa cresteti mari (in burtici), sa aveti grija de bblusii din burtica si de cei din afara si ne re-auzim mai pe indelete in sept. Poate voi mai intra si din Ro pt. un salut, un pupic asa ...

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

NEATA" FETELE,cine vine la o si o birfa mica?

Mirela 22+

SARA-MARIA

DARUL DE LA DUMNEZEU

Mergi la inceput

EU !
Uite daebea acum am reushit s adorm pruncul... cum il las jos din brate se trezeste...acum am reushit sa il pun jos sper sa tzina macar o ora sa imi beau si eu o cafea decafeinata linishtita!

Ce barfim??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

Buna ,fetelor!
Ma puteti scrie si pe mine in lista voastra de viitoare mamici?As vrea sa fac si eu parte din acest grup.
Ma numesc Diana,DN:31.dec.1981;UM:30 mai 2007;DPN:6 mar.2008.
Va salut pe toate si sper sa ne cunoastem mai bine.

diana_g 10

Mergi la inceput

OOOOOOO uite cum se mareste grupul nostru
Bun venit Diana!Eu nu shtiu sa te trec in listuta dar sper k te vor trece fetele!De unde esti?
O sarcina ushoara ushoara iti doresc

Mergi la inceput