MAMICI DE ITALIA (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Pet.cost- sa ai un drum linistit si sa ai grija de bombonica ta .

16+

http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Multumesc frumos pt. gandurile bune . Si mirelei .

Iar pt. saluti .. mai intru pana marti .

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

GLUSCUTA lasa ca ramin eu si poate mai este vreo fata care mai ramine si ne consolam una pe alta,iar in privinta statului in pat ce nu face mami ptr puisorii ei? uite de la mine sa vezi ca sint cu tine

Petro asa sa faci sa mai intri pina marti cind pleci si daca ai putea sa intri si de acasa sa ne spui macar ca esti bine tu si bubulina

STEFI DRUM BUN SI VACANTA PLACUTA SI AI GRIJA DE BUBULINA

Mirela 22+

SARA-MARIA

DARUL DE LA DUMNEZEU

Mergi la inceput

Eccomi !!!!!! Credeati ca scapati de mine ???

mirela - da poate am sa intru si de-acasa ... macar sa va salut. Ca de povesti mai lungi nu voi avea timp ... acasa mereu nu-ti ajunge timpul, intre o vizita si alta ... o nunta ... etc.

Azi facem bagajele ... de fapt le punem in valize ca deja sunt imprastiate prin toata casa ... nu mai am rabdare ...

Acum ma duc sa fac un giro nel mercato ... mai am de luat 2-3 prostiute ...

Ne auzim mai tarziu !!!!

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Vacanta placuta fetelor
Noi va asteptam aici sa ne povestiti ce mai e prin tara :D cum v.ati distrat.. Sper sa ajung si eu in tara prin septembrie octombrie sa ii fac botezul lui Alex.Pupici

Mergi la inceput

Mikuta - ia si tu de la mine
Mài , si eu sufar in tacere da' tare m-as duce sa fac shopping....ca la mine-i cam o boala asta...si n-am mai fost de 4 luni .Sper sa reusesc mai incolo sa ies macar la bebei sa le iau ce le trebuie.

Va pupalesc pe toate

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna fete cucuiete!

Galuscuta bine ai venit!...iti urez o sarcina usoara si bebei sanatosi si frumosi!...iti inteleg temerile pt ca si eu l-am asteptat pe bebe 2 ani si ceva,si am avut(si am) o sarcina deloc usoara...insa bunul Dumnezeu ne-a ajutat si uite ca sintem aproape de finish....asa ca stai linistita (stiu ca e greu cu statul in casa) si sigur veti ajunge cu bine la termen!
Mikuta scuze ca-ti raspund cu intirziere ...cind am contractii mi se face burtica pietroi...pin acum ceva timp mi se intarea mai mult de la buric in jos,si nu mereu ma durea,insa acum imi devine toata burta(efectiv de sub sini) ca un mattone si ma si doare...uneori chiar rau,de nici nu mai pot sa merg...a,si de multe ori imediat dupa contractie simt nevoia sa merg la baie...
In afara de de buscopan si Mg n-am luat altceva...doar asta mi s-a prescris,insa sincer sint apa de ploaie...
Te pup si sper sa fii bine si de acum incolo sa te ocoleasca contractiile...
Stefi,Petro,Dana drum bun si vacanta placuta!...distrati-va si pt noi...a! si mincati si niste amandine si placinta dobrogeana si pt mine ca mor de pofta
mamii ma bucur ca sinteti bine si tu si Ale si ca s-a rezolvat problema cu laptele

Pupici multi pt toate ...dac-am sarit pe cineva sa-mi fie cu iertare ,n-a fost cu intentie

Picca 34+ cu Matteo

Mergi la inceput

'Neata la fete...stau si-mi savurez ca dorm pe reprize noaptea si ma intind pana pe la 10 dimineata ca nici asa n-am ce face altceva.M-am trezit cu gingiile inflamate si mai tare ca de obicei...ce nasol.Mainile mi le simt amortite ,ma doare capul etc...Acu' dupa ce m-am lamentat , voi ce mai faceti?care mai e prin zona?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Buna la toate fetele!

PICCAFLOR sarumina ptr raspuns si iti dau un dar unul si mai mare fara suparare lui Matteo,hai sa iti spun cum este la mine tot la fel simt cum mi se intareste burta de la buric in jos poate si ptr faptul ca sarcina este inca mica,si incepe sa ma doara ca si cum mi-ar veni cm,la fel ca si tine am incercat si cu buscopan dar si cu no-spa si nimic acum trebuie sa ma duc la dr sa vad ce este de facut,la mine dupa ce ma duc la baie de obicei mi se intimpla sa am contractii.Hai ca mai ai putin si scapi si o sa iti tii printisorul care tea chinuit 40 de sapt in brate inca odata multaaaaaaaaaa sanatate si multi pupici.

Petro drum bun si vacanta placuta va urez si sa va intoarceti mari(in burtica)si de acolo de sus sa va protejeze mereu

Mami ce face pupo Alex?mai are colici?

Galuscuta tu ce faci?Tu combati cu miinile,iar eu cu picioarele ca mi se umfla de numai numai,hai curaj mamina ca suporti toate astea ptr puiutii tai ca sa suporti mai usor

Dana,serj si restul fetelor vacanta placuta daca ati plecat si sa stiti ca ne gindim la voi

Mirela 22+

SARA-MARIA

DARUL DE LA DUMNEZEU

Mergi la inceput

mirela - si printesei tale .

Tot pe-aici is ... inca. Sunt cam obosita ... cred ca am cam exagerat azi cu treburile, curatenie etc. ... si unde mai pui ca nici nu am dormit bine azi-noapte. Maine am insa program de infrumusetare si ultimele cheltuieli, facturi, banca ... si apoi odihna.

Nu mai am rabdare ...

Petronela

Mergi la inceput