Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (18)
Raspunsuri - Pagina 3
anaanamaria spune:
eu nu pot sa spun ca sunt balena am cam 50-51 kg dar am putina burta si de ieri m-am apucat de tae-bo si ma dau cu o crema de la Forever care cica reduce 2cm .
www.dropshots.com/day.php?userid=332674&cdate=20070719&ctime=184406" target="_blank">MIRIAM RIANA(filmulet)
diana_jors spune:
anaanamaria: in cel mai rau caz, lichidul lasat de ele era bun doar de suc de pus la frigider vara si avea efect Placebo Pentru chefir am citit ca se pune o anumita cantitate de cristale intr-o anumita cantitate de lapte de orice fel (chiar si de soia, orez etc) si iese chefir de laptele respectiv.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
anaanamaria spune:
aha mersi de lamurire diana_jors
www.dropshots.com/day.php?userid=332674&cdate=20070719&ctime=184406" target="_blank">MIRIAM RIANA(filmulet)
varsta printesei
anaanamaria spune:
vad ca nu aveti chef de "vorba" asa ca am plecat si eu sa fac un dus si apoi la un gratar.
sivma spune:
sa ai pofta la gratar anaanamaria.
Cred ca glumesti cand te asemeni cu o balena la 50kg...eu am 82kg...deci...
Fetelor care alaptati spuneti-mi daca mancati pepene verde va rog. Imi place la nebunie dar am emotii sa nu-i faca rau Irenei.
Pupici si pofta mare pentru cine se duce la masa!
tzuna spune:
Buna fetelor!
KITTY- imi pare tare rau ca treci prin atatea. M-am gandit des la tine in ultimele zile. Poate ar trebui sa vb cu prietena ta despre cum te simti si sa gasiti o alta solutie: sa-i tii copilul dar sa te mai ajute cineva. Nu stiu ce sa spun. Chiar treci printr-o perioada grea acum si nici ei nu-i e mai usor. Dumnezeu sa va ajute sa treceti peste toate greutatile astea. Legat de clavicula Giuliei, nu stiu ce sa spun. Mergi totusi la un cabinet particular, spune-le tot sau intoarce-te la medicul care o cunoaste si explica-i ce s-a intamplat cu pansamentul.
Legat de diversificare: noi ne-am hotarat si am inceput- cereale (dar eu tot nu stiu cat ar tb sa-i dau pe zi. Acum papa cam 3 lingurite de fulgi pe zi. Tb sa-i dau mai mult? Si de 3 zile(azi e a treia ) ii dau si supa de zarzavat. Azi voi pasa si putin morcov.Doar cat sa-i dau o oarecare consistenta sa stea supica in lingurita sa nu i-o mai pun in biberon. Vedem ce iese. Ieri a mancat f putin (600 ml lapte toata ziua) aseara a varsat in jet in timp ce manca....Azi dimineata a mai varsat putin... Si sunt ingrijorata ca a avut urina inchisa la culoare dimineata. e semn ca se deshidrateaza, nu? Si nu vrea deloc apa. pana acum beia. Azi nu stiu ce are.
LAPTELE- spune cineva ca-l tine 48 h la frigider. Nu-i prea mult? stiam ca laptele praf se prepara pe loc. Unii spun ca-l poti tine cateva ore la frigider. dar 48? Eu si laptele de la san il tin maxim 12 desi ei zic 24-48.
Sunt suparata ca mi s-a stricat masina de spalat si se adunasera mult haine ca asa fac eu, pun 2 masini de 2 ori pe saptamana. Acum stau cu hainele muiate si nu-mi vine sa ma apuc de ele.
Aseara am fost la ginecolog la control. Se pare ca sunt bine. Am intrebat de vaccinul impotriva cancerului de col uterin si mi-a spus ca ea personal nu-l recomanda ca nu-i asa eficient precum se lauda astia. Acopera numai 4 radacini ale virusului din vreo 20 cu potential oncogen si e asa nou ca nu se stiu reactiile adverse. deci nu-l fac.(tot costa 400 de euro).
MADY- sa aveti parte de o petrecere frumoasa si felicitari proaspatului crestin.
Asta e tot pentru azi! Week-end placut.
alionushca spune:
Diana_jors chefirul de care vorbeam eu - este altceva decit ,, cristalele de chefir,, - daca ar fi sa-l prepar in conditii casnice ar fi cam asa - intr-o anumita cantitate de lapte se adauga cultura de bifidobacteri, lacto... etc - se pune la cald - la anumita temperatura si cam in 10-12 ore e gata de baut. De ex in Ucraina(la noi e imposibil) - la institul de lapte si ... se vind culturi de bacterii speciale pentru chefir pentru a fi preparat in casa. Eu pina ce am sa-l cumpar - nu pot sa gasesc de unde sa iau culturi in Chisinau.
lilidana spune:
Tzuna,daca Maria mananca cereale doar de 3 zile,sfatul meu ar fi sa nu-i introduci nimic inca o saptamana,macar.
Las-o sa se obisnuiasca bine cu gustul asta.Sa n-o dai peste cap,ai grija.
In general,intre grupele mari de alimente( cereale...legume...fructe),se recomanda 2-3 saptamani,iar in cadrul aceleasi grupe 2-3 zile (de ex. intre banana si mar,sau morcov si cartof).
David pe Mariuca.
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 4 luni
www.sonia.as.ro/" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!