ascultati Amy Winehouse?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

si mie si lui fiica-mea ne place mult de tot, iar rehab e piesa de referinta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Back to Black e un album chiar reusit. Si tipa... e tare de tot. Speram ca supravietuieste abuzurile pe care si le aplica cu manuta ei. A ascultat cineva albumul Frank? Este primul ei album, din 2003.

Vaya con Dios are un site foarte fain. Pare a fi updatat, deci sigur gasiti informatii interesante.

www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Gabi,
da, am ascultat si "Frank". multi spun ca "Back To Black" e cel mai reusit album al ei, insa mie toate piesele ei imi plac :)

Piesele de pe albumul "Frank" pot fi ascultate www.artistdirect.com/nad/store/artist/album/0,,2767673,00.html" target="_blank">aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Si mie imi place! Am descoperit-o relativ curind, de vreo 3 luni. Prima data m-am uitat fix la videoclip, figura ei, stilul, sictirul in care cinta si pe deasupra vocea ei speciala fac din ea ceva cu totul aparte. Doar 24 de ani?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

se pare ca amy e "in big trouble". socrul ei chiar a facut un apel la fani sa nu-i mai cumpere albumele pina nu se lasa de droguri...
in alta ordine de idei,imi place mult varianta ei "will you still love me tomorrow" http://www.youtube.com/watch?v=NDXgKIpJyIk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

cred ca e cea mai misteaux voce pe care am auzit-o in ultimii zece ani. Iar muzica e speciala. Zanatica asta e speciala. O ador:)

Mergi la inceput