ascultati Amy Winehouse?
este un amestec de Vaya Con Dios, Lauryn Hill, Aretha Franklin, Macy Gray... stilul nu-l pot defini foarte bine, este putin doo-wop, putin jazz, putin soul, hip-hop... o muzica a anilor 50, dar totusi putin altfel.
melodii de pe ultimul album:
www.esnips.com/doc/2a05e18d-b19d-4212-9243-669ba61c5cfe/Winehouse-Amy---Rehab" target="_blank">Rehab, www.esnips.com/doc/ccb07448-7ef7-4a22-aad5-1a1d7d38725d/Amy_Winehouse_ft_Jay-_Z_-_Rehab_ remix " target="_blank">varianta remixata cu Jay Z, www.youtube.com/watch?v=LD5sahXoj0U&mode=related&search=" target="_blank"> iar aici e videoclipul
www.esnips.com/doc/91962967-7df0-4d21-9e0c-c515e2bdae2f/Amy-Winehouse---02---You-Know-Im-No-Good" target="_blank">You Know I'm No Good, www.youtube.com/watch?v=A8TwNEDo6kY" target="_blank">videoclipul si www.youtube.com/watch?v=lIefMYBV7mg&mode=related&search=" target="_blank">varianta live
www.esnips.com/doc/eb0a6a6f-cb26-44a9-9045-a83b7c259971/Amy-Winehouse---back-to-black" target="_blank">Back To Black
www.esnips.com/doc/5a4f3df8-a97b-4885-b89d-de1e906e6b1b/Amy-Winehouse----Stronger-than-Me" target="_blank">Stronger Than Me
www.esnips.com/doc/42ef81e6-7563-4542-9052-8dad4159e943/Amy-Winehouse---03---Me--Mr-Jones--" target="_blank">Me and Mr Jones
www.esnips.com/doc/0274d97c-6a35-4eef-b638-41cee2f340ec/Amy-Winehouse---06---Love-Is-A-Losing-Game" target="_blank">Love Is A Losing Game
www.esnips.com/doc/f9eb1c68-0544-4417-b068-5fb8d0654fc6/Amy-Winehouse---07---Tears-Dry-On-Their-Own" target="_blank">Tears Dry On Their Own
www.esnips.com/web/Amy-Winhouse-BackTo-Black?docsPage=1#files" target="_blank">Aici e pagina cu link catre toate piesele de pe ultimul album, numit "Back To Black"
Detalii despre Amy Winehouse, aici (in engleza)
Raspunsuri
ocebine spune:
Si mie imi place tare mult...dar am cumparat albumele "clean" sa poata asculta si copiii...are o voce grozava...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Oana_B spune:
Si eu am descoperit-o de curand, am ascultat "you know i'm no good" si de atunci nu ma mai satur
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
aida_o spune:
ocebine, pai pe 12 septembrie e in NY, uite-aici: http://www.tickco.com/schedule/amy-winehouse/
Sper ca bautura si bulimia sa n-o termine de tot, in ultimul an a slabit f mult. Vreau sa stea in viata si sa mai compuna, pur si simplu o ador. Ma bucur ca mai stiu si altii de ea si ii plac muzica. Am vazut/citit niste interviuri cu ea, am vazut ca e o rebela, un "free spirit" si mereu se exprima verde-n fatza. Mi-a placut si felul ei de-a fi, dupa ce deja ii ascultam muzica. Si am fost surprinsa sa aflu ca are numai 24 de ani.
ciuf spune:
Si mie imi place. Mai ales melodia Rehab. O tot ascult la radio. Are o voce aparte.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ocebine spune:
Nu stiu daca m-ar tenta un concert...a cam anulat citeva in ultimul timp iar la ultimul a scuipat si spectatorii
Dar e o voce aparte in ziua de azi...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
aida_o spune:
pai asta e problema cu bautura, cum ziceam. citeam mai devreme (scrisese cineva care a fost la concertul de la Cornwall) ca de fapt ar fi scuipat catre orchestra (nu ca asta ar fi scuzabil). si ca a fost intr-o forma groaznica. dar a doua zi a cintat din nou si a fost cu totul alta Amy (de unde trag concluzia ca a avut sticla la indemina). spunea intr-un interviu ca tot ce-si doreste e sa nu piarda contactul cu muzica, pt ca asta e ce o tine in viata si lucrul pt care merge mai departe.
eu as vrea s-o vad ca vine si pe-aici, n-as rata concertul.
speed spune:
si eu ascult muzica ei...cel mai mult imi place "rehab".
dar ce nume de familie predestinat are...
emerald isle
speed spune:
aida, nu vreau sa deturnez topicul,dar fiindca ai amintit de vaya con dios ,mai stii ceva de ei? ca mi-au leganat adolescenta...
emerald isle
aida_o spune:
hm... de vaya con dios n-am mai auzit de mult... singura referinta ar fi Wikipedia, de obicei site-ul este actualizat ori de cite ori apare ceva nou: http://en.wikipedia.org/wiki/Vaya_Con_Dios_%28band%29