ascultati Amy Winehouse?

ascultati Amy Winehouse? | Autor: aida_o

Link direct la acest mesaj

este un amestec de Vaya Con Dios, Lauryn Hill, Aretha Franklin, Macy Gray... stilul nu-l pot defini foarte bine, este putin doo-wop, putin jazz, putin soul, hip-hop... o muzica a anilor 50, dar totusi putin altfel.

melodii de pe ultimul album:
www.esnips.com/doc/2a05e18d-b19d-4212-9243-669ba61c5cfe/Winehouse-Amy---Rehab" target="_blank">Rehab, www.esnips.com/doc/ccb07448-7ef7-4a22-aad5-1a1d7d38725d/Amy_Winehouse_ft_Jay-_Z_-_Rehab_ remix " target="_blank">varianta remixata cu Jay Z, www.youtube.com/watch?v=LD5sahXoj0U&mode=related&search=" target="_blank"> iar aici e videoclipul
www.esnips.com/doc/91962967-7df0-4d21-9e0c-c515e2bdae2f/Amy-Winehouse---02---You-Know-Im-No-Good" target="_blank">You Know I'm No Good, www.youtube.com/watch?v=A8TwNEDo6kY" target="_blank">videoclipul si www.youtube.com/watch?v=lIefMYBV7mg&mode=related&search=" target="_blank">varianta live
www.esnips.com/doc/eb0a6a6f-cb26-44a9-9045-a83b7c259971/Amy-Winehouse---back-to-black" target="_blank">Back To Black
www.esnips.com/doc/5a4f3df8-a97b-4885-b89d-de1e906e6b1b/Amy-Winehouse----Stronger-than-Me" target="_blank">Stronger Than Me
www.esnips.com/doc/42ef81e6-7563-4542-9052-8dad4159e943/Amy-Winehouse---03---Me--Mr-Jones--" target="_blank">Me and Mr Jones
www.esnips.com/doc/0274d97c-6a35-4eef-b638-41cee2f340ec/Amy-Winehouse---06---Love-Is-A-Losing-Game" target="_blank">Love Is A Losing Game
www.esnips.com/doc/f9eb1c68-0544-4417-b068-5fb8d0654fc6/Amy-Winehouse---07---Tears-Dry-On-Their-Own" target="_blank">Tears Dry On Their Own

www.esnips.com/web/Amy-Winhouse-BackTo-Black?docsPage=1#files" target="_blank">Aici e pagina cu link catre toate piesele de pe ultimul album, numit "Back To Black"

Detalii despre Amy Winehouse, aici (in engleza)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Si mie imi place tare mult...dar am cumparat albumele "clean" sa poata asculta si copiii...are o voce grozava...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Si eu am descoperit-o de curand, am ascultat "you know i'm no good" si de atunci nu ma mai satur

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

ocebine, pai pe 12 septembrie e in NY, uite-aici: http://www.tickco.com/schedule/amy-winehouse/

Sper ca bautura si bulimia sa n-o termine de tot, in ultimul an a slabit f mult. Vreau sa stea in viata si sa mai compuna, pur si simplu o ador. Ma bucur ca mai stiu si altii de ea si ii plac muzica. Am vazut/citit niste interviuri cu ea, am vazut ca e o rebela, un "free spirit" si mereu se exprima verde-n fatza. Mi-a placut si felul ei de-a fi, dupa ce deja ii ascultam muzica. Si am fost surprinsa sa aflu ca are numai 24 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Si mie imi place. Mai ales melodia Rehab. O tot ascult la radio. Are o voce aparte.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Nu stiu daca m-ar tenta un concert...a cam anulat citeva in ultimul timp iar la ultimul a scuipat si spectatorii

Dar e o voce aparte in ziua de azi...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

pai asta e problema cu bautura, cum ziceam. citeam mai devreme (scrisese cineva care a fost la concertul de la Cornwall) ca de fapt ar fi scuipat catre orchestra (nu ca asta ar fi scuzabil). si ca a fost intr-o forma groaznica. dar a doua zi a cintat din nou si a fost cu totul alta Amy (de unde trag concluzia ca a avut sticla la indemina). spunea intr-un interviu ca tot ce-si doreste e sa nu piarda contactul cu muzica, pt ca asta e ce o tine in viata si lucrul pt care merge mai departe.

eu as vrea s-o vad ca vine si pe-aici, n-as rata concertul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

si eu ascult muzica ei...cel mai mult imi place "rehab".
dar ce nume de familie predestinat are...

emerald isle

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by speed
dar ce nume de familie predestinat are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

aida, nu vreau sa deturnez topicul,dar fiindca ai amintit de vaya con dios ,mai stii ceva de ei? ca mi-au leganat adolescenta...

emerald isle

Mergi la inceput

hm... de vaya con dios n-am mai auzit de mult... singura referinta ar fi Wikipedia, de obicei site-ul este actualizat ori de cite ori apare ceva nou: http://en.wikipedia.org/wiki/Vaya_Con_Dios_%28band%29

Mergi la inceput