catalog Yves Rocher (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lexiulia spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

Si mie imi place YR, am comandat mereu de la ei, demachiante, creme de fata si geluri de dus. Dintre parfumuri imi place Comme une Evidence si Ming Shu -fleur rare.
N-am incercat cosmeticele.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by Oana_B

Si mie imi place YR, am comandat mereu de la ei, demachiante, creme de fata si geluri de dus. Dintre parfumuri imi place Comme une Evidence si Ming Shu -fleur rare.
N-am incercat cosmeticele.

Oana, spune-mi, te rog, parfumurile mentionate de tine cat timp isi pastreaza mirosul?
Eu am luat de bun tot ce am citit pe diverse forumuri si mi-am comandat Gardenia si Lilas DAR am fost nemultumita de ambele. Miros bine dar dureaza mult prea putin.
Am fost in schimb foarte multumita de miniparfumul NEONATURA, mirosea si dupa 6 ore de la folosire.
Astept raspuns, vreau sa fac o noua comanda.
Multu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by juliacosma

Fetele care au catalogul: nu stiti daca luna aceasta (iulie) este promotie la parfumul "Comme un Evidence"???

Daca aflati ca este la promotie ma anuntati si pe mine, va rog !!!!!!!!!

Eu am primit catalogul de 36 de pag cu oferta nr. : 3OY71MM05 si in ac oferta poti primi "Comme un Evidence" daca faci comanda pt o prietena.

Mergi la inceput

Cine a comandat din catalogul cu cadou sigur "crema de zi"( e una verde scumpa tare ) ce a primit cadou in valoare de 70 lei ???
Dar la comanda cu cadoul "crema de ochi rosie rich creme " ce cadou se primeste ... ma refer la cadourile surpriza

Ai primit crema ? e cea cu ADN ? De cati ml este ? Si ce ai primit cadou surpriza, cumva o crema de corpspa in ambalaj rosu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Eu sint clienta veke la YR de vreo 5 ani si niciodata nu m-au dezamagit.Cind merg in ro duc cadouri creme si geluri de dush la prietene si sint foarte incintate de ele.Sotzul foloseste crema de ras si after shave si ceva crema de fata tot de la ei,si e multumit...

I-am luat si lu piticu meu gel de baie ca are pielea de crocodil,si sint foarte multumita...

Amooo,am comandat gelul ala demakiant si e suuuuuuper,mi-am luat vreo 4-5 crme demakiante,nu-s normala si am primit tot atitea extra,adica am cimandat 2 la pretz de 1.si o krema de corp 3in 1 de care sint foarte multumita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

la comanda cu crema adn , cadou surpriza este o crema anticelulitica rosie spa , la o comanda am primit crema adn si la o comanda nu , au uitat sa o puna in colet ..... a mai patit cineva situatia asta , pe alte forumuri am mai citit nemultumiri ... sunt asa dr furioasa, dar din pacate ma enervez degeaba nu? asta e.

am primit la o comanda poseta rosie si portofelul , sunt ok, nu foarte mari dar materialul e f fain la ele si culoarea.

parfumurile tin destul de mult

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_adella spune:

Buna
Vreau sa comand dar nu gasesc catalogul , am cumparat deja un brat de reviste in oct dar nu l-am gasit ... va rog ajutor ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

cum pot sa te ajut ????
ti-as da numar de comanda , da cred ca trebe sa vezi si produsele nu?
daca stii exact ceea ce vrei , pot sa iti dictez codul de aici din catalog, iti spun pretul si dai telefon

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amisa spune:

Am comandat si eu catalogul si inca mai astept. Nu folosesc creme decat de la Hemel dar as fi vrut parfumuri. Era o tipa la posta care primise pachet de la YR si zicea ca aceea era comanda de acum 2 luni si ca mai daduse vreo 2 comenzi de atunci. Oare asa de mult trebuie sa asteptam? E cumplit!!!! Noroc ca la Hemel i-mi trimit cremele in maxim 3 zile, ca altfel m-as imbolnavi de nervi.....

Amisa, mamica de fetita alintata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

Adana eu sunt indragostita de gelul ala demachiant si ma tine si foarte mult. l-am inceput pe asta cred ca de vreo luna si jumatate si e abia jumatate, deci ma mai tine inca o luna jumate.

de parfumul Gardenia nici eu nu am fost prea incantata, si nici de cel cu mirosul de bujor. nu persista mult mirosul, dar cred ca depinde si de organism. in schimb sunt inebunita dupa cel cu miros de liliac, la mine persista si imi place foarte mult cum miroase.

Mergi la inceput