catalog Yves Rocher (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Am primit si eu comanda de la ei vineri.
Am comandat cu un cupon primit de la o revista si am primit geanta rosie si portofelul de care nu pot spune ca sunt prea incantata. Portofelul nu are compartiment pentru bancnote, desi forma lui era destinata pentru asa ceva... iar geanta... parca e din musama, nu stiu unde as putea sa o port.
In fine - de produse sunt multumita, imi plac la nebunie gelurile de dus si crema exfolianta pt. corp - cea cu zahar. Am comandat si un spray pentru descurcarea parului care face minuni, fetitza mea are parul cret, tot timpul incurcat si niciodata nu statea la pieptanat - acum pieptanatul e o placere!

Tina, mami de Patrick si Maya

www.nuntadelux.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Eu am primit comanda in 3 saptamani. Am fost chiar placut impresionata pt. ca mi-au trimis un mesaj pe mobil cu 2 zile inainte de a-mi veni avizul in care-mi spuneau ca au trimis coletul cu numarul... si ca daca nu primesc instiintare de la posta sa ma duc in cateva zile sa intreb de el.
Mi s-a parut frumos si elegant stiind prea bine ca in Romania fara numarul ala de colet nu faci nimic, nici nu se uita alea de la posta la tine.
Fiind prima comanda am primit cadou un ceas (de care sunt foooarte incantata), un inel (de asta nu-s deloc incantata) si un lapte de corp (miroase super).
Aaa...toate astea pt. o comanda de 30 lei.
Mi-au trimis si un cupon pt. o prietena si daca comada si ea (si specifica de la cine are cuponul) ea primeste cadou un ceas si eu un parfum Comme une evidance.
Sa vedem acum...
Amanadoua am bagat cate o comanda...asteptam cadourile.

Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

Florentina care e spray-ul ala de descurcat parul? si eu raman cu jumatate de par pe perie, parul meu nu e ondulat dar oricat l-as peria e mereu incurcat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Amoodia - sprayul se numeste Phytum actif energie. Este un flacon galben cu pulverizator si ti-l recomand cu incredere, miroase placut si chiar functioneaza!

Tina, mami de Patrick si Maya

www.nuntadelux.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexiulia spune:

[quote]Originally posted by madaluta

a comandat careva din ultimul catalog? cel care pt o comanda de 80 de ron iti da gratuit geanta de voiaj rosie? sunt curioasa dc geanta e de calitate si se merita....

A mai primit cineva din Timisoara acel catalog ? Geanta rosie de voiaj ste cu rotile ?

Eu am primit deja catalogul cu produse de sarbatori cu cadou un ursuletz de plus dar nu am primit catalogul cu geanta rosie de voiaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

la ultima mea comanda nu am primit catalog deloc in pachet ,dar in celelate pachete am cataloage cu cadourile urmatoare:
1. parfum Yria + patura
2. crema de zi ADN + cadou surpriza
3. crema de ochi + cadou surpriza
4. poseta rosie + portofel rosu

nu am primit cea cu ursuletul si nici cea cu geanta de voiaj

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Si eu am comandat la Yves Rocher ,voi primi pachetul pe 12 noiembrie cred si am inteles ca voi primi cadou un ceas sicred ca un ulei de maini cu arnica (o colega de-a mea l-a primit si e foarte bun pentru maini uscate).Ea va primi un parfum pentru ca m-a introdus si pe mine .Abia astept sa primesc parfumul comandat(cel fresh bleo)si gelul de dus (colegele mele sunt incantate de gelurile de dus).Totusi as dori si eu catalogul de sarbatori (au vreun site? ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Cum pot sa intru in posesia catalogului si cat costa ?Trebuia sa-l comand cu produsele sau va veni in colet ?Colegele mele nu au primit decat fituica de 4 pagini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

Aurora daca esti la prima comanda, acum iti vor da un cod de client si iti vor trimite si catalogul pe anul asta, si probabil un pliant cu reducerile care le au acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

catalogul de sarbatori mi-a sosit de 2 saptamani.
eu multe reduceri!

ursuletul il primesti daca comanzi 5 produse din plansa cu timbre.
ai un cadou surpriza in valoare de 40, 60 sau 80 ron pentru o comanda de minim 50 ron, in functei de numerele de cod pe care le primesti odata cu catalogul.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput