catalog Yves Rocher (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karina2oo4 spune:

eu azi am facut comanda din catalogul care are cadou o crema serum vegetal si geamantanul,
a primit cineva geamantanul? oare o fi ceva de el ... daca nu oricum sunt multumita de produse
in ultima perioada parca sunt mai seriosi cu comenzile, in vara am asteptat dupa o comanda 2 luni , in schimb am facut alta comanda in septembrie si a venit dupa 3 sapt. Asta e de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Cum primesc catalogul? au vreun site?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Am primit eu geamantanul si mi se pare oribil: e si foarte mic, e de un rosu inchis-spalacit, eu mi-am pus niste tricouri de vara in el... la altceva nu vad la ce l-as putea folosi. Fermoarul se inchide greu, fiindca pe laterale se poticneste de piciorusele de sustinere.

A comandat cineva rimelul Extreme Cils si parfumul Yria?

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Mi-am comandat si eu acum 2 saptamani catalogul lor, dar nu a venit nimic pana acum. Oare sa mai sper?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Nu mai spera, eu l'am comandat acum o luna si jumatate si nexam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

quote:
Originally posted by Candy

Am primit eu geamantanul si mi se pare oribil: e si foarte mic, e de un rosu inchis-spalacit, eu mi-am pus niste tricouri de vara in el... la altceva nu vad la ce l-as putea folosi. Fermoarul se inchide greu, fiindca pe laterale se poticneste de piciorusele de sustinere.

A comandat cineva rimelul Extreme Cils si parfumul Yria?

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

parfumul Yria eu il am. miroase frumos dar parca e prea puternic si inecacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Cum comandati , pe net /
dati-mi si mie un link sunt dependenta de samponul lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna fetelor!
Eu am comandat catalogul lor cred ca de prin luna augurs sau inceputul lui septembrie si nu am primit nimic, asa ca sapt. trecuta ma-m hotarat si am sunat la ei si mi-a spus tipa care mi-a raspuns la tel. ca mi la ea apare ca sa trimis de o luna .Asa ca mi-a spus ca mi-l vor trimite din nou sa vedem daca de data asta va ajunge la mine si cand va ajunge este cel mai important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lna2009 spune:

Buna,
Stiti vreuna care este cadoul surpiza de 80 RON din oferta de craciun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Cadou de 80?
Eu am un autoadeziv din ala de 92 lei si chiar asa se si lauda in oferta...cadou peste 90 lei.
Sotul meu e curios tare si vrea sa vada ce cadou e ala asa ca probabil voi afla.
Eu am primit pana acum cadou:
- de bun venit - un ceas + inel si o crema de corp
- a doua comanda - apa de toaleta Mimosa si o crema de ochi
- comanda prietenei recomandate de mine - cadou pt. mine apa de parfum Comme une evidance.
Pana acum m-am cam ferit de genti pt. ca nu-mi prea placea cum arata in poze.

Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput