catalog Yves Rocher (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

mie mi-au venit in cca 16 zile nu au fost 3 saptamani
bafta

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliacosma spune:

Gabella....am citit ce ai scris despre yves rocher dar nu mai stiu pe care forum si ca esti din satu mare....si eu sunt din satu Mare si as vrea sa vb cu tine, daca nu ai vrea sa ne "cuplam" la o comanda (adica sa comand de pe codul tau de client !)?

Astept raspuns

Mergi la inceput

PENTRU FETELE DIN CLUJ SAU SATU MARE !

Vreau sa comand ceva de la Yves Rocher mai repede, dar nu am catalogul si m-am gandit daca nu vreti careva sa ma recomandati ca prietena si sa-mi comand de pe codul vostru de client !(asa primiti si un cadou daca recomandati pe cineva, nu?)...

Va rog ajutati-ma, pleaseeeeee !!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

eu sunt din Cluj. Daca pot sa te ajut, cu mare placere. Caut cand ajung acasa ultimul pliant primit de la ei ca nici macar codul de client nu mi-l mai stiu si daca nu trebuie sa comand si eu te ajut. Sau poate cine stie ....desi ma gandisem sa nu mai comand de la ei ca am comandat o singura data si mi s-a urat de cat a trebuit sa astept dupa produsele comandate.

Mergi la inceput

Multumesc mult chiara !!!!!!!
Eu asa am citit pe forum ca daca recomanzi pe cineva primesti un cadou...o sa ma mai informez. Poti sa-mi dai mesaj pe adresa :iuliamiclea2003@yahoo.com

Mergi la inceput

Cine a folosit aproape toate parfumurile de la yves rocher?

"Comme un Evidence" este din: frunze de violeta, trandafir, lacramioare, si paciuli...e super!!!...parfumul acesta e in 3 variante: apa de toaleta, apa de parfum si elixir. Ma intreb cate ore tine mirosul la elixir???...a folosit cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by juliacosma

"Comme un Evidence" este din: frunze de violeta, trandafir, lacramioare, si paciuli...e super!!!...parfumul acesta e in 3 variante: apa de toaleta, apa de parfum si elixir. Ma intreb cate ore tine mirosul la elixir???...a folosit cineva?

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by juliacosma

Eu am folosit apa de parfum si a tinut toata ziua. Miroase super!!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Si mie mi-a placut Comme une evidence...si l-am luat...dar ori nu mai am miros, ori am eu ceva.....ca nu-l mai simt de la 10 minute dupa ce ma dau....si cu alte parfumuri nu patesc asa...

Eu folosesc crema de ochi cu Inositol, e ok...

Un minus f mare la YR: dureaza prea mult pana vin produsele, cred ca si 2 luni...nu se poate asa ceva...pana vine crema..imi mai cumpar de 2 ori de prin magazine///

Asa ca eu am renuntat, sincer, ma uit prin catalog asa, de relax, si pe urma il fac bucatele ca nu tin maculatura in casa...

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Corina75 ai dreptate cu asteptatul dupa niste cosmetice! ....si pe mine nu stiu cat mai rezist sa nu-mi cumpar din magazin (numai banii astia te mai trezesc la realitate )

Dar tu prima data de unde ti-ai luat parfumul?

Mergi la inceput