catalog Yves Rocher (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Cum arata catalogul?Eu am comandat ieri si tot ieri am gasit la cineva o fituica cu 4 pagini cu produse de la Yves Roche.Asta a catalogul sau a e doar o fituica de reclama?

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Buna
Eu am un catalog mai vechi cred ... e cel cu cele trei mini produse si poseta portocalie cadou pentru comanda rapida si comanda de min. 60 ron. Nu stiti, mai e valabil acel catalog sau a aparut altul? Si inca ceva ... la oferta de 1+1 se pot comanda oricate produse?

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ali

Cum arata catalogul?Eu am comandat ieri si tot ieri am gasit la cineva o fituica cu 4 pagini cu produse de la Yves Roche.Asta a catalogul sau a e doar o fituica de reclama?

ali

Catalogul ce-l am eu are 36 pagini.

Bubulina mishelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu a comandat crema de corp cu aroma de zmeura, cocos si vanilie. Primele 2 sunt f. faine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

quote:
Originally posted by juliacosma

Fetele care au catalogul: nu stiti daca luna aceasta (iulie) este promotie la parfumul "Comme un Evidence"???

Daca aflati ca este la promotie ma anuntati si pe mine, va rog !!!!!!!!!

Pe fituica gasita prin posta era parfumul la oferta.Adica era 75RON.Eu mi l-am comandat.Nu stiu cum miroase dar din ce scriau ei acolo s-ar putea sa-mi placa.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

fetelor , am gasit in germania produse Yves rocher la niste preturi exceptionale .... oferte mult mai bune decat in catalog, daca ajungeti prin germania ... nu stiu in concediu poate ca si mine ... nu ezitati sa intrati in magazinele lor ca au oferte super

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Apropo de Germania, e adevarat ca sunt la preturi mult mai mici decat in ro, ieri m-am intors si eu de acolo, insa pe siteul yvesrocher.de sunt muuuuuuuuuult mai ieftine decat in magazin!!! Eu am comandat la prietena mea din Heidelberg si acum le-am luat de la ea. Nici nu se compara pretul din magazin cu cel de pe net, e de 2-3 ori mai mic pe net.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliacosma spune:

andanii, am si eu o cunostinta in Germania si vreau sa-i zic sa-mi ia si mie un parfum de la Yves Rocher, dar unde sa-i zic sa caute ?...numai in magazinele Yves Rocher sau gaseste in orice parfumerie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

rory sunt magazine Yves rocher , micute dragute cu tot ce vrei si cu preturi excelente ... sunt in centru in toate orasele printre magazinele lor cate unul Yves R, nu se poate sa nu gaseasca

de ex crema bio spoecific regulation de fata pe care o folosesc eu ... in catalogul nostru este 10 E, in germania era 5 E .... si in Belgia 13 E, nu stiu de ce , eu ma asteptam sa le gasesc si mai ieftine in belgia , fiind mai aproape de franta, dar nu a fost asa.

sa aveti bafta

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Am facut ieri o comanda, mi-au zis ca vine in 3 saptamani. Sunt tare curioasa ...

Bubulina mishelina

Mergi la inceput