catalog Yves Rocher (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lexiulia spune:

quote:
Originally posted by Dory232002

Eu astazi am primit co comanda de la ei , ceasul si ceanta verde cadou, ceasul este dragut, acceptabil numai ca eu credeam ca este mai mare, iar cureaua mai lata.
Aveti idee pt. inscriere de client nou ce cadouri se primesc acum?

Dory & Alexa

Cum este geanta verde ? E mare cum scriu ei ? Pare de calitate ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna,
hai ca citindu-va m-ati facut sa bag si eu o comanda la YR din catalogul cu geanta verde cadou si ceasul cu 3 cadrane...
Cica vine in 3 saptamani jumate...Abia astept.
hai va pup,

Anca 26 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Sunt foarte suparata .La mine nici acum nu a ajuns catalogul,am sunat la ei si au spus ca mi-a fost trimis dar nu a ajuns la mine ,cine stie cine a avut parte de el ,am facut comanda la altul sper sa nu se intample si cu asta la fel ,daca da ma duc la posta sa vad ce se intampla ,ca acolo cred ca se arunca la gunoi sa nu se ma deranjeze sa ajunga la noi.

GINA lu ANA-BEATRICE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

lexiulia, geanta este ft. mare, este de panza si pare a fi de calitate.

saftoiu_gina, si au am patit acelasi lucru ca si tine, numai ca nici cel de-al doilea catalog nu a ajuns la mine, asa ca, cu ajutorul unei prietene de aici de pe forum (adica am luat catalogul de la ea), am facut prima mea comanda la ei.

Acum ma duc sa rasfoiesc noul catalog pe care la-m primit de la ei sa vad ce comanda mai fac

Aveti idee parfumul Yria ce miros are?, este dulce, este fresh, amarui, tare?
Nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea mea anterioara, poate nu ati vazut-o, asa ca dau un copi si va mai intreb o data : Aveti idee pt. inscriere de client nou ce cadouri se primesc acum?

Mergi la inceput

Hmmm ..... Dory sa stii ca ma duc peste ei la posta si le dau ,ca oricum ma plimb cu Ana toata ziua,asa ca o sa va spun ce am facut.

Mergi la inceput

Si cum sa fac sa comand si eu ceva ca sa pot primi un catalog ?Ca nu cunosc produsele si mai sunt si coduri pe deasupra.

Am citit aici ca este un gel demachiant pentru ochi pe care l-as vrea si altceva nu mai stiu ce as mai vrea pentru mine ca produse sunt multe si nu le cunosc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Gina, eu am gasit catalogul in revista Cosmopolitan de luna aceasta.
A comandat cineva trusa de machiaj?

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Cristina multumesc ,vad eu cum si ce fac pana la urma .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

quote:
Originally posted by Dory232002

lexiulia, geanta este ft. mare, este de panza si pare a fi de calitate.

saftoiu_gina, si au am patit acelasi lucru ca si tine, numai ca nici cel de-al doilea catalog nu a ajuns la mine, asa ca, cu ajutorul unei prietene de aici de pe forum (adica am luat catalogul de la ea), am facut prima mea comanda la ei.

Acum ma duc sa rasfoiesc noul catalog pe care la-m primit de la ei sa vad ce comanda mai fac

Aveti idee parfumul Yria ce miros are?, este dulce, este fresh, amarui, tare?
Nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea mea anterioara, poate nu ati vazut-o, asa ca dau un copi si va mai intreb o data : Aveti idee pt. inscriere de client nou ce cadouri se primesc acum?

Dory & Alexa

Cei care se inscriu acum primesc un ceas cu cadran roz si un cadou surpriza de la ei in valoare de 35 ron....iar cea care a recomandat un client nou primeste la alegere un parfum, un coiler cu cercei sau un cadou surpriza de la ei.
In legatura cu parfumurile....eu i-am rugat sa imi trimita monstre pentru ca nu stiu cum miros parfumurile lor si as vrea sa cumpar, si au fost de acord.
Acum astept sa vad daca si vin cu comanda asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Fetelor, va multumesc pt. raspunsuri,

Mergi la inceput