catalog Yves Rocher (2)
Raspunsuri - Pagina 19
serenity spune:
Ieri am facut si eu comanda pentru cateva produse YR , pentru ca au mari reduceri pe catalogul de comanda ( 40 - 50 % si doua produse la acelasi pret ) dar mai ales de dragul ceasului care arata nemaipomenit ( aici la oferta este un ceas cu cadranul alb cu detalii aurii ) .
Eu voi plati abia peste 3 luni , exista aceasta optiune pentru taloanele de comanda din Romania ?
www.youtube.com/watch?v=LTcDQedViCc" target="_blank">
Si mi-am spus : Ce lume minunata ...
Alexandra , mamica lui Mihaita
oprietena spune:
Buna fetele,
mi-au trimis mesaj cei de la YR ca mi-a fost pus coletul la posta pe data de 26.02, asa ca abia astept sa merg sa-l ridic. S-au tinut de cuvant si coletul a facut 3 sapt (la tel mi s-a spus 3-4 sapt). Acum sa vedem ce surpriza am, ca e prima data cand comand de la ei.
oprietena spune:
Am intrat pe pagina lor de net si am vazut ca au reprezentanta/ magazin in Auchan, pai nu e mai usor sa merg sa cumpar direct de acolo, (in cazul meu ca stau la 5 min distanta) decat sa astept posta? sau daca le iei direct din magazin nu mai beneficiezi de reduceri si cadouri??
Megx spune:
sunt mai multe magazine in bucuresti, insa nu sunt aceleasi oferte.
iesi mai ieftin cu catalogul.
azi am facut si eu rost de el, sa vedem.
sandyprs spune:
Draga,oprietena vreau sa-ti spun ca in magazin produsele Yves-rocher sunt cam cu 30% mai scumpe .in plus daca iti comanzi telefonic si depasesti o anumita suma o sa primesti si cate un cadou.Produsle sunt f bune eu le folosesc de ceva vreme si sunt chiar f multumita de ele.Calitate - pret e OK.
caramel spune:
quote:
Originally posted by cristina_ana
Gina, eu am gasit catalogul in revista Cosmopolitan de luna aceasta.
A comandat cineva trusa de machiaj?
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
este vorba de Cosmopolitan din luna februarie sau martie?
saftoiu_gina spune:
Azi am primit mesaj ca s-a pus coletul si urmeaza sa primesc avizul de la posta .
Caramel eu tot dintr-o revista am avut catalogul dar nu stiu din care pentru ca mi l-a dat o vecina ,ca de doua ori am facut comanda la ei pentru catalog si nu am primit niciunu pana acum ,sper sa-mi trimita mai multe in colet.
Cand primesc atunci o sa va spun ce am facut comanda si daca sunt multumita de produse ca este pentru prima data cand fac comanda la Y R.
oanaru spune:
Buna fetelor. Am facut o comanda la YR acum 2 luni si nu a venit inca. Am sunat la ei sa intreb ce se intampla mai vine nu mai vine sa stiu ce fac. Au spus ca in maxim 2 saptamani vine. A doua oara cand am intrebat au spus ca nici nu a plecat din Franta pachetul, dar sa stau linistita ca in 10 zile vine.... si nimic. A mai patit cineva asta??? vine sau nu pachetul????
tyaa spune:
S eu am facut comanda la ei de ceva vreme, apoi am facut una pt soacra-mea. A ei a venit deja, a mea nu. Intre timp am mai facut inca o comanda din alt catalog. Nici un semn.
mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)
http://community.webshots.com/user/2002