catalog Yves Rocher (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serenity spune:

Ieri am facut si eu comanda pentru cateva produse YR , pentru ca au mari reduceri pe catalogul de comanda ( 40 - 50 % si doua produse la acelasi pret ) dar mai ales de dragul ceasului care arata nemaipomenit ( aici la oferta este un ceas cu cadranul alb cu detalii aurii ) .
Eu voi plati abia peste 3 luni , exista aceasta optiune pentru taloanele de comanda din Romania ?

www.youtube.com/watch?v=LTcDQedViCc" target="_blank">
Si mi-am spus : Ce lume minunata ...
Alexandra , mamica lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Buna fetele,
mi-au trimis mesaj cei de la YR ca mi-a fost pus coletul la posta pe data de 26.02, asa ca abia astept sa merg sa-l ridic. S-au tinut de cuvant si coletul a facut 3 sapt (la tel mi s-a spus 3-4 sapt). Acum sa vedem ce surpriza am, ca e prima data cand comand de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Am intrat pe pagina lor de net si am vazut ca au reprezentanta/ magazin in Auchan, pai nu e mai usor sa merg sa cumpar direct de acolo, (in cazul meu ca stau la 5 min distanta) decat sa astept posta? sau daca le iei direct din magazin nu mai beneficiezi de reduceri si cadouri??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megx spune:

sunt mai multe magazine in bucuresti, insa nu sunt aceleasi oferte.
iesi mai ieftin cu catalogul.
azi am facut si eu rost de el, sa vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyprs spune:

Draga,oprietena vreau sa-ti spun ca in magazin produsele Yves-rocher sunt cam cu 30% mai scumpe .in plus daca iti comanzi telefonic si depasesti o anumita suma o sa primesti si cate un cadou.Produsle sunt f bune eu le folosesc de ceva vreme si sunt chiar f multumita de ele.Calitate - pret e OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

quote:
Originally posted by cristina_ana

Gina, eu am gasit catalogul in revista Cosmopolitan de luna aceasta.
A comandat cineva trusa de machiaj?

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

este vorba de Cosmopolitan din luna februarie sau martie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

^cam toate revistele pe martie au.
Cosmo, tabu... la astea sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Azi am primit mesaj ca s-a pus coletul si urmeaza sa primesc avizul de la posta .
Caramel eu tot dintr-o revista am avut catalogul dar nu stiu din care pentru ca mi l-a dat o vecina ,ca de doua ori am facut comanda la ei pentru catalog si nu am primit niciunu pana acum ,sper sa-mi trimita mai multe in colet.
Cand primesc atunci o sa va spun ce am facut comanda si daca sunt multumita de produse ca este pentru prima data cand fac comanda la Y R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaru spune:

Buna fetelor. Am facut o comanda la YR acum 2 luni si nu a venit inca. Am sunat la ei sa intreb ce se intampla mai vine nu mai vine sa stiu ce fac. Au spus ca in maxim 2 saptamani vine. A doua oara cand am intrebat au spus ca nici nu a plecat din Franta pachetul, dar sa stau linistita ca in 10 zile vine.... si nimic. A mai patit cineva asta??? vine sau nu pachetul????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

S eu am facut comanda la ei de ceva vreme, apoi am facut una pt soacra-mea. A ei a venit deja, a mea nu. Intre timp am mai facut inca o comanda din alt catalog. Nici un semn.

mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput