The best of aug-sept-oct 2004 (125)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna dimineatza fetelor!

Cum ati inceput gradi?? Stefan a plans, dar plans din cel cu suspine , cu agatat de piciorul meu, de gatul meu...vai...el asa nu a mai plans pana acuma. L-am lasat plangand, am dus analizele la asistenta si am achitat taxa de camin si el tot plangea Sper ca maine sa fie mai bine, mai ales ca astazi ploua, era somnoros si cam dezorientat... m-am si enervat de dimineatza ca in loc sa primeasca copii d-na infirmiera stergea praful...ca no fi avand vreme pana atunci in fine....ma calmez si imi trece, mai ales ca am tras si eu o tura de plans in masina....ticalosi mici ce sunt ei cum stiu sa ne joace pe toate dej'tele...
El plangea sa-l duc la caminul ala nou , caminul la care a fost 3 saptamani in vacanta inainte sa faca varicela, oricum, daca il duceam acolo cerea la acesta din parc...asta este, vacanta a fost lunga... sa invatat cu buni si acu e nitel mai greu de dezvatat.
Va urez o zi de luni placuta!
Si tin pumnii Ioana sa fie bine la gradi!Sa vi sa ne spui cum a fost!!!

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

'Neatza!

Azi a fost mult mai bine la camin.
De ieri Stefan ma tot intreaba: "Mami, pot sa plang un pic dimineatza? Numai un pic vreau sa plang!" Eu i-am spus ca poti sa plangi si mai mult daca tu vrei...
"Dar nu te superi pe mine daca plang un pic?" Zic, nu,ma supar, cum sa ma supar pe tine??
Azi dimineatza in masina imi tot spunea ca un pic o sa planga ca nu ma supar pe el...dar cand am ajuns acolo era o fetita care plangea foarte tare, el cica "eu nu o sa plang asa de tare!, numa un pic o sa plang" Bine, zic, o sa plangi si tu un pic...dupa catva pasi sa razgandit, mi-a zis ca el nu mai plange de loc...
Sufera daca ii spun ca ma supar pe el, asa ca ma supar pe el numai daca face chiar boacane, ca plange dimineatza nu ma supar pe el, asa ca sa gandit probabil ca daca tot nu ma supar...la ce sa mai planga??

Dar azi l-am luat si pe babu cu noi, ca "nu mai sunt copii mari care sa-i rupa urechiusa"

Voi cum mai sunteti???
Ioana?Cum a fost Alesio?
la toata lumea!

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetelor, am intrat sa va spun ca ieri si azi totul ok la camin. A plans doar cand l-am lasat si apoi s-a calmat. Ieri a pictat (azi am vazut si eu "opera") caci a plouat si au stat inauntru si azi au facut gimnastica. I-a placut, dar zice ca nu mai merge maine. I-am zis eu de dimineata ca maine nu mai e scoala, caci miercurea e liber.

Pana la urma, cred ca le trebuie si lor o perioada de acomodare si mai ales incearca prin orice mijloc sa ne culpabilizeze pe noi...

Asadar, maine profitam de zi libera si mergem sa facem cumparaturi.

Va pup pe toate, va multumesc ca va ganditi la noi si va tin si voua pumnii pentru cei mici care au inceput si ei caminul.

LA MULTI ANI pentru ieri celor 2 sarbatoriti: Daniel si David!

Mai apar.

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Pupici la sarbatoritii din perioada mea de lipsa si LA MULTI ANI! De enumerat nu-i enumar, sa nu ratez pe vreo unul si sa mor de rusine dupa aceea.
M-am intors si eu din vacanta, unde a fost frumos si aventuros, mai ales drumul, iar revederea cu Diana si mai si. Atata ce m-a strans de gat ca nu ma mai lasa, sa compenseze faptul ca nu a vrut sa vb cu noi la telefon.

Surpriza cea mare a fost ca lui Dia ia mai crescutun dinte plus. E de ras pe de o parte, mai ales ca suntem codase la crescutul dintilor si ne gasim acum si cu ei in plus. Maselele i-au plesnit mai are una si gata, asa ca sun azi la unul din prieteni care e stomatolog sa vad ce zice.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare tuturor!

Pai cum sa zic ca a fost la gradi?....cum era de asteptat....GREU!!!!!!!!
In prima zi l-am lasat linistit, speriat(de urletele si istericalele altora.....de care si eu m-am speriat)....si retras, rezervat, asa cum e el de obicei cand merge in loc nou, sau cunoaste persoane noi....
Nu a plans.....decat la amiaza cand i-a pus la culcare.....ca el are probleme cu somnul de zi de vreo jumate de an!
Mi-a spus ce a mancat si cat.....si ca a plans putin in patut...
Azi a scapat cateva lacrimioare pe care si le-a sters repede cu manuta (ca deh, el e barbat!)....si atat.....cand a mers Ovi dupa el inca dormea...si iarasi mi-a spus ce si cat a mancat si ca a plans putin in patut!
Acum seara a inceput sa planga de-a binelea ca nu mai merge la gradi....si ca nu mai doarme .......
Sper din suflet sa se acomodeze odata ca tare greu mai e!

Bafta multa tuturor noilor gradinari....si adaptare extrem de usoara atat lor cat si mamicilor....

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
www.flickr.com/photos/8892421@N05/" target="_blank">Si iarasi ei..

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele
La multi ani pentru copiii care s-au sarbatorit deja si imi cer scuze ca nu ii mai scriu [e toti.
Eu umblu de cateva zile bune sa ii fac analizele fetii, sa terminam odata cu fisa medicala pentru gradinita.
Azi am fost dimineata si i-au recoltat sange, eu nu i-am facut pana acum analize de sange, de fapt de nici un fel. Pisu si caca nu i-am dus ca nu am avut cum sa recoltez sper ca azi sa se intample evenimentul kk sa-l pot duce maine.
A intepat-o in vena i-au luat 3 eprubete, a facut un mare circ acolo asta e sa ne tina lumea minte...
iar tot azi la 3 mergem sa-i fac IDR, sa va tineti
are 15 kg si 107 cm.
fetele voi cum sunteti?
va pup ma intorc la lucru ca azi am venit tarziu si plec si mai devreme.

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Am uita sa va felicit pentru primele zile la gradi, off ce va mai inteleg, am niste emotii ...
Pupici curajosilor.
noi intr-adevar pe 17 incepem

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

La multi ani si de la noi, tuturor care au avut zilele de nastere/ nume.

Noi mai rar pe aici, Ilinca e plecata la mare cu soacra mea, mai sta vreo doua sapt, cred, dupa ce inainte a fost cu mama mea la Tusnad, vreo 3 sapt. E o plimbareata, foarte vesela si fericita, cumintica, ce sa zic....o minune de copil! Vorbim la telefon, mai mergem si noi in WE la ea, ne pupam de ne albim obrajii, de-abia astept sa se termine vacanta si sa stea cu noi.Ca vara asta doar o sapt a stat acasa!!!!

Si ea o sa mearga din nou la gradi, nu ma stresez prea tare, ca am mai dus-o inainte de vacanta vreo luna, si ii placea.Acum vorbeste cu drag ca va merge din nou la gradi, sa vedem si daca in practica o sa fie la fel.

Eu sunt ametita, am atatea proiecte de facut ca nu stiu cum sa ma mai impart, va povestesc eu dupa ce si cum, dupa ce vad ca s-au implinit.Am devenit mai superstitioasa. Trebuie deocamdata sa am muuuuulta rabdare si nervii de otel.

Va pup cu drag si mi-e dor sa stiu de voi, incerc sa scriu si sa va citesc mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Buna
La multi ani pentru David si Daniel cu un pic de intarziere dar cu multi pupici dulci pentru ei. Sper ca au petrecut bine.
Ana, ce smecheroi e si Stefan. Azi cum a mai fost? A plans putin ?
Foarte draguta insula Sodor. Bravo pentru rabdare
Daniela, cum a fost revenirea la gradi? Mi se pare ca in alte tari e mult mai interesant in colectivitate, decat in Romania.
Mirela, imi pare rau ca ai flacaul bolnavior. Asa e cu colectivitatea asta. Ce v-a zis doctorul de bube? Sper ca nu e nimic grav.
Lorena, ma bucur ca primele zile in colectivitate au decurs linistit. Sper sa fie asa si mai departe. Nu mai tin minte daca ai zis, ce va fi bb2? Radu a ales numele deja?
Dana, bine ai revenit din vacanta. Cum ati reusit sa va odihniti fara printesa langa voi? Mai ales ca ai zis ca nu a vrut sa vorbeasca la telefon.
In privinta dintilor, stai linistita ca Ameliei inca nu i-a iesit nici una din ultimele 4 masele, care cica ies pe la 2 ani jumate. Dar nu ma nelinistesc, o sa iasa ei intr-o zi.
Mada, desi Amelia e speriata de doctori, nu a plans la IDR. I-am spus ca o sa ii faca o floricica si a asteptat nerabdatoare. I-a parut rau cand i-a trecut floricica. Am fost mandra de ea, ca a zis si "multumesc" la sfarsit Sper sa treceti si voi cu bine peste toate analizele.
Am spus de Amelia ca are: 89 cm si aproape 11 kg...
Patricia, dar ce mult sta pitica voastra la mare. Cat a stat vara asta? Cred ca vreo doua luni la sigur, nu? Nu ai poze cu ea? Banuiesc ca e o ciocolatica acuma
Oricare ar fi proiectele tale, iti doresc din tot sufletul sa se realizeze cu bine.
Ioana, imi pare rau ca e asa grea adaptarea la gradi. Multa putere si rabdare, eu te inteleg perfect. Prima luna ma simteam cea mai rea mama cand o vedeam atat de afectata ca ramane acolo. Dar o sa fie bine la un moment dat. Te asigur
Pupici la amandoi flacai.

Eu de trei zile sunt la serviciu. Incercam sa ne obisnuim toti trei cu schimbarile.
Amelia e si ea un pic racita, nu scapam nici noi de efectele colectivitatii..

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

IOANA,offfffff,ce rau imi pare sa aud ca e asa de greu cu acomodarea la Alesio,scumpul de el!...insa sigur va fi bine dupa vreo 2 saptamani,cand se vor acomoda si ceilalti copilasi si nu vor mai plange...bafta multa!...e greu tare dar asta e,trebuie sa se integreze si ei in "societate" la un moment dat.

LILIA si pt Amelia...Robert e mai bine cu raceala,dar la doctor tot nu am ajuns,trebuia sa mergem ieri si a intervenit ceva...vom merge joi...multumi de intrebare!...sanatate si voua si numai bine!

NATURE si iti doresc si eu din suflet sa-ti iasa asa cum vrei planurile!

la toata lumea si sanatate la bolnaviori!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput