The best of aug-sept-oct 2004 (125)
Raspunsuri - Pagina 12
danyce spune:
Lilia, merci de intrebare! Alma nu a avut nici o problema cu revenirea in colectivitate. Chiar m-a ignorat complet dupa ce a ajuns acolo (si-a luat direct un calut gonflabil sa sara cu el prin grupa). Daca nu mergeam eu sa o pup dupa ce discutasem putin cu una din educatoare (sunt mereu 2), precis nici nu ma vedea ca plec
.
Mada,, mama mia, dar ce lungana ai!
Alma avea 92cm la ultima masuratoare (cam acum 2 luni). Are cam 14,5kg.E piticot ca mama-sa
, dar si la nazbatii tot cu ea seamana

Azi m-a sunat sotul la servici tocmai cand eram intr-o sedinta tete-a-tete cu seful (trebuie sa lucrez temporar simultan la 2 departamente si vai de tete-ul meu
)...ca sa-mi spuna ca d-ra mi-a pregatit o surpriza de proportii:imi vopsise tot holul cu vopsea (gresia, usa de la debara, o parte din perete) si se vopsise si pe ea din cap pana-n picioare (isi confectionase singura ustensila ca ma vazuse sapt trecuta cand vopsisem scarile si a reperat si vopseaua in debara
.Sotul pregatea cina atunci si el credea ca Alma se joaca cuminte
. Am izbucnit in ras (ce era sa fac?), dar sotul era panicat rau ca nu stia de ce sa se apuce mai intai. In mare a scos el petele de vopsea pana am venit eu, insa Alma mai are ceva urme pe plete, plus ca ii miroase parul a terpentina. Acum fug cu ea sus sa o spal bine. Sper sa iasa de tot.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
danina spune:
Lilia sa stii ca nu prea ne-am odihnit, pe mine marea ma cam termina cu plaja, baie, iar seara erau spectacole in anfiteatrul hotelului , unde nu puteai sa nu mergi, ca erau f frumoase, mai ales dansurile turcoaicelor. Acolo erau ff multi turisti straini cei mai multi fiind olandezi, dupa care erau belgienii si a fost tare frumos, mai ales ca am facut jocuri impreuna. Unora nu le venea sa creada ca suntem romani, aveau imrpesia ca cine stie ce popor suntem, doar de tigani si au ramas impresionati, chiar insistau sa ne vedem, iar la anul au zis ca vin si in Romania. Insa nu stiu ce o sa le oferim noi, nu ca nu am avea, ca avem fata de turci, dar nu sunt puse in valoare.
Am fost la Troia si ma asteptam sa fie ceva spectaculos, insa erau cativa pereti si un cal facut din lemn, dar nici macar dupa cel din legenda...asa ca am plecat dupa 2 ore cam dezamagita.
Danyce lasa ca cresc si ale noastre, nici Dia nu are prea mult 14,5 kg si cam 98 cm in inaltime dar nu imi fac probleme. Draguta nazbatia Almei, asa fac acum, este mai interesant de copiat ce facem noi, ca ei se plictisesc repede de jucarii. Desi am jurat ca nu-i mai dau acorele in casa, tati a cedat aseara si i-a luat din mall, asa ca domnisoara mi-a facut casa varza, iar pe Paul il pun la zugravit sa vad eu cum i-o sta.
Ne pregatim si noi de gradinita, dar cum ziceam eu am inscris-o la Piatra Neamt si voi fi mai mult cu ea acolo, voi fi navetista
. Insa acum nu mai vrea acolo, ca de ce nu am inscris-o aici ca au topogane in curte si de toate, asta pt ca ea merge in parcul cu pitici la Biserica Silvestru unde e gradinita si au pus aia topogane si au modernizat.
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDIUTZA
Mada spune:
Vlad Loreema Maria Ana Maria
La multi ani sa fiti sanatosi si voiosi!
la IDR nu a fost asa rau ca s-a terminat repede, ei tot de floricica i-au spus, dar nu a contat ![]()
tot a plans tare.
Maine mergem sa-i citeasca intepatura, nu s-a intamplat nimic e doar vf de ac.
Wow Alma dar o facusi!
asta e mami bine ca nu a inghitit.
si la noi a manjit cu creioane peste tot, s-a gandit ea ce bine ar sa rupa si tapetul de hol si asa ar ]trebui schimbat
acu cand scriam a mai facut una a desfacut sticla de tantum verde lichid a turnat-o in pat, pute numa' a eucalipt acum...
daca mama-sa nu sta cu ea...
noi suntem singurele pana luni tati e in delegatie, mi-am luat si eu maine o zi de concediu sa stau mai mult cu ea.
va pup noapte buna
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
Mada spune:
da Dana si dr s-a mirat cat e de inalta, numai ca are kg putine ca sa zic asa pt inaltimea ei. nu i se vad coastele dar nu mai are mult
poate ma invrednicesc sa ma pun poze cu ea in seara asta.
Ilinca
Mada spune:
tot eu am pus cateva poze ca am vazut ca de anul trecut din vara nu am mai pus
sunt unele de prin primavara
Ilinca
loreema24 spune:
Multumim frumos pt urare Mada !
Spunem si noi un LA MULTI ANI pt Vlad si Ana Maria intai pt ca sunt de aceeasi varsta cu maimutica si le dorim in primul rand multa sanatate si multe cadouri tuturor piticilor de aug-sept-oct 2004 !!!!
Va pupa dulce Lori ,David si mami 

www.flickr.com/photos/loreema24/" target="_blank">
cu noi
lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI si de la noi sarbatoritilor de ieri: Vlad, Loreema si Ana Maria! 
Sa fiti cuminti si ascultatori si sa aveti un an plin de experiente minunate!
Cum intru din doi in trei... e de inteles ca ratez cate o zi de nastere... ![]()
Noi tot cu miorlaieili la camin... Dimineata abia trag de el sa se ridice din pat. Pana mananca, pana mergem la toaleta, pana il imbrac... trece o ora! Plus ca vrea sa amane cat mai mult momentul plecarii.
Acolo, la fel! In 15 min cat am dreptul sa stau mergem de 2 ori la pipi... stai, ca fac si kk... si uite-asa! Deja ne stiu femeile alea cu ritualul...
Ieri a fost apostrofat de educatoare si pus pe bancuta ca a impins un baietel. Acasa mi-a zis ca baietelul l-a impins primul si apoi el... ca venise si el sa se joace si ala nu-l lasa... Dar na, ce sa stie el sa explice la educatoare?! Nici mie nu-mi spune din prima, dar eu il tin de vorba si-l intreb ce s-a intamplat, sirul evenimentelor... Oricum, azi a zis ca nu mai vrea sa stea cu "madame la maitresse" si mai bine sta singurel (asta dupa ce plec eu).
Acum la pranz ma duc sa-l iau. Sper sa nu mai fi fost incidente si sa nu mai fi plans mult... 
Lilia, inca nu stim ce e bebe. Abia la sf lunii aflam (daca ne va lasa). Cat priveste numele... mai asteptam intai sa stim ce e, ca sa nu facem 2 liste
Fiu-meu stie de bb si atat... ca daca intru in detalii "ce ar vrea" e f indecis. Balanta, deh!![]()
Mirelusa, sper ca Robert e ok acum. Si fiu-meu avea nasul infundat de dimineata... sper sa nu raceasca din prima saptamana. Ieri cand m-am dus sa-l iau era transpirat, ca alergase afara...
Mada, Danina, Danyce, foarte nabadaioase domnisoarele voastre

Dau de lucru la greu la mamici si tatici. Pupici multi de la noi!
Ca vb de "dimensiuni" al meu n-are decat 96 cm (din 2 pitici ce sa iasa?!
) si se invarte intre 14-14,5 kg...
Va pup si mai apar! Ma tot laud cu niste poze... dar nu ajung deloc sa le pun pe net...
Un we deosebit sa aveti!
Mitza
cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
aissa spune:
Vreau si eu sa urez La multi ani celor ce s-au sarbatorit pana acum, celor ce se sarbatoresc azi si celor ce urmeaza.
Nu prea mai am timp de calculator, din pacate (sau fericire) la noul serviciu nu am acces la net, de fapt am restrictie pe .com dar oricum nici timp nu prea am in care sa intru pe forum, chiar daca as putea, ajung tarziu acasa si uneori mai iesim si afara cu pisoi, asa ca pauze totala de forum.
Nu o sa mergem la gradinita, cum cred ca am mai zis, dar sunt alaturi de cei ce sunt in decurs de adaptare, mie una mi-e groaza de momentul asta. Dra mea e destul de rauta, cred ca o sa si-o cam ia pe acolo pt ca nu stiu de ce, mai nou cum se apropie un copil de ea cum il pocneste, chiar si pe Maria prietena ei cea mai buna o cam bate si nu imi place deloc dar nu stiu ce sa fac sa o dezvat.
Vaccinul (ala de 2 ani jumate) inca nu l-am facut, cred ca saptamana viitoare o intep, ca inaltime e pe la 97 cm ca greutate habar n-am, ca rasfat undeva sus de tot si cam astea.
Va pup si inca o data la multi ani!
Si multumesc Mina pt mesajul de sf Alexandra, l-am vazut dar nu la timp ca sa raspund. 

LiliaToma spune:
La multi ani, Anamaria! Multa sanatate si multa putere in continuare. Sa fii mereu fericita langa copilasii si sotul tau. Esti o mamica de nota 10 si sper ca familia ta sa aprecieze asta si sa fie mandri cu tine
Mirela, ma bucur ca Robert e mai bine. Sper ca ati gasit si solutia pentru bubite.
Daniela, hai ca m-a dat gata Alma cu vopseaua. Cred ca sotul tau mai nu a avut infarct cand a vazut.
Danina, nu esti prima care spune ca nu a fost chiar impresionata de unele chestii turistice de pe acolo. Multe s-au modernizat sau a ramas doar locul unde scrie ca e monument...
Mada, bine ca ati scapat de IDR. Vad ca si Ilinka ta e o nazdravana.
Eu, ptiu-ptiu, cred ca pot zice ca am copil super cuminte. In afara de niste hartii prin cana cu ceai sau paharul cu bere a bunicului, nu prea face prostioare.
Lorena, imi pare rau ca inca e cu plans la gradi. Am zis ca Amelia si acuma mai scapa cate o lacrima, dar nu mai face scandal ca in primele zile.
Cristina, succes la noul serviciu. Pupici Alexandrei, ca s-a facut o domnisoara adevarata.
Ramona, am vazut si pozele voastre. Din cate inteleg, ati avut nunta de curand. Imi place la nebunie una dintre poze, unde esti tu cu Loreema, aveti rochii asemanatoare ca croiala si e o poza superba...
Sa va fie intr-un ceas bun si sa aveti o familie mereu fericita.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
herra spune:
bine v-am regasit!
am intrat sa urez LA MULTI ANI tuturor, pitici si mamici, sanatate si adaptare usoara la gradi!
nici Vlad nu merge anul asta.
Mirela, sper sa nu fie nimic grav cu bubitele lui Robert! 
eu mi-am schimbat serviciul, plec la 6 si ma intorc la 19,30; Vlad e cam suparat, o zi nici nu a vorbit cu mine la telefon...chiar nu mai puteam suporta si stresul cu gradinita toamna asta...