The best of aug-sept-oct 2004 (125)
Raspunsuri - Pagina 10
anielas spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRELOR si ALEXANDRILOR!!!!!
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI in primul rand sarbatoritilor de azi: Benjamin Alexandru, Paula Amelia,
Tudor Adrian, Tudor si Arthur-Stefan 
Poate mamicile voastre ne mai dau si noua vesti despre voi!
Am intrat sa va spun despre noi. Joi a fost prima zi de camin si a fost catastrofa! Avand in vedere ca au fost zile scurte si joi si vineri, al meu copil a plans tot timpul si n-a fost chip sa fie impacat de careva!
Speram ca de maine sa fie mai bine! Asa ca pentru moment ne-am decis sa-l ducem doar dimineata si sa incepem si cu dupa-masa cand nu va mai plange... 
Ca sa ma linistesc eu imi zic ca am plans la camin toti anii si abia la cls I m-am linistit. A fost destul de traumatizant pt mine, daca-mi amintesc atatea... dar am trecut se pare ![]()
Va pup si sper sa va scriu mai des, cu toate ca abia ma pot apropia de calculator ziua...
Mitza
cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
LiliaToma spune:
La multi ani la toti sarbatoritii: Benjamin Alexandru, Paula Amelia, Tudor Adrian, Tudor si Arthur-Stefan! Sa crestesti, mari, frumosi, sanatosi, norocosi. Sa aduceti in fieczre zi inca o doza de bucurie in viata parintilor vostri.
Lorena, multa putere cu adaptarea la gradi. Si la noi a fost greu, cu agatat de picioare, cu dezbracat desi eu o imbracam, cu racnit la greu. Nici in ziua de azi nu se duce cu zambetul pe buze, dar s-a resemnat si mai scapa doar cate o lacrima-doua, asa de impresie.
Ea a stat doua saptamani, numai pana la pranz si abia dupa asta, a inceput sa doarma acolo.
Cel mai tare era speriata ca nu o sa vin sa o iau, ma intreba de 10 ori si eu ii spuneam de 20 ori povestea cu" mami la serviciu, tu la cresa si mami vine sa te ia dupa serviciu, nu te las niciodata acolo, nu dormi noaptea acolo, etc.." Am remarcat ca plangea mai putin, cand o stergeam rapid, o pupam, spuneam pa si gata, ieseam din aria ei vizuala. Daca mai apucam sa schimb doua cuvinte cu Doamnele de acolo, concertul era in toi si o auzeam inca mult timp dupa asta.
Inca o data multa putere
Ioana, cum se mai simt puii tai? Sper ca mai bine.
Mihaela, foarte frumoase poze. Alexia e o domnisoara deja. Sunteti o familie ft frumoasa, iar tu arati ft bine dupa doi copii. Care e secretul?
Mirela, asteptam pozele.
Daniela, nnu am reusit sa vad toate pozele, dar din ce am vazut pana acuma, Alma s-a facut o domnisoara( ce repede mai cresc copiii altora, mi se pare ca se schimba si cresc ca din apa) M-a amuzat poza cu tati in pat la Alma, ca nu prea ii intrau picioarele ![]()
Si ca intotdeauna, sunt fascinata de cate rochite are.
Mada, eu stiam ca gradi incepe pe 17. Dar suna la gradi a ta si vezi. Ce te mai inteleg cu mancatul asta. Off, ca mofturosi mai sunt copiii.
Ana, il admir pe Stefan ptr rabdare. Amelia ma dispera ca nu are deloc rabdare, daca nu ii iese din prima, incepe sa strige si sa arunce" nu pot, nu pot"( nu ar trebui sa ma mir, ca seamana cu mine: nu am rabdare deloc la activitati din astea migaloase, dar..)
Andora, ti-ai adus pitica acasa, sau deja te-ai topit incet de dor si nu mai ai putere sa scrii? ![]()
Naty, sper sa fie bine si in continuare cu bona noua. Mi-a scapat mie sau nu ne-ai aratat poze de la mare?
Noi am hotarat sa o mai lasam pe Amelia, inca un an la cresa. Sper sa nu facem o greseala mare, dar am analizat cat am putut si pentru moment ni se pare cea mai buna solutie: e inca destul de pitica( 89 cm si 11 kg) si nu ar putea face fata copiilor de varsta ei, abia a inceput sa se obisnuiaca cu colegii ei( 5 luni de zile nu s-a jucat deloc cu ei), si am inteles ca si la cresa, la grupa mare au cateva activitati educationale. In plus e la 5 min de serviciul meu( ies de maine la serviciu). Asa ca linistiti-ma si voi: nu-i asa ca nu am gresit luand decizia asta
?
Am vazut ca pe undeva pe DC e programa de la gradi. O sa incerc sa aflu care e cea de la grupa mica si sa mai facem activitati si acasa, in caz ca nu se fac la cresa suficient. Sper numai sa reusim.
Dragi mamici, urez la toti piticii care incep colectivitatea adaptare usoara si lor si voua. Sa aveti multa putere si curaj, ca ei suporta mai usor ca noi. Noi de fapt ne topim si daca pune buza invers, dar dupa ce plecam, ei isi fac de cap. Mult curaj la toti.
Imi amintesc ca a povestit cineva o faza de o fetita care plangea in fiecare dimineata. In una din zile, mama fetitei se grabea si nu a mai stat deloc, a plecat rapid si nu a vazut daca fetita a plans sau nu. Seara, fetita i-a zis" mami, azi dimineata ma gandeam sa plang, dar cand m-am uitat, tu nu mai erai si nu am mai plans..." Asa ca...
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
ana_a spune:
LA MULTI ANI!!! Benjamin-Alexandru, Paula-Amelia, Tudor-Adrian, Tudor, Arthur-Stefan
Multa sanatate si numai bucurii sa aduceti parintilor vostrii!!!Iar pe mamici le invit aici sa ne mai povesteasca despre voi!!
Lorena Multa putere si rabdareee iti doresc cu cresa!! Cred ca al meu a fost printre cei care au inceput cresa mult mai devreme, la un an si 9 luni si aproape ca am uitat de acele momente.
Cel mai important lucru este, cum spunea si Lilia sa ii spui de fff multe ori ca te intorci dupa servici, ca nu ramane acolo, ca nici un copil nu doarme acolo si ca doamnele au copii lor acasa la care abia asteapta sa mearga
Oricum, dureaza ceva pana inteleg ca nu-i parasim, dar pana la urma se vor impaca cu ideea.
Si noi incepem caminul de luni, am ceva emotii pentru ca Stefan imi tot spune in fiecare dimineatza ca "nu acuma mergem la camin, acuma mergem la buni!" Azi dimineatza era bucuros ca nu merge nicaieri dar deja stie ca maine mergem la camin...
Prevad ca o sa planga un pic...dar sper sa ne reintalnim cu Mara, Andrei care vor continua anul acesta in grupa lui.
Cum Stefan merge din martie la camin, a fost in grupa mica de atunci, mijlocia de acum, deci acei colegi nu o sa mai fie cu el in grupa...nici educatoarele nu vor fi aceleasi, ieri imi spunea ca ii este dor de fapt de d-na Margareta si de d-na Mariuta, i-am spus cumva ca pe doamne o sa le vada in pauze
ca acum vor veni alte doua doamne la fel de dragute...
Lilia, in legatura cu cresa, daca tie iti este mai aproape de casa si Amelia inca nu este fff acomodata, eu zic ca poti sa o lasi linistita inca un an acolo in colectivul pe care il cunoaste deja. Este un copil istet, vorbeste foarte bine, daca se descurca si cu mancatul singurica atunci va fi un fel de sef al trupei
. Nu stiu insa ce fel de activitati fac acolo la cresa, nu este neaparat sa fie ca si aici unde il duceam eu pe al meu.Fac o paranteza sa-ti spun ca mi-am adus aminte cand l-am mutat pe al meu de la cresa la camin, eu ii tot povesteam cum va fi, ca o sa cunoasca altii copii frumosi, iar el la fiecare pauza facuta de mine imi spunea "Si o sa stam pe covor cuminti"
Obijnuit sa stea "pe covor" multa vreme nu au avut ce face doamnele de la camin, l-au lasat sa stea pe covor, desi ceilalti copii aveau activitati pe scaunele la masutza, cu plastelina si creioane colorate.
Succes!!
Stefan a crescut destul de mult in vara asta, nici o haina de asta primavara nu-i mai vine...asa ca ne-am pus pe cumparaturi, toate bluzele si pantalonii ii sunt scurti, nici nu mi-am dat seama ce mult a crescut decat intr-o dimineatza era mai racoare si am scos din dulap o bluza de trening care in primavara ii era buna, chiar lunga la maneci, si am vazut ca manecile ii sunt scurte...si asa am golit tot dulapul si am dat din haine verisorului Vlad mai mic cu un an.
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
ana_a spune:
Mi-am adus aminte ca avem si poze noi! Cu Insula Sodor, Insula pe care am construit-o eu si cu Stefan intr-o dupamasa de duminica ploioasa
Nu este ca si cea de la magazin dar ne-a luat o zi intreaga sa o construim si inca este in picioare ![]()
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
danyce spune:
Salut, fetelor,
Multumim de aprecierile la adresa domnisoarei scumpe! E o strengarita si jumatate.
Eu am avut concediu doua saptamani si i-am tot plimbat pe mama si pe fratele meu, mai am facut cate ceva prin casa cu ajutorul fratelui meu. Alma deja le duce dorul, desi au plecat ieri doar. Sper sa se reobisnuiasca la cresa ca nu a mai fost de 3 saptamani, a avut vacanta.
Ana, vai dar ce creativi sunteti!Bravo voua!Si ce mare si scump e Stefan, barbatel in toata regula!
Lilia, nu stiu cum e la cresa in Romania, insa aici e un soi de amestec cresa-gradinita, iar gradinita propriu-zisa o reprezinta aici primii doi ani la scoala (de la anul merge Alma la scoala cica, dar de fapt e un soi de gradinita, gen grupe pregatitoare in Ro).La cresa la care merge, Alma face destul de multe activitati , in fiecare zi vine cu cate o creatie acasa (desen sau colaj) si invata multe cantecele si jocuri.Amelia sunt sigura ca e foarte bine dezvoltata, doar vorbeste mult si bine, numara si chiar stie litere. Eu cred ca ar face fata si la gradinita, dar daca tu spui ca o cresa ar fi mai la indemana, de ce nu? Nu cred ca i-ar face vreun rau, important e sa fie in colectivitate. Cat despre inaltime, si Alma are abia vreo 92 de cm, dar nu o consider pitica ...desi pe langa copilasii olandezi de varsta ei cam pare
. Sunt fericita ca ii depaseste la alte capitole ca doar inaltimea nu conteaza asa de mult.
Fug la somnic sa fiu fresh dimineata la servici. Noapte buna si pupici tuturor,
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
pufymic spune:

Benjamin-Alexandru, Paula-Amelia, Tudor-Adrian, Tudor, Arthur-Stefan 

David si Daniel

Lilia
! In sfarsit pot spune ca suntem sanatosi cu totii!Sunt ok acum copii....in schimb avem azi o zi mare....si eu mor de emotii!
E prima zi de gradinita a lui Alesio!![]()
AM EMOTII!!!!!!
Mi-e groaza cum va fi.....daca va sta.....sper sa nu planga.....
....stiti si voi cum e....
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
www.flickr.com/photos/8892421@N05/" target="_blank">Si iarasi ei..
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI copilasilor de azi si de maine!
si multe
,sa aveti o viata minunata!...pe mamici le asteptam la povesti!
LILIA
,mi-a placut tare mult chestia cu plansul,care ai scris-o
...asa face Robert,el nu plange de obicei la gradii,nu a plans niciodata,dora ca de de 2 zile ii place sa se maraie,dupa ce ajungem,daca stau prea mult acolo si-l pup sau ma uit ce mai fac copilasii,el vine la mine si se maraie"mami,vreau sa merg cu tine","nu vreau sa stau aici",mai mult razand decat plangand,de fapt nu plange numai se miauna
...asa ca mai bine ies rapid din clasa si el isi vede de ale lui...am noroc cu el ca-i plac copii![]()
LORENA
,offfffff,tare greu trebuie sa fie ca plange mititelul,dar sper ca in cateva saptamani sa-i treaca....pana la urma se va obisnui si ii va place!...bafta multa sa treaca repede perioada asta
!
DANIELA
,frumoasa foc Alma

Fetelor am si eu POZE de la ultimul botez,sunt cam multe,nu stiu daca o sa aveti rabdare sa le vizionati
...in albumul cu pricina sunt de fapt doua boteze,unul e mai vezhi de acum 1 luna si unul de saptamana trecuta.
In rest,ce sa va zic,ca deja cu gradinita ne curge nasul,dormim greu si tusim
...marti merg la doctor cu el ca i-au iesit niste bubite pe corp...sunt de cateva luni de fapt,am tot sperat sa treaca...dar acum vad ca se inmultesc
...arata ca niste negi,tare nasol...habar nu am ce poate fi...mie frica sa nu fie ceva de la soare,aici e tare periculos soarele...desii nu stam la ora pranzului...sau poate de la piscina,ufffff...decat sa mai fac presupuneri mai bine merg la medic...om vedea ce ne zice.
la toata lumea si sa auzim numai de bine!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
CRISMIR spune:
IOANA
,am postat in acelasi timp
..bafta la gradii si voua!...sper sa fie bine cu Alesio
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
pufymic spune:
Mirela
si sanatate multa lui Robert!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
www.flickr.com/photos/8892421@N05/" target="_blank">Si iarasi ei..
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!