Bijuteriile placate cu aur

Bijuteriile placate cu aur | Autor: Danutz@

Link direct la acest mesaj

As vrea sa fac un cadou pt nasa baietelului meu, si m-am gandti la un colier din argint placat cu aur, (de la Meli Melo).
Problema e ca nu stiu cum se comporta in timp aceasta "placare". Exista riscul sa se deterioreze?
Ar fi mai sigur sa aleg un colier din argint (neplacat cu aur)?
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu am avut o bratara placata cu aur alb si in 3 saptamani s-a stricat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

din ce stiu ei ei dau garantie pe 10 ani la aceste produse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

In locul tau nu as risca si as cumpara un colier finut din argint.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Danutz@, de la meli melo poti sa cumperi fara nici o grija caci rezista foarte bine. Am luat bijuterii placate si din alte magazine dar in scurt timp se inverzeau.Ce am luat de la meli melo a rezistat excelent in timp si nici nu le-am scos cand am facut baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

se inverzesc in timp, mai ales daca le uzi

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna!
Si eu am un set de bijuterii de la Meli-Melo,placate cu aur.Le am din 2004 si inca arata perfect.

Aaa...am facut si baie cu ele.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicanawww.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Am auzit de un truc , personal nu am incercat dar vi-l zic poate cineva se incumeta sa-l urmeze:se lacuiesc bijuteriile placate cu un strat de lac transparent(oja)... astfel se pare ca se vor pastra intacte mult si bine.

39+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Mi se pare ciudat sa dai bijuteriile cu lac. Mai bine cumperi argint daca nu poti aur.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu una am foarte multe bijuterii placate cu aur si nu au avut nimic pana acum si vreau sa zic ca, ma si spal cu ele.Eu una zic sa cumperi cu incredere.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Mie mi se pare ca bijuteriile placate cu aur de la Meli Melo, costa prea mult, eu as cumpara ceva modern din argint, daca poarta, sau ceva micut si fin din aur, daca resursele sunt limitate, oricum, pretul celor de la Meli Melo nu este mult sub pretul aurului la un magazin de rand, si nu cred ca merita sa cumperi argint placat cu aur la un pret aproape de cel al aurului. Eu asa as proceda.

Mari

Mergi la inceput