Bagajul in avion
Raspunsuri - Pagina 5
A_Iulia spune:
Alexa, ia-ti haine groase cu tine.
Eu mereu am probleme cand trec prin diferenta de temperatura de min 15 grade, spre frig.- ma doare capul si mi-e rau efectiv.
Adina + Olivia 04.03.2004
dulcetica spune:
A mai pus cineva intrebarea cu buletinul...Se poate zbura la Paris fara pasaport,doar cu buletinul? As mai dori o confirmare din partea unei persoane care a experimentat.Multumesc!
In bagajul din cala se pot pune conserve,brinzeturi ,salamuri uscate?Eu cred ca nu e in regula dar intreb!
dulcetica spune:
A mai pus cineva intrebarea cu buletinul,dar n-a primit raspuns:Se poate zbura la Paris fara pasaport,doar cu buletinul? As mai dori o confirmare din partea unei persoane care a experimentat.Multumesc!
In bagajul din cala se pot pune conserve,brinzeturi ,salamuri uscate?Eu cred ca nu e in regula ,dar intreb!
A_Iulia spune:
Dulcetica, uite ca n-am experimentat personal cu buletinul. dar din multe parti am auzit ca merge.
Cu carnatii la cala teoretic nu merge, dar practic merge.
Guestus spune:
quote:
Originally posted by dulcetica
A mai pus cineva intrebarea cu buletinul,dar n-a primit raspuns:Se poate zbura la Paris fara pasaport,doar cu buletinul? As mai dori o confirmare din partea unei persoane care a experimentat.Multumesc!
In bagajul din cala se pot pune conserve,brinzeturi ,salamuri uscate?Eu cred ca nu e in regula ,dar intreb!
dulcetica
e ilegal sa mergi la paris cu brinzeturi romanesti
papadie spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
dulcetica
si imoral!
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by papadiequote:
Originally posted by Guestusquote:
dulcetica
si imoral!
da' nu ingrasa!
dulcetica spune:
Bineeee...am inteles,nu mai fac!Eu vroiam ca romanul, sa iau ceva pentru dimineata ,sa nu cheltui banii aiurea pe mincare.Si trebuie sa recunosc faptul ca eu nu am gusturile asa cizelate:mie nu-mi place brinza cu mucegai.Singurul sortiment care l-am "tolerat" a fost cu un mucegai alb.
Zenobia spune:
Dulcetica, nu are rost sa iti iei mancare, mancarea in Franta (si chiar si in Paris) la supermarket e la fel ca in Romania, ba uneori chiar mai ieftina! Parol! In legatura cu buletinul, da, se poate numai cu buletinul, m-am intors eu acum 3 zile si toata familia (4 persoane) am calatorit asa.
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Franta 2007
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
ieseanca spune:
Buna, am si eu va rog cateva intrebari pentru cei care au zburat de curand cu Tarom-ul:
Daca pasagerul este diabetic are voie sa-si ia insulina si glucometrul in bagajul de mana?
Trebuie ceva scris de la medic sa ateste ca e insulinodependent?
Daca are ceva probleme si i se face rau la decolare sau aterizare, beneficiaza de primajutor in avion?
In avion poate beneficia de apa la cerere?
Si ce probleme ar mai fi pentru cineva cu sanatatea precara?