Mamici de martie-aprilie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Eu nu am sanii mari si nu-i am nici mici....ii am cat sa-i umplu bine mana lui barbac`miu.........asta de obicei! Acum...naaa...mi-as fi dorit eu sa fie macar 100 de grame mai mari (fiecare)...dar daca n-a fost sa fie! Vad si eu cu ocazia acestei sarcini cum ar fi fost! Ca s-au facut frumusei...plini asa...dar sa stiti ca nu-s bagata in seama mai tare ca inainte...poate si din cauza ca imediat tip de durere daca mi-i atinge...

Am luat-o razna.... cred ca de la hormoni!

Simo9+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna seara tuturor.

Sper din suflet sa ma pot alatura si eu voua si sa incheiem toate cu bine aceasta Odisee. Cu unele dintre voi ma cunosc, cu altele inca nu dar sper sa am ocazia.

Noi avem amndoi 30 de ani si ne-am hotarat la inceputul acestui an ca e cazul sa renunt la anticonceptionale si sa asteptam un bebe.
Joia aceasta am avut un test pozitiv (asteptam CM sa vina duminica). Apoi m-am dus la Giulesti la laboratorul de dozari hormonale si am facut si analiza sangelui ca sa fiu sigura. Rezultatul este [blue]"hcg 2458,2 mUI/ml, corespunde unei sarcini de 5 saptamani"[/blue].

Ultimul CM l-am avut pe 21 iunie.
Acum... eu ma bucur..dar nu-mi este inca bucuria deplina... ma tem sa nu fie ceva in neregula.
Ma ingrijoreaza ca nu am nici un simptom in afara de usoare crampe cand si cand.
Nu ma dor sanii deloc. Mai e cineva in situatia mea? Sau ati mai auzit de asa ceva?

Acum 2 luni, am avut TB 37,1 timp de 6 zile la rand (Z7-Z12 DPO), fara nici un medicament sau tratament, si in Z11 DPO o pata (de implantare cred eu) si dureri ingrozitoare de sani timp de vreo 7-8 zile...(abia suportam o bluza pe mine...) si aveam o stares uper ciudata, euforica...parca pluteam...mergeam mai des la baie... dupa care a venit CM cu o zi mai devreme...si am eliminat niste epitelii ciudate. Eu inca mai banuiesc un avort menstrual...
Peste o luna la urmatorul CM am eliminat la fel. Nu m-am dus la dr fiindca am tot amnat sa imi fac analizele ce mi le-a dat de facut in ianuarie cand am fost la ea si i-am zis ca vrem un bebe. Si aveam de gand sa fac analizele si sa ma duc cu temele facute..numai ca sunt foarte priceputa sa taraganez lucrurile.....mereu nu era momentul potrivit....ba asteptam CM, ba trebuia sa treaca CM..si am avut si vreo doua CM-uri f lungi (luna trecuta am ovulat abia in Z20)....ba nu erau destui bani...ba ca "daca tot ma duc si imi ia sange si ma cracanez pe acolo, macar sa fac mai multe analize"...si tot asa.

Acum, luna acesta, incepand cu Z11 DPO timp de 4 zile am avut niste pete cand mai rozalii cand mai rosiatice si in a patra zi au fost cateva pete de sange curat ce m-au convins sa pun utrogestan..asa... just in case...Am pus unul dim si unul seara timp de o saptamna. Totusi incepusem sa-mi fac ganduri ca am probleme..fiindca inca nu mi-am facut analizele si nu stiu daca si ce probleme am... Am doar un consult facut in ianuarie cu diagnostic bun, si o eco transvaginala, facuta acum vreo luna si jumatate, iar cu rezultat bun.
Dar ma gandeam ca trebuie sa am eu o problema de nu vine bebe si de am asa simptome ciudate. In plus, de cand cu situatia de acum 2 luni...am ramas balonata...abia imi pot trage burta...ma simt de parca as fi in luna 2-a sau a 3-a. E drept ca fata de anul trecut in aceeasi perioada, acum m-am cam ingrasat cu vreo 5 kg. Asa ca imi luasem gandul de la bebe... am pus acel utrogestan ...doar asa ca sa nu regret cumva... si sambata, cu o zi inainte de ziua in care asteptam CM nu am mai luat. Am vazut ca trece duminica, luni, marti....m-am gandit ca intarzie de la utrogestan... miercuri am luat test ca sa scap de indoieli....si sa astept CM linistita. L-am facut joi de dimineatza....si.....surpriza: exact cum spun mai toate fetele.....exact cand ma asteptam mai putin... a iesit pozitiv...Foarte pozitiv..S-a colorat imediat si se vede foarte bine. Imi tremurau mainile...
Insa: ma framant ca nu am simptome...
M-as duce sa fac eco dar parca as mai astepta o saptamana ca sa vad si inimioara batand nu doar o pata neagra...

Va rog frumos, spuneti-mi ceva care sa ma incurajeze, spuneti-mi ca nu-s singura fara simpotome...

In plus, am mai si capatat o neneorocita de raceala care a debutat exact joi iar ieri si azi m-a terminat...dureri de gat, de nas, stranut des, nas robinet... Acum parca s-a mai ameliorat: am luat paracetamol la sfatul doctoritei (unul joi seara, unul ieri dim si unul azi) am baut ceaiuri cu lamaie si miere, limonada tot cu lamaie si miere, am dormit si ieri si azi cat de mult am putut la pranz, am folosit picaturi nazomer, am luat pastile mentolate si imi e mai bine...

Va rog sa ma scuzati ca am scris asa mult si va multumesc anticipat pentru rabdare si raspunsuri.

Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Iata si albumul meu cu testul pozitiv si rezultatul de la Giulesti.
http://community.webshots.com/album/560058709jaxWVc

Testul nu l-am putut fotografia ca stralucea de la blitz (nu am stiut sa-l dezactivez) asa ca am facut un mic filmuletz.
Mi se pare mie, sau numele grupului e "randunici"? Asta imi aminteste ca saptamna trecuta, pana sa aflu de bebe, eram la mare si am vazut mai multe randunici...una din ele chiar foarte de aproape.. O fi fost vreun semn? Imi place sa cred asta.

Gata, ma duc la culcare (desi incercam sa recuperez cam ce ati scris pana acum sa va cunosc mai bine si poate gasesc pe cineva si in situatia mea) dar e tarziu si trebuie sa ma menajez... Si cum vad ca toate sunteti deja la culcare...am sa va urmez exemplul. Va pup. Noapte buna si maine sper sa gasesc ceva raspunsuri si pentru mine.

Ar fi cazul sa-mi schimb semnatura, nu?
Sooo
Elara 5+

[size1]"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca[/size=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Bine ai venit Elara!

Nu trebuie sa te ingrijoreze lipsa simptomelor atata timp cat testul de sānge a iesit pozitiv. Fiecare femeie este diferita, unica. Eu in afara de sāni mai mari si un pic durerosi nu am nimic. Nici urma de oboseala , din contra. Totusi ieri cand a fost in sfarsit si la noi cald, nu aveam pofta de iesit afara :). Parca am mai multa pofta de mancare de cateva zile.

Mi se pare bizar totusi ca la 2500 ti s-a spus 5 saptamani. Eu cand am facut testul de sange aveam 3800 si mi s-a spus tot 5 saptamani (si asta mi-a spus si laboratorul si doctorita).

Vicky 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, sunt terminata. Ieri am vomat pt prima data, tot ce-am mancat. Mi-a fost rau si toata noaptea... Imi fierbea burta. Vad ca acum parca sunt mai binisor. Am reusit sa mananc o banana... sa beau niste apa... Sper sa-mi revin.

Pupici!

Ioana
9+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Simo mie imi sunt fierbinti doar sfarcurile!!
Elara stai linistita..Esti insarcinata!!Vor aparea ele si simptomele..Atunci sa te tzii
Uuff..Ioana Incerca sa mananci putin putin si..des..
Despre mine..ce sa va spun..Ieri am avut greturi toata ziua..Abia am mancat putin piept de pui la gratar,cateva prune si un iaurt..
Azi..am fugit de la servici Si de garda mai era si..directoarea..Sper sa nu-mi ia urma
pe burtici!

Ela.. in 6 sapt.si 3 zile!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bine ati venit, Diana si Elara! Sedere placuta va doresc!!!

Elara, eu zic sa nu te ingrijorez cu lipsa simptomelor. Pana la 6 saptamani, credeam ca numai sanii imi sunt umflati ( s-a dovedit ca erau saracii bine, in comparatie cu ce sufera acum ). In rest, nu aveam absolut nimic!!! Cum s-a dovedit ca sanii mei erau bine merci, doar cautarea mea de simptome facandu-i durerosi, rezulta ca nu aveam nici macar un semn ca as fi insarcinata ( ma rog, in afara de un test pozitiv ). Lucru care a durat de la 4s la 6s...Pe urma, am inceput sa ma gandesc daca nu cumva tocmai eu am chemat greata, in disperarea mea ca nu sunt si eu in randul gravidutzelor cu semne. Pe de alta parte, din cate stiu, nici Carmina nu are absolut nici un semn de rau, dupa cum nu a avut nici la prima sarcina ( sper sa fie asa, sa nu o fi apucat-o greata taman in vacanta de la mare... ).

Cat despre eco, sa stii ca mie imi pare rau ca m-am grabit, pentru ca nu i-a vazut cordul fetal, dupa dimensiuni, sarcina mea fiind mai mica decat calculul facut dupa ultima menstruatie. Recunosc ca m-am stresat, dar am hotarat sa ma adun si sper ca lucrurile evolueaza normal, cel putin pana fac urmatoarea ecografie...

Ioana, incearca sa mananci niste paine prajita, mie imi face foarte bine cand ma super-balonez si intestinele mele devin agitate.

Pup fetele!

Olga 8+

Mergi la inceput

Buna dimineatza...o duminica splendida va doresc!

Elara bine ai venit la odisee, sa ai o sarcina usoara, sa ne vedem toate la termen cu copii sanatosi si frumosi!! Nu mai plange dupa simptome ca asa plangeam si eu si acum cand au venit nu stiu ce sa mai fac! Ai rabdare ca vor aparea ele...la mine au aparut in saptamana 9 (greturile)... Pup si inca o data sarcina usoara si fara probleme!

Zozelina sfarcurile cred ca sunt si la mine firbinti dar am senzatia ca se raspandeste caldura...Imi pare rau ca nu ti-a fost bine ieri...ce sa-i faci? Suntem gravide.......!

In rest celelalte randunici...? ce mai faceti? Noutati?

Eu astazi fac 10 saptamani...suma rotunda...ce misto! Mai am doar de trei ori inca pe atat si vine bebeul...!

Simo10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hai Simo ca mai e putin!!Asa e..suntem gravideee!!!

Ela.. in 6 sapt.si 3 zile!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Auzi la ea...cica putin...! Putin...

Simo10+

Mergi la inceput