Colectia de toamna iarna 2005(143)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Salut!
Am revenit si noi abia dupa o zi de vacanta, asta e macar am vazut-o pe mamaie si e bine ptr varsta ei (de 74 ani). Ilinca a fost super-incantata de animalute dar i-e frica sa puna mana pe ele. A alergat ca zapacita, cred ca daca stateam si la casa socrilor scotea untul din noi dar s-ar fi simtit minunat. De ce ne-am intors? Pentru ce ieri la pranz ne-a facut cadou Ilincuta o diaree urat mirositoare... are ne-a trezit amintiri urate. Si cum eram la tara, in conditii precare, fara lapte fara lactoza, am decis sa mergem acasa unde avem conditii sa o tratam asa cum trebuie. Se pare totusi ca ne-am speriat cam repede, ca de ieri n-a mai facut nimic (dar am si pus-o pe regim, e adevarat). Dar si noi am devenit paranoici

Faza tare la intoarcere: pe caldura de la ora 5, nefiind tipenie de om pe dealurile acelea ce vedem pe margine de drum? O vulpe! Am oprit masina, iar ea se uita la noi. La care eu disperata caut aparatul foto, iar Doru imi zice ca e indesat intr-o geanta in portbagaj Nici nu ma puteam da jos, deoarece Ilinca adormise in sfarsit dupa 12 ore de alergat asa ca trebuia sa fac liniste. Of, am ratat mmentul artistic

Asa ca ne coceam aici de caldura alaturi de voi, sperand la vremuri mai bune.

Am citit pe mega diagonala, am vazut ca sun iar bebei bolnavi, deci e iar o perioada naspa iar noi nu puteam lipsi din grupa bolanzilor

Multa sanatate tuturor si racoare multa!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

am primit dimineata mesaj de la CAMELIA ca este in Buc. in Budimex cu Daria.
au fost la neuro la spitalul 9 si i-au facut tomografie si este OK, se pare ca-i de la burtica, dr la internare i-a zis ca pare ca ar avea si stomatita...
abia maine cand vine dr la vizita ii spune ce si cum.
Daria este bine acum nu a mai avut febra, kk diareic nu face. poate dau o fuga mai pe seara la ea.
nici nu vreau sa ma gandesc ce o fi la caldura asta in spital.

ILE tot kinder esti? adica 2 in 1?
mi-a fost greu fara net la soramea si abia asteptam sa ajung la cealalta unde este net, dar am ajuns acasa mai repede.

MADAU sa stii ca vlad sa trage mai tot timpul de putza. de fapt mint. mai rar in ultimul timp ca l-am tooot lasat fara pampersi si acum nu mai are prea mult interes. dar si asa, cand isi aduce aminte ...trage si rade si ii place la nebunie.

vroiam sa mai zic ceva dar m-a da cristi la o parte. Vlad nu mananca aproape deloc, decat lapte, apa, suculet.
are si 3 masele care au deja cate un colt iesit...

ma duc sa desfac sacosile ca am fost in metro si m-am asezat direct la calc.

edit: FELI te cred ca la istoricul Ilincai cu diareea devii "paranoic".
sper ca nu-i nimic.

Joy 31+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Of, Felicia, dar cum a facut Ilinca diaree!!!!Eu zic ca numai de la caldura e asta!Lasa ca-si revine si totul reintra in normal!

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Tinem pumnii Dariei, sa fie bine la burtica. Bine ca a iesit ok la tomografie Pupam pe Daria
Dar cum se manifesta stomatita??? Stie cineva? si de la ce se face?

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

aoleu, am intrat alaltaieri sa vad cum mai erau daria si tudor si erau rau. am intrat azi , ma gandeam, no, trebuie ca sunt pe picioare amandoi, ciu-ciu, nu sunt bine de loc.
sper ca daria se face bine, macar a iesit tomografia aia cum trebuie, am scapat de o emotie.
tudor nu are voie sa manance nan fara lactoza? intreb si io...

mai, e fiu-meu un timid si-un fricos de n-ati vazut. io nici in caruciorul din supermarket nu pot sa-l pun, am incercat in supermarketul de la bran:) prima data si s-a pus pe un plans disperat de panica de ziceati ca-l arunc la crocodili

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Offf....

Felicia ...sper ca a fost doar alarma falsa...si e ok Ilincutza. burtica mica!~
CAmelia ma bucur cae ok tomografia...si sanatate multa...
Hilde bravo ca nu mai are nik pe limbutza.
Leea cum se mai simte domnul"T"? Sper ca e mult mai bine!

Ceilalti copii bolnaviori daca mai sunt si i-am omis.... multi de la noi si sanatate muuulta.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Fetele imi puteti da nr de mobil al Cameliei? Stau aproape de Budimex.poate o ajut cu ceva. de carat apa mai stiu eu ce nu poate Joy.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

E asa marait Steff, nu vrea sa doarma(a dormit putin)..am zis ca-i dau vreo 3 ile nistatin( e antimicotic si rau nu-i face) oral....pentru candida asta! Poate il deranjeaza si nu se simte bine. Isi tot linge limba. Ii dau si botiks baby seara in lapte tot 3 zile.Habar n-am cum sa-i dau nistatinul ca dr. nu rapsund ela telefon.

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Miri, activeaza-ti PM-ul, sa-ti trimit nr Cameliei: la meniul din stanga paginii, intri in mesaje private si activezi.
sau intra pe contul comun pe yahoo si de acolo poti lua mobilul Cameliei, din adrese.

am intrat si io sa mai citesc.
sanatate maximaaa copilasilor bolnaviori!!!
Cami- bine ca Daria e bine la tomografie!! multa putere iti doresc sa faci fata in spital.

editez: Madau, imi spui cum sa facem cu tricoul, te rog? ti-am spus in ultimul meu post ca poate sa vina sotul meu sa-l ia de la tine, numai sa-mi spui unde si cand. multam.!

azi am tuns-o pe Daria la frizer. a plans tot timpul, da' ne-am descurcat.
e un baietoi dragut acum. imi place mult cum ii sta. o slutisem io cu vreo doua zile in urma ca ma saturasem sa-i vina parul pe frunte si facea bubite de la transpiratie. si i-am facut harrst cu forfecuta mea de unghii. va dati seama ce-a iesit. zici ca era de la casa de copii!

ati vazut ce temperatura o sa simtim maine: 51 de grade!!!!

Adina & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Melku. merci. am gasit in adrese. credeam ca e activat PM-ul.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput