Colectia de toamna iarna 2005(143)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melku spune:

ok, miri.
daca ajungi sa le vezi, muuuuulllllllltaaa sanatate si din partea noastra sa transmiti. si pupici.

Adina & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Melku, ma bucur pentru frizura voastra noua. Steff nici cum sa steie la frizer...urla de zici ca-l taie!
51 grade...cine a zis asta?

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Sanatate multa piticilor bolnaviori si multi

Mie mi-e rau de nu mai pot, azi dimineata la 6 m-am trezit cu o stare de lesin, nu stiu cum m-am "scurs" pana la baie si mi-am bagat picioarele in apa rece, am luat un calciu gluconic (noroc cu Miruna ca aveam fiole in casa), mi-am dat drumul la AC si m-am mai linistit nitel...insa am o stare proasta in continuare, m-a terminat efectiv caldura asta...voi cum mai suportati?

Ce alte remedii ptr bubitele astea de la caldura mai aplicati voi? Eu ii dadeam cu pudra de la Nivea si le usca frumos, insa nici asta nu mai face fatza..e plina mititica pe maini, pe piept, la gat, mi-e si mila

Melku lasa-mi tel tau pe PM si te sun eu cand ies in parc cu Miru si stabilim unde si cand sa ma vad cu sotul...eventual mai pe seara daca nu poate dimineata.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Madau D. a facut bubitze din alea anu trecut si mi-a zis dra sa-i dau cu baneocin pudra si s-au dus imediat.
Eu transpir ca un porc. pe mine nu ma darama caldura, ad nu ma lesina niciodata, dar transpiratiaaaa numa bluze albe port. sau negre.Noroc ca nu pute.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau ieri, pe drum, Ilnca urla in scaunul de masina "au-au-au" si se incovoia de la mijloc. Nu am bagat-o in seama, credeam ca face figuri ca sa nu mai stea acolo. M-am uitat pe spate dar nu avea nimic. S-a vazut abia seara la baita ca transpirase si se iritase, bietul copil nu se plangea degeaba
I-am dat cu unguent cu galbenele si propolis (de la plafar) si au disparut.

Eu am un nod in gat de la caldura, nu mai pot respira. I-am zis lui Doru ca daca nu isi va reveni clima ne mutam in tarile nordice, acum cat mai prindem loc

Hildegard eu nu stiu decat ca glicerina cu nistatin se foloseste la bandijonari. Acum daca vrei sa-i dai pastile, nu stiu.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Pentru bubite de tranpiratie cumparati de la farmacie MIXTURA MENTOLATA....e super buna si sigur trec. Costa 4 ron cutia si dati dupa baie sau dus.

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

quote:
I-am zis lui Doru ca daca nu isi va reveni clima ne mutam in tarile nordice, acum cat mai prindem loc

esti mortala...da vb lui cristi nu-si va mai reveni clima, va fi din ce in ce mai rau.

eu sunt lesinata, cu tot AC-ul numai pot. nu-l putem lasa pe putere mare ca nu-i bine...plus ca iara m-am umflat si ma dor articulatiile de mor.

Vlad ne pune parul pe bigudiuri..

Joy 30+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Io am oprit AC-ul si am deschis geamurile ca bate vantul frumusel afara si vine aerrrrrrrrrrrrrrr. Ce bine!!!!!!!!!!!!!!
E suportabil! destul va fi la noapte...dar cred ca si la noapte tin geamul deschis....ca nu mai SUPORT AC-UL.Barbatii n-au nimic!

L-am trimis pe sot dupa haburgheri uriasi cu piept de pui...ca nu nu gatesc pe vremea asta La stef ii bag sunca cu branza si iaurt...e constipat

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

sa continui si eu ca am trimis repede masajul de mai sus ca tipa vlad in cada si a trebuit sa-l scot.

azi mi-a fost ff rau. dar mai ales ca m-a durut burta destul de naspa, incepe sa mi se faca frica. mai ales ca-l toot tin in brate pe vlad si este rau cand i se pune pata pe mine si nu vrea deloc la cristi.

pana nu am luat 2 nospa si nu am stat in pat nu mi-a trecut. mai am un pic si intru si in luna a 8-a, Doamne ajuta!

vlad sper ca este marait in halul asta de la caldura si de la masele. sau poate de stat atata in casa...nu papa nimic, bea doar lichide.
mai trebuie sa ma duc cu el la decalotare ca i s- alipit putin puta la loc.
asta e.

ma duc sa intru la dus si sa-mi dau cu niste diclofenas pe la incheieturi ca ma dor de numai pot.

Joy 30+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Joy, nu-ti mai fie frica ca totul va fi bine!Ai grija de tine!
Cum i s-a lipit putza la loc?????

setff azi a dormit putin de tot...acum e mort d eoboseala...merg sa-i pregatesc apa de baie.

Noapte buna!

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput