Colectia de toamna iarna 2005(143)
Raspunsuri - Pagina 10
corap spune:
salutare si de la noi!
suntem in trecere prin bucuresti, ca am fugit la tara de caldurile astea imposibile. stam luni si marti sa mai spalam tzoale si dup-aia ne caram iar... la cheia, ca acolo e racoare.
cami-mami, multa sanatate dariucai. abia stept sa aud vesti bune despre voi
leea, ioana, multa sanatate si lui tudor si maria.
joy, ai grija de tine
scuze, am citit pe fuga, si scriu pe si mai fuga
poze de la racoare
si restanta - POZE DE LA INTALNIRE
noapte buna
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
catutza spune:
Buna!
Am revenit si noi de la curte, nu a fost prea racoare dar macar a putut alerga Bia in voie.
Camy , multa sanatate micutei vorbarete. Astept vesti bune de la voi.
Joy , bine a-ti revenit. Cum a fost? Te-ai odihnit si tu macar putin?
Leea , ce face T? A inceput sa manance ? Tot asa molesit este? Hai ca poate acum ca se mai racoreste la voi poate i-si revine si el
Noki , de ce chinui tu fata? Parerea mea e ca este inca prea devreme ca sa scapam de pampers. Mai ai rabdare putin
CristinaN , frumoase picturi , am si eu una asemanatoare pe hol. Am zis ca spal peretele si dau iar culoare, dar inca nu am gasit timp pentru asa ceva.
Va urez o noapte linistita,
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
miri__b spune:
Neata !
Ile de unde ai luat lenjeria ptr patul lui Vic? vrea o prietena si eu n-am vazut decat set complet cu 200. eram sigura ca tu nu ai dat atat pe ea.
Sambata am avut casa plina de musafiri, al meu a baut si dum avea capu mare. ca atare s-a suparat ca nu am scos copilu afara ca se miorlaia si nu-l lasa sa doarma la 12.la strand nu a vrut sa mearga, da tot nu l-am lasat , l-am carat in Mall.s-a jucat fi-miu putin pe la bile, s-a dat in masinute de 2 ori.9am mai luat o fisa ca nu voia sa coboare)
si in rest l-a alergat pe tac-su prin toate magazinele. eu m-am uitat la haine, n-am gasit nimic ptr David.Voiam si niste ciorapi. pauza.
Am vb si eu cu Cami la tel, Daria era mai bine, molesita de la sedative. spera sa plece azi-miine acasa.
Miri si David - 23.12.2005
felicia74 spune:
Poza soc
Persoanele slabe de inima sunt sfatuite sa nu se uite
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Aoleuuuu..Feli ce-ai avut cu perisorul chitzulinei???????
Cami va tin pumnii in continuare!
Io-s in totala pana de idei cu gatitul, pe caldurile astea nici nu-mi vine sa mai dau drumul la aragaz. Ptr noi am facut ieri o ciorba de fasole cu ardei copti, dar ptr Miru nu mai stiu ce sa fac. Voi ce le mai faceti la copii zilele astea?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
corap spune:
feli,
mada, leguime la aburi, peshte la aburi, numa' chestii aburite, ca tot nu le mananca (aburite in microunde) . andrei tot cu laptele e. acu deschide si frigiderul si isi scoate cutiile
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
felicia74 spune:
Madau incepuse sa se irite de la caldura si avea parul fleasca, mai ales cand dormea. Dar parca am tuns-o prea mult Am avut un soc cand a terminat Doru, i-am zis sa n-o mai tunda asa scurt ca divortez
Ei, asta e, sper sa creasca repede la loc.
Dar a avut o claie de par, mai fetelor, l-am pastrat tot, of, of, zulufii lu'mama
Fetelor, azi tineti-mi pumnii, aseara ne-a sunat cineva ptr schimb de locuinta. Insa e la etaj 4/4. Vedem diseara. Ne-am muta doar cateva blocuri mai incolo deci am fi tot aproape de bunici.
Mancare - azi, piure de morcovi, ca suntem inca pe regim
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Hildegard spune:
Madau, eu si ieri si azi am niste copanele, adica pulpe inferioare pt. stefan ca ii plac. Si nu mai stiu...ca tot piure de cartofi cu morcovi ii dau, ca nu prea stiu ce sa-i mai fac. nici mie nu-mi vine sa coc pe vremea asta. Cica de azi va fi mai racoare, deci nu vor fi 40 grade!!!!
Acuma iesim afara si mergem pana-n piata sa iau morcov si patrunjel sa-i fac supa. Fac supa asA: pun piept de pui, 2 morcovi, 1 patrunjel, 3 cartofi mari, 1 ceapa, 1 leg. paturnjel verde(asta in ultimele 5 minute de fierbere). La sf. pun secretul gustului un pic si teitei d ecasa si gata supa.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)
ilenutza spune:
Neata!
Gata, oficial am intrat in zodia leului!Vai de capul meu!
Miri, deci imi zici zgarcita .Am luat-o de la Ikea, bineinteles ca nu am dat 2 mil ci vreo 3-400.000, nu mai stiu exact.Dar este bestiala, moale, se usuca imediat!
Si ce paturici moi pentru copii au!Bineinteles ca una pe care o vroiam eu era un pic mai mare decat o fata de perna si costa vreo 50 ron, asa ca am zis pas
Eu am gasit la miniprixul din dr. taberei lucruri super ieftine si frumoase pt Victor.
Corap, petreceri frumoase pe plaiuri mioritice si racoroase!
La multi ani pentru Lavi!Sa fii fericita si iubita!
Ile 40 si Victor ( 22 dec 2005)
lavi02 spune:
Hello,
Ne-am intors aseara de la munte. uhhh! Ce cald e in Bucuresti!
Ieri m-am vazut la Sibiu cu Tania si Maria-Alexia .
Citesc din urma si revin.
Ilenuto n-ai nascut?
Miha La multi ani!!! sa fii sanatoasa si iubita! Sa ti se implineasca tot ce iti doresti!!!