Colectia de toamna iarna 2005(143)
Raspunsuri - Pagina 18
Hildegard spune:
Joy, n-am intrebat de EEG. Dar mi-a zis ca Daria e ok.
ce parere aveti de scula asta. stefan a vazut-o in vecini la un baiat si nu a vrut sa se mai desparta de ea....invartea de volan de numa...si va spun ca jucaria e super faina, are atatea chestii, melodii, sunete. E cam scumpa pt. buzunarul meu dar....
http://www.toyz.ro/sunete-si-muzica/vtech/micul-sofer/
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
Hildegard spune:
daca vreti sa-mi dati un sfat:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104524
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
Noki_Lara spune:
Hello si de la noi!
Mi s-a facut rau cand am citit mesajul lui Joy...nu stiam ca Daria e in Bucuresti si ca pare atat de nasoala treaba. Cami draga, multa putere iti dorim si sa dea bunul Dumnezeu sa nu fie nimik foarte grav si s atreaca repede episodul asta de cosmar!

Io-s tembela rau...s-au adunat muklte lucruri de facur si am tot misunat cu treaba, cu copil cu tot dupa mine, cu tot codul rosu..
Problema maaare - NU SE MAI GASESTE APA MINERALA!!!!ATENTIE!!!! Am fost la Kaufland, Billa si nu era o amarata de sticla de apa. Nu+mi venea sa cred..stateam si ma uitam ca proasta la rafturile goale...Pana la urma am luat d ela mine din cartier, d ela un Angst, 6 baxuri.
Si eu vreau sa dau comanda de AC...am gasit un Samsung la 12.000 BTU si un Zass la 9000.
Joy, Anda77, voi de care aveti? Ma rog, Anda, tu de care ai comandat? Iar Joy, tu ce marca ai de nu esti multumita de el?
Feli - bine ca ati scapat de stresul cu strabismul...ciu febra ce sa zic. Si mie mi s-a parut cam calda Titi azi...dar m-am gandit ca e d ela caldura de afara...nu i-am luat febra. Tin pumnii sa nu fie nimik grav!
Bic- ne rugam pentru mamica ta draga sa fie bine! 
Fetelor, daca ma ajuta Dumnezeu, maine evadez 2 zile la mare sa sarbatorim 3 ani de casatorie. Asa ca daca nu mai intru, sa stitit ca sunt la balaceala.
Pup colectia draga si sper ca atunci cand ma reintorc nu va mai fi picior de copilas bolnavior!

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Hildegard spune:
noki, spor la balaceala
. Si noi sper sa ajungem sambata dimineata pe strand.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
Hildegard spune:
Frast am, ca asa s-a lasat pieptul meu decand cu alaptatul asta. De aia e asa barosan smecheru c-a subt ca nehalitu'....si io am ajuns la triumf mar 46 cupa D![]()

asta e! sacrificii peste sacrifici pentru copii nostri.
inca nu s-a trezit
azi ii dau papa de ieri:sos de dovlecel cu...fara carne gata! azi fara carne! cu paineeeeee numa.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
madau spune:
Hello
Io-s terminata de nervi, de ieri seara de la 7 s-a ars un transformator in cartier la noi si de atunci suntem fara curent
, ba i-a dat drumul cate 5 minute, iar l-a oprit...mai devreme cica il reparase, a mers 1 ora si cand sa va scriu cateva vorbe a murit iar
. Nu va spun cum ne-am descurcat cu Miruna, azi la pranz a mancat cartofi prajiti cu cascaval....ca altceva n-am avut ce sa-i fac, piatza e goala de cand cu codul rosu
, la magazinele de jos s-a stricat toata marfa va dati seama...liftul nu merge...of, of, mai, mai...si sa va mai zic ca azi iar mi-a fost rau, AC n-am avut...nu stiu ce e cu starile mele astea de rau, deja incep iar sa fac atacuri de panica...o iau razna ce sa mai
Bic ma rog din suflet ptr mamica ta sa fie bine! 
Cami sanatate multa mezinei, va tin pumnii sa iasa totul bine si sa va dea drumul acasa cat mai rapid.
Aaaa, vroiam sa placeam si noi in we la mare...dar n-am gasit nicaieri cazare
, asa ca stam acasa
Dau send ca poate iar moare lumina
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Noki da, mai, a fost si Doru la Cora si era la el. Adusesera doar marca lor, Winnie si se anunta ca nu este permis sa se cumpere decat o sticla de persoana.
lavi02 spune:
Camelia tinem pumnii sa iesiti cat mai repede din spital si sa fiti bine!!! 
Feli nu e febra foarte mare, esti sigura ca-i bine hidratata?
Hilde, asa-i: corpul nostru veci de veci n-o sa mai fie fix, identic si la fel ca inainte
dar avem minunatiile aste langa noi. In plus, si cele fara copii pana la urma imbatranesc, se ingrasa, li se lasa unele si altele, etc. Asa ca... merita!
Eu ieri am facut salata de spagetti, azi salata orientala (de cartofi). Pe la munte am pus accentul pe gratare (inclusiv de lene) asa ca acum nu mai vreau sa vad carne cateva zile.
anda multumesc!
Eu inca rezist fara aer conditionat in casa, sa vedem pentru cat timp. Mie nu mi se pare asa sinistru la 29-30 de grade cate sunt in casa. Mi-e tarsha maxima de mesteri, moloz, reparatii, etc, etc.
----------------------
Asaaaam. Sa va povestesc una buna cu Silviuta pe la munte.
Stateam de vorba cu tata si cu soacra-mea despre ingrasat. Soacra-mea zicea ca de ce barbatii se ingrasa mai toti la burta? Apoi am comentat ca femeile unele se ingrasa in partea de sus, altele pe fund si picioare, altele per total... si intervine si Silvia:
"La fund se ingrasa si doamna educatoare."
Noi bineinteles radem, iar soacra-mea insista: "si ai vazut tu ca are fund mare? cat de mare?" "Cam ca al tau." raspunde Silvia.
lavi02 spune:
madau las-o mai moale cu atacurile alea de panica, mai fata!!!
noki balaceala placuta!
Pana la urma unde ati dormit la Predeal?
Noki_Lara spune:
Fetelor, io va zic ca nu e de glumit - duceti-va si cumparati-va apa minerala si plata pentru copii de la maganizele de cartier care mai au inca! Se pare ca criza se va agrava!!!!
Lavi-ehehehe...pai daca aveam io 29-30 de grade in casa stateam si io ca boieru'. Dar la Sarah in camera, acuma, dupa ce ieri am tapetat toate geamurile cu staniol sunt 33 de grade! Iar seara dupa ce apunea soare care bate direct la mine de la ora 13-14 pana fix la apus se fac injur de 35, ceea ce e inuman!![]()
Tare de tot Silviuka! Ca de obicei....
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!