Colectia de toamna iarna 2005(143)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

Saracuta ,Daria prin ce trece. Ii urez sanatate multa si sa vine repejor acasa.
ilenutzaNastere usoara si un voinic si mancacios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

cine-mi da pe pm nr. de telef. al cameliei?

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Cami si Dariuca, sanatate maxima si numai vesti bune sa aud de la voi. E ingrozitoare asteptarea si incertitudinea, dar ne rugam pentru voi sa fie totul bine.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

pischi, merci

Am vorbit cu Cami.
Daria e bine,nu a mai facut febra pe joi cica ii lasa acasa.
Cami, e puti speriata, asa a zis ea....dar tre' sa fi optimista draga, ca altfel ......
Cami, curaj..tre sa trecem peste multe in viata ca suntem mame puternice, n-avem ce face. Si eu sunt o fricoasa si ma gandesc numai ce nu trebuie cateodata....dar D-zeu are grija de toti.

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Of, of, azi numai vesti rele. Poate macar maine ne face Ile o surpriza frumoasa

Cami mult curaj, asa-i in spital, cam debandada, dar mai bine ai stai ca sa-i faca toate investigatiile Dariei.

Joy stii cumva la ce dr e?

Eu nu pot sa ajung la ea pe motiv de copil cu feba A mai facut la 12 38,4, iar acum, in somn, 38,6. Of, of! Dupa Nurofen si Paracetamol scade pana la 37,7 apoi intr-o ora-2 creste la loc.
O sa sun si asistenta dr sa vedem ce zice.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Doamne prin ce drece Dariuca saracuta iar Cami cred ca-i terminata ,ne rugam sa fie bine ,o sa treaca si peste asta ,sint sigura ca nu-i nimic grav .
Eu nu pot merge la spital sub nici o forma pt ca nu am cu cine lasa baiatul ,doar in weekend pot apela la socrii :(((
Feli iar febra?In ultimul timp face des ,mergeti undeva s-o vada ,Grigore Alexandrescu poate daca dr e in concediu.
Uite eu de cind ii dau Broncho-Vaxom lui Orlando nu s-a mai inbolnavit deloc ,de ce nu incercati si voi?Eu ii dau din iunie ,mai avem inca 10 zile in august ,nu era cazul acum fiind vara dar pina-n martie a tot racit si ma saturasem asa ca dr mi-a zis sa-i dau ,repetam la iarna ..

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

of, of, s-a deschis sezonul febrei?

Maria - alexia, multa sanatate lui Cristi. Cica rosul in gat se ia tot din colectivitate. Nu-l forta sa manance atat timp cat are febra, organismul e slabit, incearca sa faca fata temperaturii mari, nu-l suprasolicita. Hidratare la greu, ca papa el cand isi revine. Plus ca daca il si doare gatul, iti dai seama ca nu-i arde de inghitit ceva. Pupam mult sa treaca repede.

feli, si voi, nene? Poate e totusi de la canini. Pupam sa plece buba.

Cami, sanatate multa, cine mai vorbeste cu ea, spuneti-i ca ne gandim toate la ele, sa se faca bine si sa vina acasa cat mai repede. Imi dau seama ca spitalul te innebuneste de cap, poti avea o durere simpla si cand vezi ce-i acolo toate se amplifica.

Ile, gata-i bagajul? Cred ca demult. Tinem pumnii sa fie nasterea usoara si perioada de sedere in spital cat mai scurta. Un bb sanatos si mancacios. Si somnoros

am iesit si noi afara azi vreo 3 ore, ce bine a fost, a trecut altfel timpul azi.

Mi-e efectiv groaza sa ma dau jos din pat dimineata cand stiu ca trebuie sa merg in cealalta jumatate de casa (bucatarie si sufragerie) unde-i cald de mori. (AC-ul il avem pus in holul dinspre dormitoare)

pupi la toata lumea

Maria(29.11.2005) si Ioana 24+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07

Munte07

Mergi la inceput

Afara bate vantul, si azi, la noapte va ploua.
steff doarme de la 12. io halesc ca nesimtita seminte si stau in pat.

ma gandesc cum am sa-mi expun clisuta smabata pe strand la Timisoara de aia acum ma ambitionez si nu mai manac nimic

tre sa ma vopsesc pe cap...ca deja am 3 culori

Felicia, mergeti la ceva medic s-o vada, ca ma enerveaza febra asta asa deasa.

io zic ca fac febra de la caldura sau de la dinti.

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

FELI la dr MINCU parca a zis. este pe reanimare.

HILDE stii cumva daca i-a facut si EEG-ul?? o voi suna si eu dar mai pe seara, poate reuseste sa doarma nitel amandoua

Joy 31+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ha ha HILDE cand au aratat astia harta meteo de unde va incepe cu ploaia, la tine m-am gandit ca vei fi o boieroaica...

Joy 31+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput