Colectia de toamna iarna 2005(143)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bic suntem alaturi de tine! Te asteptam cu vesti cat mai bune!

Maria multa sanatate lui Cristian! Dupa prima noapte de febra i-a si dat antibioticul?! Of, of!

Ilenutzo ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Am fost la control la ochi in dimineata aceasta (trebuia sa mergem, cu toate ca e cod rosu, ca programarea e facuta de 2 luni). E totul ok, cica la valorile pe care le are Ilinca nu mai e nevoie de control decat abia pe la 4-5 ani (decat bineinteles in cazul in care mai apare altceva nou). Ochisorul care fuge e de fapt un "strabism fals", noua ni se pare asa deoarece la varsta asta baza nasului e mai mica, iar noua ni se pare ca se duce ochiul ciudat spre nas.

In schimb face febra. Nu mare - 38,3, care cedeaza putin la antitermice. Poate fi de la Priorixul facut vineri?
Mai avem si un canin care sta sa iasa. La doctor n-o duc deocamdata. Pe de alta parte, medicul de familie e in concediu saptamana aceasta.

Maria_Alexia sanatate multa lui Cristian, sa treceti repde peste belea

Bic tin pumnii mamei tale, sa doborati boala

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata!

Hai sa fac prezenta !

Lavi, bineeee!2 in 1 !
Raceala e sub control deocamdata cu nurofen, oscilo, tantum, apa de mare rennie pt arsuri ca m-au capiat.Maine ar trebui sa fie ziua cea mare, dar nu ma mai hazardez!

Edit: la odiseea de acu e mult mai nasol ca la noi.Iar sfaturi cum ne dadeam noi una alteia sau sfaturi de la mamici experimentate nici nu prea sunt.Noroc ca eu mi le-am salvat pe ale lui Lavi.Lumea e mult mai dezinteresata de restul.IO am mai scris una alta, dar ... parca e munca cooperativa in zadar, asa ma simt.

Si nu mai scriu prea multe ca poate citeste cineva pe aici!

Ile 40+ si Victor ( 22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ilenutza
Si mie la fel mi se pare despre odiseile actuale. Si cred ca din cauza ca sunt prea aglomerate. Nu ai cum sa intretii un dialog in 100 si ceva de persoane si sa-ti pese la una de alta!

Deci maine de prezinti la declansare ?
Nastere usoara!
Mai precis: Contractii eficiente, travaliu scurt, bebe urlator din prima si sanatos tun si tie refacere rapida si laptic berechet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ce activitate slaba pe aici! Azi maine nu mai scrie nimeni! de raspunsuri nu mai zic...dar sanatosi sa fim, nu?

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

ILe, tinem pumnii!!!

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata fetele.

am spicuit nitel din ultimele 2 zile. ma mananca palma sa caut subiectul Soniei dar ma las pagubasa.

BIC

Am fost aseara la Camelia la Budimex. of...saracuta Daria prin ce trece si Cami la fel. pare taare barbata dar ii dau lacrimile cand povestete si se simte in glasul ei spaima ce o are ca ar fi ceva in neregula cu Daria.

plus ca sta in conditii... dar macar are AC la reanimare. doar ca ieri i-au adus in salon copii cu meningita - pt ca numai aveau loc in sectiile lor, un alt copil saracutu cu mari probleme din nastere dar care tusea a TBC. tot asa numai aveau loc unde sa-l tina...

spera sa poata face un dus aseara, asta doar daca reusea sa o adoarma pe Daria.

ii da 10 zile DIAZEPAM ca cica asa se da daca a avut convulsii, ca sa previna o alta criza in timp scurt. dpar ca dariei nu-i merge deloc bine cu el, este fff agitata, maraita, nu se intelege mai deloc cu ea.
ieri i-au facut un sedativ ca sa o duca la EEG si dupa ce au intepat copilul idiotii ii spun ca nu mai face azi eeg-ul ca sunt plecata doamele de acolo si ramane pe maine. (adica azi)
dupa ce ca era Daria agitata, mai rau i-a facut sedativul ala. plangea rau de tot, se tragea cu manutele de par si se dadea cu capusorul de patut.

dr zice sa stea sa-i faca alt EEG, acum ii zice ca trebuie sa faca si RMN, ca CT_ul nu este asa relevant si ca daca ar fi ceva acolo se vede numa la RMN...

ca totusi nu este chiar asa normal sa faca convulsiile astea destul de dese. tinand cont ca a mai avut una acum vreo 3 luni, dar ca a apucat sa-i dea fenobarbital cand a inceput cu frisoanele si nu a facut convulsii, acum nu a mai apucat, deci crizele sunt mai puternice si debuteaza brusc...

serios fetelor, as fi vrut sa o ajut intr-un fel, dar nu pot decat sa ma rog sa fie bine Daria. nici nu vreau sa ma gandesc la posibilitatea ca ar putea avea ceva.
si mai sunt si slaba de inger, mai ca-mi dadeau lacrimile cand o vedeam pe ea cu ochii rosii si ma gandeam ce durere si spaima poat fi in sufletul ei.

Vorbareata avea branula pusa la picior c anu-i gaseau venele la manuta, era vanata un picut de cand i-a luat sange, mi s-a parut si un pic incercanata dar Cami zice ca abia doarme ziua si noaptea...este lipita lipita de mami a ei. tare traumatizant trebuie sa fie pentru amandoua.

daca puteti sa o sunati, sa-i mai dati cate un mesaj sa o ajutam sa treaca mai bine peste hopul asta.
a zis ca-i este de ajuns ca ne gandim la ele si ca ne rugam pt sanatatea Dariei.

Joy 30+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

helau,
ucigatoare caldura. bine ai revenit din conced mdt!
am comandat pana la urma aer coditionat ca vazui ca si-n august avem coduri viu colorate si copilul meu o sa lesine de la bran la bucuresti cand o veni. mi-l pune spre sf saptamanii viitoare, numai bine ca maica-mea mai mult de 2-3 sapt nu cred ca mai rezista la bran de plictiseala maxima.
ce-o mai face dariuca?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

helau ANDA.

cume ste fara NIK? socrella vine zilele astea pe la noi si ma tooot freaca ca daca i-l dau la tara ea l-ar mai lua.

si-s asa........ si l-as da si nu l-as da.

dar bine se miscara baietii cu montajul la AC. platesti separat? sau te-au programamt asa repede? si ce ti-ai luat?

ca noi cred ca la anul vom fi nevoiti sa-l schimbam pe asta din sufra ca nu merge bine. adica in dormitor este de 9.000 si ingheti daca stai in dreptul lui si asta de 12.000, mai mult zici ca ventileaza

Joy 31+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

vai, acum am vazut ce face dariuta saraca...joy, ureaza-i sanatate maxima de la noi.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput