Colectia de toamna iarna 2005(143)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Maria ... offf....si voi. Sanatate multa...si sincer alta metoda de dat medicam cu fortza nu cunosc. Dar...cu binisorul poti incerca cu linguritza, seringa,= etc desi credc a deja ai incercat. sa va faceti bine repejor!

Cami cum e Daria??? Sper ca e ok.

De Ripley mai stie cineva ceva???
Nici SilviaD nu a mai intrat...si nici la intalnire nu a venit...
Si nici Bic, Fee, Alinush, Cristinamh,Xandra, Dienutza, Pisi,Lorda, Mara,Tania, Ionikka etc... nu au mai zis nik. Si multe alte mamici dar...care nu au zis de muuuult nik. Sper ca sunt ok si ele si puii si sper sa mai intre sa ne mai zica cate ceva de nazdravani!!!

Am citit azi toata povestea Soniei...si pur si simplu nu am cuvinte sa ma exprim. Durerea e enorma...iar cuvintele de prisos. Sper sa se faca ceva pt ea si sa iasa totul bine in final.

Va poop, Noapte buna pe "racoare"....

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Nici Simona Dragusin nu mai da nici un semn de viata.Sper ca-s bine ea si Patricia.
Maria io i-am dat in plus,de cite ori a luat antibiotic - calciu carbonic.Si mai,asa-s de muta,ca io i-am luat o seringa speciala de dat medicamente Farlin si am uitat de ea.Mi-am reamintit totusi ieri si cu ea merge cam fara probleme mari.Cred ca merita sa o avem fiecare in casa.Sanatate flacaului!

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

SUBIECT SENSIBIL
Intrucit am scris dupa-amiaza mea, adica in miezul noptii la voi, va rog mult daca puteti sa scrieti voi cite un mesaj la mesajul meu in timpul diminetii voastra, ca sa-l pot tine pe prima pagina citeva zile.
E vorba de mama.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Bic , multa sanatate mamei tale, sa dea Dumnezeu sa fie doar o alarma falsa Sunt alaturi de tine, multa sanatate

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Marea realizare a zilei de ieri: mi-am luat ventilator.Pe sub mina.Va vine sa credeti?Nu se gasesc in tot orasul.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Leea, ma bucur ca ti-ai luat ventilator.
Bic, sanatate mamei tale!

Fetelor de cand ii dau stamicin, doarme bine . Dr. mea zis ca ciuperca care o avut-o pe limba da stare de indispozitie si de aia era asa marait. Acum totul e ok. Tre' sa-i dau 5 zile 1 pastila/zi.

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

Bic ,ne ruam pentru mama ta ,fii puternica!

Io-mi beau cafeaua in liniste ca baietii nu's acasa ,s-au dus sa cumpere acvariu si pesti ,i s-a pus pata la al meu sot sa-i ia gindacului pestisori ,asta dupa ce l-am convins sa renunte la papagal ,iepure ,catel ,sa vedem ce-o iesi ,cred ca fi'miu v0a sta numai calare pe acvariu ..of of.

Leea ,chiar asa ,se dau pe sub mana??Aici se gasesc peste tot ,cu AC a fost problema ,nu prea se mai gaseau ,a fost o prietena sa-si ia acum vreo luna si n-a gasit in vreo 3 Hipermarket-uri ...

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Fetelor, ati vazut ca e concurs la "odiseea Sarcinii in 40 sapt"?

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Bic, s-o ajute Dumnezeu pe mama ta sa aiba o evolutie cat mai favorabila!

Multumesc de sfaturi, asa mi s-a parut si mie, ca augmentinul asta ne da burtica peste cap rau de tot . Acum merge mama sa ia biotics/ul de la farmacie. Ufff, cred ca e prima oara cand luam si noi antibiotic .
Am avut o noapte agitata, cu febra mare, i-am pus novocalmin, l-am impachetat de 2 ori, pana la urma am reusit sa tinem febra sub control.
Papa si bea cate putin, acum iarasi a adormit piticutul. Am ramas astazi cu el acasa.

Va pup si sper sa apar cu vesti mai bune , sunt rupta de somn...

Mergi la inceput

Maria, Biotics se da pe perioada cat se da orice antibiotic. Biotisc protejeaza mucoasa intestinala.
Sanatate!

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput