Colectia de toamna iarna 2005(143)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi si Miha, La multi ani, tot ce va doriti sa vi se implineasca, sa aveti parte de sanatate si bucurii!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Multa sanatate Dariei, lui Tudor, Mariei si Ilincutei! Va !

Ilenuta multumesc de urare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Sarbatoritelor...sa fiti sanatoase si fericite si toate dorintele sa vi se implineasca.!!!

Felicia superba nor'mea. Imi place rau tunsulica. Bravo tata socru!!!

Ilenutza ... facem galerie in continuare...!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Lavi ,Miha ,La multi ani !!Fericire maxima va doresc!!
Feli ,de de soc ?E super frumusica tunsulici asa ,mie-mi place mult!!

Fetelor ,nu mai suport caldura sub nici o forma ,as vrea sa plec la munte undeva dar tati nu-si poate lua liber iar eu singura cu bebe nu plec .
Aseara am zis sa stam mai mult pe afara poate se racoreste ,da de unde ,..am fost in Herastrau ,am plimbat copilu' pe linga lac ,unde era o caldura de muream ,apoi intr-un tirziu a adormit iar noi am baut o bericica la terasa ,ne-am intins pina pe la 00:30 ,nici atunci nu era mai racoare ,erau 33 de grade ,Doamnee imi vine sa ma ascund intr-o pestera !!!

Idei de papa nici eu nu mai am ,ieri i-am facut chiftelute de pui stiind ca d'alea papa dar n-a vreut decat una si aia cu pacaleli!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lavi, Miha sa fiti sanatoase, voioase si voinice!!!!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Ile as spune cumpatata nu zgarcita.e vba de aia care are burete si se prinde de pat da? sa nu facem confuzii. ei de-aia ii trebe.ai gasit nume ptr bb mic?
Feli e mortala papusha.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi si Miha , La multi ani!!! Sa fiti sanatoase si iubite de cei dragi voua

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Miha, La multi ani , sa fii iubita si fericita!

Miri alea sunt aparatori de patut, am dat 40 ron pe ele in Obor.Dar am vazut si la Ikea mult mai frumoasa!

Ile 40 si Victor ( 22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Lavi, Miha, La multi ani!
Felicia, sunt sigura ca pentru Ilinca e muuult mai bine asa. A fost cumincioara la tuns? Saptamana asta merg si eu cu Elise ca e plina de bube de la transpiratie.
Pentru bubite (piscaturi de insecte) eu folosesc mixtura mentolata iar pentru bubele de la transpiratie pudra mentolata.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Multumim de aprecieri, hai ca nu v-am speriat asa rau

Negara Ilinca nu se sperie decat de motor de masina, motocicleta sau bormasina. In schimb de aspirator, foen, alte electrocasnice, nu Chiar ii placea masina de tuns, intai am lasat-o sa se joace cu ea, apoi chiar ea se tundea singura. Nu au fost probleme.

Madutza tu n-ai AC? E greu cu caldura, dar va trebui sa ne adaptam ca cica asa vor fi urmatorii 100 ani.
Asa ca mai mult ca sigur ca nu voi lua acel apartament aflat la ultimul etaj, in plin soare (a vazut Doru blocul).
Mai bine la parter, ca nu se mai pune problema sa mai murim de frig. Noi stam deasupra scarii si ni se zicea mereu ca iarna va fi nasol, dar nu mi s-a parut deloc rau.

Din pacate, din cauza caldurii Ilincai i s-a schimbat orarul de somn, s-a trezit la 7 iar acum la 1 a picat lata. Daca se trezeste la 3, va fi cam nasol de mine

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput