Unde gasesc sutienul perfect?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Simina si eu am aceeasi senzatie cu Triumful,

singurul sutien care l-am luat de la Triumph a fost de miresica, insa si atunci l-am luat ca trebuia sa iau ceva totusi si ca ma plictisesem de cautat si nimic nu mi se potrivea, dar eu recunosc ca sunt tare rea la capitolul asta pot sa probez un magazin intreg si tot nimic sa nu imi vina ca lumea.

La mine nu neaparat o firma e cea mai buna la sutiene, ci diverse modele care ma avantajeaza sau nu, cand cumpar sutiene nu ma mai uit neaparat la firma producatoare ca de multe ori cele care imi plac cum arata si de la firme bune nu imi vin bine, ma uit sa imi placa materialul si sa fie confortabil, si of course sa iti faca pieptul frumos, nu tuguiat, sa nu se vada auirea la subrat sa iti dea impresia sa da pe afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Sint de acord, nu neaparat firma conteaza, dar totusi unele firme s-au mai adaptat cerintelor moderne, adica exact cele pe care le-ai enumerat tu. Eu mor cind vad sutiene din alea cu cusatura pe mijlocul cupei, care fac sa arate sinii ascutiti aproape!

Si eu am probleme cu sutienele, trebuie musai sa le probez, pentru ca am diferenta intre unul si celalalt. Asadar, nu pot lua cupa pentru cel mic, ca mi-l turteste pe cel mare si mai si doare. Deci trebuie sa iau pentru cel mare, dar o cupa in asa fel incit sa nu se vada ca celalalt e mai mic. In fine, complicat rau de tot....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ophelya spune:

si eu tot de la triumph am.
sunt cam scumpe si le ingrijesc ca pe bibelouri de portelan
sa reziste cat mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Sper sa nu-mi sara toata lumea in cap, dar mie mi se par un pic "batrinesti" modelele de la Triumph. Este doar parerea mea, desigur.

Ana-Maria (Ana68), la Victoria's Secret au si sutiene mai sport, cu sustinere fara sirma, treptata, in fine, nu stiu cum sa explic. Eu le-am vazut, probat si mi-au placut foarte mult. Atita doar ca nu aveau push-up, ceea ce mie imi este absolut necesar acum.

Sunt de acord cu tine,Siminaf,insa in Timisoara inca nu stiu sa existe magazin Victoria's Secret...ca ,zau,ca as merge sa imi cumpar unul sa ma tina mult si bine si sa ma simt excelent cu el...Multam' de info!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Si eu am purtat o perioada de la Jolidon si acum nu mai sunt buni de nimic.Am luat un sutien mai demult de la ei fara burete foarte comod ma simt bine si acum in el si fiindca am vazut ca este bun m-am gandit sa mai cauti si sa-mi mai iau unul.Am gasit dar nu mai este la fel.
De la triumph sunt foarte bune.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:

Sper sa nu-mi sara toata lumea in cap, dar mie mi se par un pic "batrinesti" modelele de la Triumph. Este doar parerea mea, desigur.

Ana-Maria (Ana68), la Victoria's Secret au si sutiene mai sport, cu sustinere fara sirma, treptata, in fine, nu stiu cum sa explic. Eu le-am vazut, probat si mi-au placut foarte mult. Atita doar ca nu aveau push-up, ceea ce mie imi este absolut necesar acum.

Au intradevar si modele batranesti dar au si modele tineresti si sexy.

------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

La marimea mea de sutien,85E,nu gasesc nimic sa-mi vina si sa mi le permit cat de ct,decat de la Triumph!or fi ele batrnesti unele,dar sa-mi iau ceva care sa nu-mi vina si sa ma tina 1 luna,mai bine iau ceva care sa arate sanul cumva in el!
Nu stiu cine intreba de costum de baie,mi-am luat eu saptamana trecuta de la Triumf,masura mea,culmea!
Asta este

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Ana68

quote:

Sunt de acord cu tine,Siminaf,insa in Timisoara inca nu stiu sa existe magazin Victoria's Secret...ca ,zau,ca as merge sa imi cumpar unul sa ma tina mult si bine si sa ma simt excelent cu el...Multam' de info!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Sint multe fete de pe forum care-si comanda de la Victoritza si stiu si marimi, tot. Era chiar un subiect despre comenzile facute la VS din Ro. Intra acolo, sa vezi ca erau multumite in special de lenjerie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Intre Victoria si Triumph optati pentru Triumph. Pentru mine cel putin, ce am vazut de la Victoria mi se pare asa un Jolidon american.

Ce inseamna modele batranesti? Pentru un san plin oricum iti trebuie un sutien cu acoperire mare, deci oricum nu e decoltat si fara cusaturi sau cu putine ca raman urme in san. Un sutien fara briz-brizuri se vede cel mai bine pe sub haine. Acu pentru ocazii speciale puteti sa va luati cum vreti voi ca nu tre sa fie rezistente.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Triumph pentru mine e super. Are tinuta, cum sa zic, arata super. Imi plac cele cu jumatate de cupa, decoltate, pe mine avantajandu-ma.
De calitate nu mai vorbesc, vorba cuiva de mai devreme, nu se mai deterioreaza ...

Mergi la inceput