Montignac:ce am mancat azi (88)
Raspunsuri - Pagina 22
latrishia spune:
Neata!
Eu am beut cafeaua si am luat si micul dejun, niste branza cu smantana. La pranz cred ca mananc niste oua cu salata de rosii ca n am nimic gatit si seara mai nimic, poate fructe.
Asi cum e varza scazuta cu smantana ca e prima oara cand aud de asa ceva. Care e reteta?
Am reusit sa dau jos ce am pus in concediu si sper sa ajung curand la tinta.
Pupici
Lori&Luanna(5.11.2005)
aidaciolac spune:
asi te-am prins!
Deci asta e smecheria! OK , azi ma dau si eu pe lactate si maine pe fructe.
Ma duc sa mai beau cafea cu o tigare ... 
Aida - mama de pisica mica.

acusor spune:
Neata si bun venit noilor montignace!
Ne-am intors si noi din concediu. Bineinteles, ca n-am dat jos ce luasem cu o saptamana inainte. Dar nu disper.
A fost asa de buuuun micul dejun de la hotel, ca nu m-am putut abtine. A fost bufet suedez si puteai sa mananci ca un purcel. Cereale de toate felurile, mezeluri, branzeturi, gustari calde, croissante de toate felurile, gemuri, sucuri, cafea lapte. Ce mai, un adevarat festin.
Eu am fost oarecum cuminte dimineata. Cafeaua am baut-o cu indulcitor si n-am mancat paine. Dar am calcat stramb cu croissantele. Erau super bune cu lapte
.
Duminica mi-am serbat copilu' si am mancat tort. De ieri, am inceput s-o iau pe calea cea dreapta. Putin cate putin.
Deci, in concluzie, am luat un kg juma in 2 sapt. Sper sa le dau jos repede.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
mariana75 spune:
Buna dragelor,
meniul meu de astazi:
dimineata: 1 cana cu lapte 0,1%, 2 biscuiti integrali cu gem dietetic, cafea cu zaharina
pranz: cateva feliute de salam, branza topita, legume, 2 patratele cioco amara (75%)
cina: pui la gratar cu salata legume
Va pup pe toate, aveti grija de voi.
Pupici.
valentinag spune:
Helau,helau!
Venii si io din conced,culmea nu mai grasa decat am plecat
De azi am intrat iarasi la monti,desi si in concediu am tinut cat de cat!
Androixo,maine este Taierea Capului Sf.Ioan Botezatorul,e zi de post!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
asi spune:
Latrishia pentru varza scazuta tai varza ca si pentru salata, pun un pic de ulei de masline , sare si apa si o fierb pe foc cam 15 min.E un fel de varza calita doar ca pui apa si o fierbi acolo.Mie imi place foarte tare.
Aida m-ai bagat in ceata.Io nu fac nici o smecherie![]()
Androix asa cum zice si Vale e Taierea capului Sf.Ioan Botezatorul si e o zi foarte mare de post si ajun asa ca Vinerea Mare.
Vale bine ai revenit.Cum a fost?
Acusor sa-ti traiasca puiutul si sa creasca mare si sanatos.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Androix spune:
Mersi, fetele, intre timp m-a amenintat si barbatu sa nu spal si mi-a si explicat de ce.
Valentinoasaaaaaaaa, ia zi cum a fost la mare? Offf ce te invidiez, da lasa ca la anu mergem si noi ca cresc kinderii, si o sa fi tu atunci cum sunt eu acum cu un bb atarnat de tzatze si o sa duci dorul marii!
Acusor, vroiam sa te felicit! Am "conspectat" listuta si am vazut ce succes ai avut pana acum, bravo!
SI ca veni vorba de lista: Valentina, tu nu vrei in lista? Macar asa sa treci progresul daca nu vrei sa ne dezvalui cate kg ai. Da sa inregistrezi si tu pierderile sa stim sa te felicitam ![]()
Si acum ca v-ati intors luati de scrieti sa ajungem la un capitol nou sa punem lista pe prima pagina ca acum e pe pagina 9 cea actualizata.
Ce se pune la sarmale in loc de orez? Stiu ca inventasera fetele ceva dar am uitat ce. Nu ca as face, doar intreb ![]()
Andreea, mama de Filip si Georgia
valentinag spune:
Fetele a fost foarte bine la mare,m-am intors tziganca!
O sa va trimit poze cand oi avea net acasa!
Andreea,sa te auda Dumnezeu!
Cat despre kile,parca nu-mi vine,sa ma vad acolo cu cate am....ma mai gandesc!![]()
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
sebitza spune:
Buna fetelor!!
Sa nu credeti ca v-am uitat, sau ca m-am lasat de Monti! Sunt cu ochii pe voi,dar nu prea reusesc sa-mi fac timp de scris. In plus, am fost si eu in concediu
2 saptamani, dar am fost foarte disciplinata.
Am reusit pana acum,in 7 saptamani,sa dau jos 5 kg. Eu sunt multumita,incep sa ma simt alt om, dar...mai am vreo 10 kg pana ajung la greutatea tinta-59 kg.
Vreau sa va intreb ceva: iaurtul activia de baut, e ok la mic dejun glucidic? Contine asa: glucide 3.6g, grasime: 0.9g, la 100 gr.
Sper ca da,pt ca am but azi dimineata, pe langa o cafeluta de cicoare.
Va pup si va doresc spor la slabit!!!