Montignac:ce am mancat azi (88)
Raspunsuri - Pagina 23
dyannna spune:
Salutari tuturor montignacelor
Nu cred ca mai e nevoie de noi confirmari,dieta asta e dovedit deja ca e una de succes
,totusi m-am gandit sa va impartasesc si experienta mea...din aprilie anul curent si pana in prezent am reusit sa slabesc 16 kg si ma simt ok
de fapt am slabit mult in primele 2-3 luni ,acum pierd cam un kg pe luna
am fost foarte restrictiva la ZAHAR,CEREALE,OREZ SI CARTOFI...nici nu-mi mai aduc aminte ce gust are inghetata
...in rest mananc destul de mult,uneori am o foame de lup...am avut de ales intre:
1) eliminarea alimentelor interzise de monty si mancat restul alimetelor nelimitat
2) starea permanenta de foame specifica altor dieteam optat ptr varianta 1 si acum sunt si slaba si satula
ps: pofta de dulce dispare relativ repede...cel putin la mine asa s-a intamplat

si multa bafta la slabit
acusor spune:
Neata fetele!
Androix, saru'mana de felicitari! Daca as fi fost mai cuminte cand am ajuns la 75 de kg, mi-as fi atins tinta demult! "Primele" 16 kg le-am pierdut in sase luni, si datorita lui fii-miu. Cand eram mic ne plimbam zilnic 3 ore pe zi cu carutul. El nu dormea in carut decat plimbat. Asa ca m-am conformat. Vara ne plimbam 5-6 ore. Cand a inceput sa mearga, am mai rarit-o cu mersul pe jos asa mult si s-a vazut. N-am mai slabit asa repede.
Chiar daca Monti zice ca nu e f. importanta miscarea, obtii rezultate mai repede daca faci putina.
O zi buna si spor la slabit! ![]()
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
andanii spune:
fetele cochetele , ma pun sa modific tabelul cu noile (de luni adica) rapoarte
am mult de lucru si nu am apucat ... sambata asta plec dinou in concediu de data asta la mare ........ haideti sa umplem 5 pagini ca sa pot deschide capitolul nou inainte de a pleca , sa stau linistita la plaja
![]()
eu acuma mananc tare putin, si cam neconform, promit ca dupa ce ma-ntorc ma apuc de gatit serios monti si voi lichida km cat as zice peste
felicitari celor care au slabit, celor care s-au mentinut in concediu , celor care au revenit
cine vrea pe lista de active sa spuna doar
si le pun imediat
va pup pe toate
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
andanii spune:
GATA

MODIFICAT TABELUL TOT LA PAGINA 9 AM NOTAT SLABUTELE

SI LUNILE LA FIECARE CELE CARE STAGNAM
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
Androix spune:
Acusor, ai dreptate cu miscarea. Si pentru ca ai dreptate azi a fost prima zi in care am reusit sa imi misc monumentul din pat la ora 6 ca sa biciclez si sa ma uit si la clon in reluare. S-a potrivit ca a sunat ceasul chiar cand am terminat de alaptat. Ca asa l-am mai oprit si m-am intors la nani in vreo alte 3 zile.
Andreea, mama de Filip si Georgia
aidaciolac spune:
Ciao!
Azi am descoperij jumatate de kg in minus.
Are ceva daca azi tin post negru (doar apa)?
Inca nu am mancat nimic azi si inca nu mi-e foame.
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
andanii spune:
aida draga in general nu e bine pentru organism sa te chinui cu post negru
dupa o zi de nemancat se va vedea la kg dar sigur nu e masa musculara aia
nu stiu ce sa spun, dar dupa cateva zile de namancat in urmatoarele zile de mancat sigur le vei pune inapoi si vei fi dezamagita, eu am patit asa de multe ori
ANDANII 

aidaciolac spune:
andanii merci.
Ma duc sa fac o salata de rosii cu ceapa si cas.
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
asi spune:
Avand in vedere ca e post eu manac azi o painitza graham de 250 g si multa apa.
Eu stiu ca e indicat ca o zi pe luna sa nu macam nimic, sa bem doar apa.E ca o cura de dezintoxicare.Conditia e ca in urmatoarea zi sa nu infulecam in disperare.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.