Montignac:ce am mancat azi (88)
Raspunsuri - Pagina 21
aidaciolac spune:
Androixule , felicitari pt jumatatea de kil.
Eu sunt in stationare , ca deh am fost mai mare vaca.
Imadiat e luna plina si o sa se vada si la mine rezultatele.
Zi buna !
Aida - mama de pisica mica.

laura ionescu spune:
Buna fetelor,
Raportez si eu azi 64,7 kile. DEci am slabit in ritmul ametitor al broastei testoase. Nu stiu de ce, ca nu cred ca am o abatere pe saptamana... La naiba!
Am si eu niste intrebari:
- pot sa mananc inghetata diet, fara zahar, de cacao, ca am gasit la supermarket. o mananc separat? sau pot sa o mananc ca desert?
- pot sa mananc ficatei de pui la cuptor cu spanac? - fara paine, evident!
In general menu meu este acelasi:
- Dimineata - 2 felii paine prajita cu branza de vaci 0%, 2-3 felii de castravete si o cafea cu lapte 0% si zaharina
- pranz- proteic - lipidic - carne cu legume, salate, rosii cu branza, crenvusti cu andive etc
- seara - fructe
Eu de la ora 16 nu mai mananc decat fructe.DAAAAR... si aici urmeaza acest DAR! Nu simt senzatia de foame deloc, decat dimineata. Poate sa imi spuna cineva cum sa fac? De ce nu dau jos 1 kg pe sapt cum e normal si ma chinui la cateva sute de grame?
Pup fetele si va rog sa ma scoateti si pe mine din dilema
mariana75 spune:
Buna dragelor,
raportez:
79 kg... deci inca 500 grame dat jos... am observat ca asta este ritmu, meu... 1/2 kg/saptamana (ma rog, in prima saptamana de Monti a fost chiar 1,5 kg)
Iar sotul in 5 saptamani, 6 kg :)
Pupici, o saptamana usoara.
Androix spune:
Laura, nu este normal sa dai jos un kilogram pe saptamana. Fiecare da jos in ritmul lui. Eu care am 91 de kile daca as manca cat tine as da jos 3 kile pe saptamana. Dar te asigur ca daca si cand voi ajunge sa cantaresc ca tine so sa fie muuuuuult mai greu sa dau jos. Asta explica si Monti in carte ca cei mai grasi dau jos mai repede, si barbatii fata de femei slabesc mai repede.
Asa ca nu te mai stresa, ai o greutate rezonabila e normal sa slabesti mai greu. Ceva miscare ai incercat pe langa dieta?
Andreea, mama de Filip si Georgia
inuta12 spune:
ziua buna
eu am fost plecata din B si drept urmare am papat si cioco si inghetata si placinta cu branza....de daca face soacra cine-o poate refuza?
meniul de azi:
d: rosii+ 2 oua fierte +cascaval
g: 1 mar
p: carne de pui + 2 rosii+putina branza
s: 3 mere gigant
Ariel..unde esti mamicule? nu mai zici nimic? bebe ce face? e bine? tu cum te simti?
am 15 saptamani
asi spune:
Andanii multumesc.
Eu azi am mancat un ciorchine de strugure pe la 12.La 1.30 varza scazuta cu smantana si acum ma pregatesc pentru o supa cu legume.
Pe la 5 o sa pap un gratar de vita cu salata de rosii cu feta.
Vreau sa intreb cand fac vita pot pune unt pe ea?
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Androix spune:
Asi da, poti. Nu poti in schimb s-o mananci cu cartofi prajiti sau cu paine. Si bine ai venit la montignace.
Andreea, mama de Filip si Georgia
asi spune:
Androix multumesc.Normal ca nu mananc cu paine sau cartofi.
asi spune:
Am baut-o
Azi habar nu am ce o sa mananc.Cred ca ma voi baza pe branzeturi iar maine va fi o zi exclusiv cu legume si fructe ca e mare zi de post.