Montignac:ce am mancat azi (88)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyBo spune:

Buna seara tuturor! Maprimiti si pe mine?
Am de slabit vreo 20 de kg, incerc sa respect Monti, dar ma mai inspir din meniurile voastre. Inca nu am avut timp sa invat tote principiile lui, si mai am nevoie de cate un ajutor din partea "veteranelor"
Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

quote:
Originally posted by babyBo

Buna seara tuturor! Maprimiti si pe mine?
Am de slabit vreo 20 de kg, incerc sa respect Monti, dar ma mai inspir din meniurile voastre. Inca nu am avut timp sa invat tote principiile lui, si mai am nevoie de cate un ajutor din partea "veteranelor"
Merci!

bine ai venit
te asteptam cu intrebari

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Bine v am regasit!

M am intors din concediu si sunt o umflata, evident ca m am dat in barci , cred ca numai nepermise am mancat, si la ore periculoase...merit o biciuiala crunta.

Dana, vad ca ti ai intrat in paine, frumos tabel avem

Vreau sa fac azi niste chiftelute si nu mai stiu cum se fac sa fie monti...pun faina de naut si in ele sau doar le tavalesc? Imi fac mea culpa, n am stiut niciodata sa fac chiftele, numai bombe mi au iesit...asa, si perisoarele fara orez ies ok?...parca m ar tenta si o ciorbik.

Pupici

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ei, Andanii, stiam eu ca nu e din aceeasi categorie, dar in afara de balonat mai este vreo problema? Adik toate fructele ce sunt glucide nu? Off cum o dau nu e bine, tre sa-l mananc pe stomacul gol.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ma primiti si pe mine?
Inca nu m-am dumirit eu complet cum e regimul asta dar vreau sa slabesc putin.Acum am 60.1kg(la 166cm) si vreau sa ajung la 55.

Vreau sa va intreb daca fac ciorbita de legume fara carne pot pune smantana in ea?

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

asi bine ai venit
da poti ciorba de legume cu smantana 12%

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

O intrabare am si eu.Ciocolata cum este aia de la Milka cu indulcitor merge macata daca sunt la dieta?

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyBo spune:

Buna dimineata!
Hai sa va zic meniul meu de joi si vineri:
joi
cateva boabe de struguri,si dupa 1/2ora,
MD: cereale cu lapte 0%
Pr: supica de conopida + o lingura de smantana
Ci: cateva boabe de struguri, si pepene rosu
vineri
MD: branza de vaci+telemea+sunca+rosii+ardei
Pr: supica de conopida + o lingura de smantana
Ci: cateva prune, si o inghetata facuta dintr-un pahar de iaurt 0%, + 2 lingurite de gem dietetic.
azi....intentie:
MD: cereale cu lapte 0%
Pr: omleta cu telemea, sunca, rosii, castraveti.
Ci: varza calita cu friptura.
Va rog sa ma trageti de maneca cand gresesc !
Un we placut sa aveti.

Mergi la inceput

am readus subiectul de pe pag 3 ............... ce am ajunssss

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

In ciuda faptului ca sunt o mare vaca si saptamana asta am mancat in consecinta, ca deh am avut scuza ca mi-a venit ciclu si poftesc la toate alea totusi am dat jos juma de kil Deci: 91kg.
acu, sunt pe fuga dar mai povestim mai incolo.

AMR 11

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput